Sex/Relații 702

Deosebit de periculoase: 15 tipuri de femei, care ar trebui evitate

Uneori, chiar și cei mai persistenți și atenți reprezentanți ai sexului puternic a omenirii sunt lipsiți de putere înaintea vicleniei feminine. Femeile sunt viclene: ele cunosc atît de multe moduri sofisticate de a vă încurca creierul, că este absolut inutil să le enumerăm pe toate. Dar unele merită să fie evidențiate.

Această femeie nu este pentru tine!

Blogul nostru te va sfătui cu care dintre femei trebuie să fii deosebit de vigilent, pentru ca să nu te prinzi într-o zi într-unul dintre cele mai periculoase cîrlige din viața ta.

1. Mamă grijulie

Astfel de femei se întîlnesc destul de des în calea bărbaților. Acestea sunt mame tipice: îngrijirea și custodia lor obsesivă pot transforma orice bărbat într-un băiețel, care nu este în măsură să gîndească clar și să facă fapte gîndite, adulte. Să determini o astfel de femeie este destul de simplu: ea tot timpul are grijă de alesul ei, are grijă de sănătatea lui, ar putea să-i aducă cu ușurință cina sub nas, ca să nu îl distragă de la un  joc pe calculator sau un meci de fotbal, strînge în liniște șosetele împrăștiate de bărbat pe tot apartamentul și în fiecare dimineață, îi calcă cu fierul de călcat pantalonii.

2. Furia

O femeie rea —  este una dintre cele mai periculoase tipuri pe care vi le puteți imagina. Astfel de femei deobicei se înfurie pe tot și pe toți cei din jur, inclusiv chiar și pe propriii lor copii. O ură deosebită femeile-furii o au față de bărbați, acuzîndu-i de toate problemele existente și inexistente. Cu astfel de femei trebuie să fiți deosebit de atenți: ele, sunt ca niște șerpi, încet în liniște și cu atenție dobîndesc încrederea, apoi brusc lovesc mortal. De obicei, acestea urmăresc un singur scop —  răzbunarea, acționînd cu pricepere și cu atenție. Din păcate, mușcăturile unor astfel de „șerpi” sunt extrem de dureroase și se vindecă destul de mult.

3. Puternică și independentă

Trăiește într-o lume materială în care numai banii sunt importanți. Astfel de femei  —  carieriste care lucrează non-stop pentru a avea întotdeauna un portofel plin. Ele sunt mîndre de faptul că cîștigă mult și vizitează în mod regulat cele mai scumpe stațiuni de elită din lume, și care nu uită să reamintească cu sîrguință oamenilor  din jur despre asta cu ajutorul rețelelor sociale. Desigur, toată împrejurimea lor este informtă că, cu problemele lor, aceste femei puternice și independente vor face față exclusiv ele singure. După ce a stabilit o relație cu o astfel de carieristă, cel mai adesea bărbatul simte un disconfort constant, pentru că este privat de dreptul de     a-și juca rolul său natural de bărbat.

4. Oița săracă

Această femeie trăiește în sărăcie, ceea ce o determină să caute în mod constant un bărbat, care să-i rezolve toate problemele și să îi deschidă ușile într-o lume cu totul nouă. Apartamentul ei murdar nu a mai văzut o reparație deja de zece ani și înainte de somn ea visează doar cum într-o zi va întîlni un prinț pe un cal alb care o va duce în castelul său frumos. Aceste femei se tem de lucru ca de foc, și își depun toate eforturile pentru a găsi un soț bogat. Încrezător se îndreaptă spre ținta lor, ele închid ochii la multe lucruri, inclusiv vîrstă, aspectul fizic și alte deficiențe ale alesului lor — principalul lucru este că el este bogat și asigură femeia săracă cu un viitor sătul și luminos.

5. Pasărea călătoare

Probabil ați auzit istorii despre femeile, care se mută în orașe mari în căutarea unei vieți mai bune, încearcă să obțină statutul de orășeancă prin orice metode. Și, bineînțeles, consideră că căsătoria este singura soluție al acestei probleme, ca garant al unui permis permanent de ședere. În cazul în care binevoiești să te legi cu o astfel de femeie, încercați să ascultați cu atenție despre ce vorbește ea cu prietenele sale și ce îți spune ție cînd termină cîntecul dulce despre dragostea ei mare și fără limite. Fii atent: pentru ea poți fi doar unul dintre pașii care duce la scopul principal.

6. Detectiva

Începe o supraveghere totală cu elemente de interogare din prima secundă de cunoștință, încercînd să afle totul: cît de multe iubite au fost în viața ta, pe cîte din ele le-ai iubit cu adevărat. Astfel de detective încearcă să afle toate detaliile și faptele, și cu cît sunt mai personale, cu atît este mai mare entuziasmul. Ea este interesată de absolut totul: atașamentele tale secrete, mărimea slariului, obiceiurile, cercul social, planurile pentru viitor și multe altele. Și chiar dacă vei suporta o asemenea presiune la începutul unei relații, mai departe nu va fi mai ușor: toate acțiunile tale vor fi controlate și nu veți mai avea nimic personal.

7. Vînătoare de ștampilă din pașaport

Există femei a căror limita absolută a viselor este o ștampilă în pașaportul lor și în căutarea pradei ele nu se vor opri. Capcanele vor fi plasate la fiecare pas: victima potențială nu are practic nici o șansă de a scăpa. Acestor tip de femei nu le pasă dacă victima are dragoste pentru ea și ce calități are în principiu. Cel mai important lucru  —  să scape de ștampila unei femei singuratice și să obțină statutul de doamnă căsătorită. La început, astfel de femei se comportă ca niște îngeri adevărați, dar foarte curînd trec la acțiuni, prin orice metode, ademenind bărbatul la altar.

8. Personalitate dezvoltată intelectual

Relația cu o intelectuală, din nefericire, nu prezice nimic bun. Acestea sunt un fel de știe-tot, care, în orice minută liberă, recitesc munți de cărți, jurnale științifice și nu ratează nici un program cognitiv. Bineînțeles, toate acestea nu sunt pur și simplu: aceste femei vor accentua amploarea orizonturilor sale și nivelul ridicat de abilități mentale în orice moment potrivit și nepotrivit. De obicei, aceste persoane sunt mai degrabă arogante: potrivit intelectualilor, abilitățile lor merită cea mai mare laudă și îi vor forța pe oricine să se închine lor necondiționat.

 9. Ostatica prietenelor

Prietenele pentru astfel de femei — sunt cei mai apropiați și de încredere oameni, a căror opinie este mai presus de toate. Firește, anume prietenele sunt cele care decid dacă sunteți vrednic de aleasa ta sau dacă ar trebui să mergeți în „pădure”. Toate cele mai secrete taine ale femeii vor fi încredințate necondiționat prietenelor sale, la fel ca și deciziile importante — pentru că ea însăși, se pare că nu vrea să decidă nimic. Cu alte cuvinte, aleasa ta se transformă într-un adevărat ostatic al mediului său. Femeile de acest tip ascund în sine un pericol important: chiar și după căsătorie, ele rămîn complet dependente de prietene, încrezîndu-le în totalitate viața sa.

10. Lipitoarea

Alături de ea, te vei simți întodeauna, ca un animal într-o cușcă, fără a avea cea mai mică șansă să stați puțin fără ea, să vă odihniți. Femeia-lipitoare va fi alături întodeauna, pentru că cel mai groaznic lucru pentru ea —  să te lase, chiar și pentru o clipă. Ea nu are nici un hobby, nu îi este nimic interesant —  toată lumea ei ești doar tu. O astfel de femeie poate merge liber cu tine chiar și la fotbal, deși îi este profund de dezgustător — doar ca să îți fie alături, să nu lase ca victima ei să iasă din vedere nici pentru o secundă. În cele din urmă, ea te va sufoca cu prezența ei.

11. Căutătoarea de aventuri

Această categorie include femeile căsătorite, obosite de viață, probleme și rutină. Scopul lor principal — să își schimbe anturajul, să se arunce cu capul în aventuri romantice. Astfel de femei sunt disponibile numai în timpul zilei, pentru că odată ce vine seara, cu siguranță va trebui să se întoarcă acasă, de asemenea, cu o dispoziție bună. În adîncul inimii lor, fiecare dintr ele își doresc — să fie iubite. Da, căutătoarele de aventuri sunt perfid de bune, dar sunt potrivite numai pentru intimitate — la relații depline nici măcar să nu visezi, te vor duce în prăpastie.

12. Interesate de sport

Astfel de femei sunt întotdeauna deschise să facă cunoștință cu noi bărbați și pe ele, cît de ciudat nu ar fi, nu le interesează intențiile serioase. Ele au nevoie doar de un singur lucru —  să fie înconjurate de reprezentanți ai sexului puternic a omenirii. Este de dorit cu diferiți, deoarece cu un singur partener ele se plictisesc foarte repede. Acestor femei le sunt străine complexele, sexualitatea lor este uneori la scară înaltă. Schimbînd partenerul în mod regulat, ca și mănușile, ele descoperă noi granițe pentru ele înșiși, înțelegînd treptat ce fel de bărbat doresc să vadă lîngă sine. Principalul lor pericol — capacitatea de a îndrăgosti în sine, atît de mult încît, o lungă perioadă de timp, vei fi nevoit să strîngi inimă zdrobită în bucăți.

13. Mamică singuratică

Pe umării ei fragili este îngrijirea copilului, trăgînd după sine o criză financiară constantă. Supraviețuirea doar pe un salariu este extrem de dificilă, în plus, copilul are nevoie de un tată. Un număr mare de probleme determină o astfel de femeie să fie de acord cu orice variantă, cel puțin puțin apărută la orizont și astfel de relații, după cum știți, rareori se termină cu ceva bun.

14. Iubește să cheltuie banii altora

Ea este de acord la relații numai cu un partener bogat, și nu contează dacă bărbatul are familie și ce vîrstă are. Este important numai un singur lucru: spatiul propriu de locuit într-o zonă de prestigiu, o mașină scumpă și un flux constant de cadouri generoase. Aceste femei sunt foarte insidioase: cu potențiala sa victimă, ele se comportă afectuos, blînd și sunt foarte amabile, capabile să îl doboare cu sărutări, laude și îmbrățișări dulci și nu obosesc să repete că numai cu acest bărbat ea se simte o femeie adevărată. Toate femeile din mediul tău le consideră concurente și principalii inamici și sunt mereu pregătite de luptă ca să-și apere „proprietate“ lor, chiar dacă va trebuie să recurgă și la forță fizică.

15. Vedetă în public

Asemenea femei sunt întotdeauna în centrul atenției. Ele vorbesc fără sfîrșit, flirtează, orbesc pe cei din jur cu zîmbetul lor fermecător, atrăgînd atenția tuturor în toate modurile disponibile. Și, desigur, ele fascinează și pe cei mai persistenți bărbați. La prima vedere, această femeie pare a fi un adevărat cadou — se pare că ați reușit să găsiți un adevărat diamant. Dar aici se merită să ne gîndim cît de ușor va fi să construiești o viață cu un partener care a fost întotdeauna obișnuită să fie centrul  universului. Într-un fel sau altul, ea va fi întotdeauna înconjurată de alți bărbați — ea s-a obișnuit cu acest lucru și este puțin probabil să renunțe la această plăcere. Aveți curajul la o astfel de încercare și chiar este nevoie de aceasta?

Evitați aceste femei

După cum puteți vedea, toate semnele de mai sus sunt destul de grave și ele, din păcate, pot fi de sute de ori mai multe. Dar cu toate aceastea nu uitați că totul este individual: așa cum se spune, ce pentru unii este rai, atunci pentru alții — iad. Deaceea, mereu fiți atent și asigurați-vă că vă ascultați inima: poate că femeia cea mai capricioasă și flușturatică — este anume acel condiment, care îți lipsea atît de mult în viața ta.  

 

[poll id=”75″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *