Sport 1.004

DEMONSTREAZĂ TUTUROR CĂ NU EȘTI UN PĂMPĂLĂU! TOTUL DESPRE SKANDENBERG 

Majoritatea oamenilor cred că skandenbergul este o competiție în putere, dar campionii în skandenberg știu, că lucrarea tehnicilor și diferitor trucuri este foarte importantă. Acest sport este periculos; mulți sportivi obțin fracturi în timpul luptei și de cele mai multe ori se întâmplă fracturi ale humerusului. Folosește aceste cunoștințe cu înțelepciune și nu va fi de prisos să afli, cum să eviți fracturile brațului în timpul skandenbergului.

Pune piciorul drept înainte, în cazul în care în timpul luptei folosești mâna dreaptă și viceversa. Greutatea ta se va muta de pe piciorul pus în față pe piciorul, care stă în spate.

  1. Îndoaiedegetul mare. Dupăceveiapucamânarivalului, punedegetultău mare sub celelaltedegete.
  1. Staiîntr-o așapoziție, încâtstomacultăusă fie câtmaiaproape de masă. Dacăpiciorultăudrepteste pus înainte, coapsadreaptăestechiarînfațamesei.
  1. Distanțadintreantebrațșicorptrebuiesă fie câtmaimică. Înacestcaz, putereacorpuluișibrațuluiva fi folosităînacelașitimp, ceeaceestemultmai bine, decâtfolosireanumai a puteriibrațului.
  1. Pentru început, trebuie să apuci mâna adversarului cât mai sus posibil. Fixează degetul mare cu celelalte degete.
  1. Ridicăîncheieturamâinii. La rândulsău, îndoindîncheieturamâiniiadversaruluiînainte, vei fi capabilsă-țiîntărești ”apucătura”, deoareceînacesttimpadversarul se luptăpentru a-șimenținepoziția. Dacă nu reușeștisăfaciacesttruc, atuncipurșisimpluținedreptîncheieturamâinii.
  1. Du-ți adversarul într-un colț (atunci când apeși, trage mâna adversarului spre tine) pentru a-i deschide mâna lui. Atunci când mâna rivalului va fi dedesubt, el va trebui să depună eforturi enorme pentru a-și ridica mâna înapoi la poziția necesară.
  1. Foloseșteunadintreurmătoareletehnici, înfuncție de situație.Hook – este o tehnică foarte bună în cazul în care tu și adversarul tău sunteți egali în puterea antebrațului, bicepsului sau ambele.

Înșurubează-ți înăuntru încheietura mâinii tale. Acest lucru va face ca adversarul tău să-și încordeze mâna, dar și tu va trebui să-ți încordezi puternic bicepsul.

Ține contanctul cu încheieturile pe tot parcursul luptei, astfel încât toată încordarea este concentrată în încheieturi, nu în mâini.

Lasă-te cu întregul corp (în special cu umărul) pe antebraț și mențineăți corpul și antebrațul aproape unul de altul. Trage adversarul spre tine și împinge în jos.

The top roll – această tehnică este orientată mai mult spre utilizarea tehnicii de pârghie, decât spre folosirea forței brutale. Tu apeși pe mâna adversarului, facându-o astfel să se deschidă și făcând mai dificilă posibilitatea adversarului de folosire a mușchilor.

Puneți coatele apropiate unul de altul. Ca urmare, cu cât mai sus se află încheieturile, cu atât mai mare avantaj ai. Apucă mâna rivalului cât mai sus posibil.
De îndată ce auzi comanda „Start!“, trage mâna la tine, îndepărtând astfel brațul adversarului de la corpul său. Acest lucru te va ajuta să-i apuci mâna cât mai sus. În această tehnică trebuie să te lași puțin înapoi.
Când adversarul apasă mâna în jos, fă o rotație superioară. Palma inamicului trebuie să se rotească în direcția tavanului.

  1. Pentruaefectualoviturafinală, întoarce-țicorpulșiumărulîndirecția, de care ainevoie. Prinurmare, îțiveiputeafolosiputereaumăruluișigreutateacorpuluipentru a câștigaaceastăluptă.
    Safturiu Te va ajuta executarea exercițiilor de forță și rezistență, deoarece astfel de exerciții întăresc excelent mâinile.

Vizualizează în minte lupta cu un minut înainte de începutul acesteia.
De îndată ce auzi cuvântul „Marș!“, folosește-ți toată puterea ta într-o scurtă smucitură, pentru a șoca adversarul și pentru a câștiga câteva secunde. Asta este mult mai bine, decât să te obosești într-un meci lung.

Nu-ți arată frica adversarului tău și nu spune, că poți pierde. În caz contrar, ei vor alege o manieră indrazneata de comportament, ceaa ce doar va crește șansele tale de eșec.

Nu trage mâța de coadă! Termină lupta ca un război – mai puțin timp, mai puține victime.

Intimidarea. Privește-ți adversarul direct în ochi și zâmbește.

Înainte de luptă, gândește-te întotdeauna doar la aceea că vei câștiga. Asta îți va oferi un avantaj din punct de vedere psihologic.

Acționează rapid, folosind pașii descriși mai sus, în scopul de a obține un avantaj. În plus, te poți concentra pe menținerea în poziție verticală și epuizarea adversarului. Când simți că adversarul tău a obosit – apasă rapid mâna în jos la suprafață.

Joacă cinstit. Dacă vei pierde, nu-ți fă griji, data viitoare cu siguranță vei câștiga.

Urmărește atent mâna adversarului. Vă va atrage cu siguranță un articol despre lupte libere .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *