Sănătate 1.465

De cate ori trebuie sa faci  sex – concluzii de la sexologi

Există o părere că viața sexuală constantă ne face mai fericiți. Este adevărat? Să examinăm această întrebare în blog-ul nostru.

Crema perfectă pentru penis, numărul de orgasme și încă un lucru despre viata sexuala a unei persoane sănătoase

Cum influențează  atributele suplimentare asupra relației voastre – jucării sexuale,  creme pentru penis, jocuri? Blogul nostru astăzi ridică cortina.

Acum câțiva ani a fost efectuat un studiu pe scară largă, care a implicat mai mult de 30.000 de participanți. Conform rezultatelor, sa stabilit cât de mult sexul este necesar pentru ca o persoană să fie în armonie cu sine şi cu lumea exterioară. Crezi că asta a fost o instrucțiune cum să faci penisul mai gros? Nu chiar…

Cuplurile în care au avut loc relații sexuale o dată pe săptămână, au fost identificate ca fiind un cuplu fericit  decât acele cupluri care au avut contact  mai rar. De asemenea, a existat o concluzie diferită – că un numărul crescut al actului sexual nu a ridicat procentul de fericire. De aici concluzia: norma pentru un adult – sex la fiecare 7 zile.

S-ar părea că totul este clar, dar nu e atât de simplu. Cu un an înainte,  a fost lansat un alt studiu, potrivit căruia, oamenii mai fericiti sunt cei care fac dragoste de mai multe ori pe săptămână. Acestea au fost comparate cu participanții la studiul care au avut sex 1 dată pe saptămână

Ce înseamnă? Putem spune un singur lucru – o satisfacție personală pe plan sexual diferă de la om la om.

Mulți își pun problema modului de a crește organul genital masculin și de a stabili viata sexuală și se consultă cu experți. Și acest lucru este cu adevărat decizia corectă. Publicăm o declarație a cercetătorilor care studiază relatiile sexuale.

Ian Kerner – sexolog cunoscut, el este, de asemenea, un psihoterapeut și sfătuiește cuplurile, scrie cărți. El susține că nu există nici o regulă universală a vieții sexuale. Pentru un cuplu de a face sex de 2-3 ori pe săptămână este suficient, dar pentru alții va fi inadmisibil.

 Cum să cresti penisul în  grosime și să ai un sex magnific?

Un alt studiu interesant a fost realizat in Statele Unite. Complet diferite cupluri au fost rugați să facă dragoste de două ori mai mult decât de obicei. Concluzie izbitoare – mai multă satisfacție nu a urmat, din contra – a scăzut dorința sexuală între parteneri și plăcerea intimă a avut de suferit.

Suntem convinși – pentru a decide cum să marești penisul, ce roluri  să alegi în seara asta, sau să cumperi un vibrator – decizia este a dumneavoastră!

Norma este determinată de parteneri  în parte. Și se poate schimba de la o preferință pur personală.

Cât de mult poți face sex? Există o limită?

Da, există. Există trei puncte principale atunci când ar trebui să refuzați sexul:

 • În cazul în care aceasta este o modalitate de a scăpa de realitate, un impuls incontrolabil, care ar putea avea consecințe grave. Adică? Dacă printr-o relație sexuală încercati a îneca problema morală, uitați-vă la  un video despre creșterea organului masculin, pentru a vă elibera de tensiune, esti gata să sari în pat cu oricine fără teama de a te îmbolnavi de o boală cu transmitere sexuala, atunci lucrurile sunt rele.
 • Dacă sexul vă aduce disconfort fizic – durere, insomnie, boli.
 • Un alt motiv important pentru a amâna un moment de  intimitate pe mai târziu – lipsa dorinței  a partenerului. Există o cale – nu forța partenerul, ci pur și simplu adu-l pe valul dorit. Înțelegi ce vreau să spun. Un alt motiv important pentru a amâna un moment de  intimitate pe mai târziu – lipsa dorinței  a partenerului. Există o cale – nu vă forțați partenerul, ci pur și simplu aducețil pe valul dorit. Înțelegi ce vreau să spun.

Constatări

Am discutat unele cercetări interesante. Din fiecare se poate face doar o singură concluzie. Viata sexuala depinde de mai mulți factori. De aceea, vă recomandăm să vă ascultați inima și dorința. Creșterea organului genital este actuală, cineva visează la fantezii sexuale. Ce anume va face fericit – sex regulat sau relație secretă – vă decideți!

[poll id=”9″]

5 Comments

 1. Tomas Author

  frecvența activității sexuale depinde de partener permanent

  Reply
 2. Kate666 Author

  Am o relație cu un tip de 4 ani, iar frecvența sexului sa schimbat în acest timp. Inițial, a fost mai des acum mai importantă este calitate, nu cantitate)))

  Reply
 3. Irina Author

  Bună ziua! Un articol interesant, mulțumesc

  Reply
 4. Viktor@boss Author

  Cu toate acestea, foarte mult depinde de vârsta și stilul de viață. Nu ești atât de dornic la 40 de ani, cum erai la 18 …

  Reply
  1. Hyrnom Anna Author

   Sunt de acord cu tine! Se întâmplă că ești atât de obosit după muncă că pentru sex pur si simplu nu mai ai puteri – vrei doar să dormi! Cred că mulți oameni mă vor înțelege!

   Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *