Sport 440

De ce sportul este mai important decît locul de muncă

Printre antreprenori, adesea este răspăndită o părere, că afacerile întodeauna trebuie să fie pe primul loc, depașind familia, prietenii și mai ales sportul. Dar această abordare este greșită.

Îngrijirea de sănătate – cheia succesului

Nu lăcomia obligă antreprenorii să uite de tot cu excepția muncii. „Ceea ce este cu adevărat important, este posibilitatea de a crea ceva nou, să te ocupi cu lucrurile pe care le iubești și să schimbi lumea“— a povestit Joshua Steimle, director al companiei de marketing MWI și autor al  cărții „Chief Marketing Officers at Work“.

Iată de ce, atît de des este mai ușor să uiți de restul lucrurilor. Dar acest lucru este greșit. Sănătatea și sportul  ar trebui să fie mai importante decît orice loc de muncă.

Desigur, antreprenoriatul implică ocupare permanentă, stres și o mare responsabilitate. Pe zi pot fi chiar și 100 de lucruri importante, dintre care 50 sunt urgente, dar să le faci încă este imposibil. Cum să te mai ocupi cu sportul în acest timp?

Dacă trebuie să aleg,să alerg sau să merg la o întîlnire cu un client, amîn întîlnirea cu clientul. Știu că afacerea mea va supraviețui, chiar dacă în cele din urmă vom pierde un client. Dar, de îndată ce încep să amîn antrenamentele, am să încep să le omit. Și atunci voi fi aproape de faptul că, voi înceta definitiv să mă mai ocup cu sportul. Joshua Steimle

Dacă vei împinge în mod constant antrenamentele de sport, vei  arunca sănătatea ta

Atunci cînd vei înceta să mai faci sport, sănătatea ta se va înrăutăți. Problemele de sănătate  vor avea impact asupra productivității. Te vei simți deprimat. Îți va dispărea motivația de a face ceva pentru afacerea ta.

Progresele într-un domeniu al vieții contribuie la succesul în toate celelalte domenii

Sportul — este un domeniu al vieții, care este cel mai ușor de controlat. Succesele personale sunt ușor de observat. Ori facem sport ori nu. Dacă faci sport, acesta te inspiră și te ajută la realizarea scopurilor și la muncă.

Dacă vom prețui sănătatea și antrenamentele de sport mai mult decît munca, noi,posibil vom începe să lucrăm mai puțin, dar ne vom simți mai bine, vom deveni mai încrezuți, iar viața noastră va deveni mai completă. Ca rezultat va crește și productivitatea la locul de muncă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *