Sănătate

De la ce începi dieta alimente crude?

Pentru o serie de motive diferite, un astfel de regim alimentar, cum este dieta cu alimente crude câștigă încet, dar sigur, din ce în ce mai multă popularitate. Acesta constă în faptul, că oamenii exclud din regimul său alimentar produsele din carne și mâncarea preparată cu ajutorul prelucrării termice. Preferința, în acest caz, se dă fructelor, legumelor, cerealelor, leguminoaselor și diferitor cereale.

Pe lângă oamenii, care urmează o satfel de dietă cu alimente crude, există și acele persoane, care consumă în mâncare atât carnea crudă și pește, cât și ouă și produsele lactate.

Odată ce începem să vorbim mai amănunțit cu privire la acest subiect, îți recomandăm în primul rând să decizi în mod clar și ferm, dacă ai așa necesitate de a urma acest tip de alimentație și, în caz afirmativ, să afli, cum ar fi cel mai bine să începi.

La început, va fi destul de dificil să menții acest tip de alimentație, din cauza motivației slabe sau chiar lipsei acesteia. Pentru a găsi surse de dorință și aspirație, poți încerca să citești lucrările autorilor unor cărți, cum sunt Arnold Ehret, Vadim Zeland și într-un număr de cărți ale autorului Paul Bragg.

Esența trecerii la o dietă cu alimente crude constă în adăugarea treptată și moderată adăugarea a alimentelor crude în regimul tău alimentar. În cazul în care vei decide să faci acest lucru rapid și radical, organismul, din cauza stresului brusc și șocului obținut, va necesita încă mai multă mâncare obișnuită și, în acest caz, șansa de a deveni o persoană, care urmează o dietă cu alimente crude va scădea foarte mult.

Momentul cel mai favorabil al anului pentru a trece la acest tip de alimentație este vara, deoarece anume acest anotimp ne dă posibilitatea de a ne bucura de fructe și legume proaspete într-o mare abundență.

Dieta cu alimente crude – este un tip de alimentație interesant și neobișnuit și este o întrebare, care trebuie să fie abordată cu inteligență și cu toată seriozitatea.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *