Sex/Relații 366

EA FLIRTEAZĂ SAU NU? AFLĂ ACUM! 

Multe femei încearcă ascundă simpatia sa pentru un băiat, în timp ce flirtează cu el. Cum să înțelegi, că ea te place într-adevăr și că ea vrea o relație mai strânsă?

1. Când o fată sigur flirtează cu tine

1.1 Observă, cât de des se uită la tine. Prinzi mereu privirea ei atunci când te ocupi de treburile tale în celălalt capăt al camerei? Când vă aflați într-o companie, ea mereu face ceva pentru a-ti atrage atenția? Ea își duce repede privirea într-o parte atunci când te uiți la ea? Aceste semne indică un flirt și o simpatie față de tine.

Dacă o fată îți zâmbește mereu, te privește direct în ochi și își ridică misterios sprâncenele, ea cu siguranță flirtează cu tine.

1.2 Gândește-te, cât de des îți zâmbește? Dacă ea ți-a zâmbit doar de câteva ori pe zi, este puțin probabil să fie un flirt. Dar dacă ea întotdeauna se uită la tine, zâmbește și râde, râde la glumele tale și încearcă să meragă peste tot cu tine împreună, sunt șanse, că ăsta este într-adevăr un flirt.

Flirtează cu ea în răspuns, dar nu foarte clar. Zâmbește, ”fă-i din ochi”, dar nu spune nimic vulgar.

1.3 Fii atent la cât de des ea încearcă să te atingă. Ea te ia de mână atunci când este îngrijorată sau bucuroasă? Nu încearcă ea să te îmbrățișeze?

Poate că ea întotdeauna încearcă să flirteze cu tine, începe să te gâdile, știind că ești gâdilicios? Acesta este un alt mod de a flirta.

1.4 Cât de des ea îți scrie mesaje? Acestea pot fi chiar mesaje complet normale, emoticoane și imagini amuzante. dacă ea te întreabă mereu despre ceva, îți trimite un film interesant, cel mai probabil, ea încearcă să înceapă o conversație. Acest lucru înseamnă că ea te place cu siguranță.

1.5 Răspunde la întrebările ei și continuă conversația. Dacă fata de câteva ori ți-a scris prima, poți fi sigur că te place. De obicei, fetele așteaptă, până ce băieții vor face un „prim pas“ într-o relație, așa că nu ezita!

1.6 Amintește-ți cât de des ea te sună? Poate că deseori îți trimite mesaje pe rețelele sociale? Ea îți trimite mesaje cu text, cum ar fi „bună dimineața“ sau „noapte bună“? Dacă este așa, ea cu adevărat se gândește la tine!

1.7 Fii atent la cât de des ea folosește emoticoane. Dacă ea scrie mesaje, iar la capăt adaugă emoticoane zâmbind sau clipind,ea cu siguranta flirtează cu tine! Iar dacă ea nu numai o dată ți-a trimis inimi, poți fi sigur, ea simte simpatie față de tine.

Nu exagera cu emoticoane! Acestea ar trebui să fie la locul lor. Și nu reduce permanent cuvintele, dacă nu vrei să arăți prost.

2. Când, probabil, fata flirtează cu tine


2.1 Fii atent la reacția ei atunci când spune o poveste sau o glumă. Dacă ea rade mereu la glumele tale și este interesată de povestea ta, zâmbește și se uită în ochii tăi, probabil, i-ai plăcut.

Când te place o fată, ea crede că totul e perfect la tine, chiar și glumele tale nu atât de amuzant par să fie foarte amuzante pentru ea. Ea va asculta poveștile tale și va râde la glumele tale, indiferent de cât de proaste au fost ele.

Poate că aceasta este o modalitate de a-ți face un compliment, pentru că fiecărui om îi este plăcut atunci când istoria sa este estimată la justa valoare a sa.

2.2 Trebuie să observi, cum te numește ea. Astfel ea îți aduce aminte de o zi oarecare sau de un moment, pe care amândoi îl țineți inte. Este o modalitate de a consolida prietenia voastră. Cu toate acestea, poate că ea doar încearcă să te tachineze.

Dacă ea te numește la fel ca și alții, nu este nimic special în asta, dar dacă înafară de ea mai mult nimeni nu te mai numește așa, cel mai probabil, acesta este un mod specific de a flirta.

2.3 Nu-ți fă griji în cazul în care ea a fost prima, care a terminat o conversație, atunci când discutați pe rețelele sociale. Nu fi descurajat dacă nu îți răspunde mult timp, probabil, asta e doar o tactică de flirtului. Dacă ea îți va răspunde imediat ce i-ai scris tu, tu îți vei da seama că ea așteaptă cu nerăbdare mesajele tale. Deci, ea încearcă să facă o pauză pentru a arăta că comunicarea cu tine nu este o prioritate pentru ea.2.4 Urmărește înregistrările ei de pe pagina sa de pe rețeaua socială. Poate că ea va încerca să înceapă cumva comunicarea cu tine prin intermediul rețelelor sociale.

2.5 Toate acestea sunt niște modalități de a începe comunicarea cu tine. Dacă ea va face asta mai clar, tu poți vedea că ea este interesată de tine și poți lua în râs sentimentele ei. Dar dacă ea va îndrăzni, ea poate începe o conversație cu tine fără aceste trucuri.

„Uite, poți să mă ajuți? Eu nu înțeleg absolut nimic în acest subiect”. Dacă o fată, care este destul de deșteaptă și nu are probleme cu studiile sale, îți scrie așa ceva, cel mai probabil, este o modalitate de a începe o conversație.

„Te rog, ai putea să mă ajuți să duc cărțile / geanta?“ Reține, că fetele întotdeauna plănuiesc totul înainte. Este puțin probabil ca ea te va ruga să faci ceva pentru pur și simplu așa, fără niciun motiv.

2.6 Fii atent la comportamentul ei. Atunci când ea este aproape de tine, ea învârtește mereu ceva în mâinile sale? Își atinge și își aranjează părul? Dacă ea face acest lucru, menținând contactul vizual, cel mai probabil, ea te place.

Când ea flirtează, își poate musca sau linge buzele, își poate aranja cerceii, atingând gâtul sau învârtind un fir de păr pe deget.

2.7 Observă poziția picioarelor ei. Când acestea stau lângă tine sau pe de altă parte, uită-te, dacă genunchii ei nu sunt îndreptați spre tine. Dacă așa și este, sunt șanse că ea este interesată de tine. În cazul în care genunchii sunt întorși în altă direcție – nu-ți fă griji, e doar o presupunere.

Dacă în timpul unei conversații ea încearcă să se aplece sau să se apropie de tine – ăsta e un semn bun. Mai ales dacă vă aflați în companie.

Putem spune, că fata flirtează, dacă ea își lasă capul puțin într-o parte, atunci când te ascultă pe tine.

Dacă picioarele ei indică spre tine, probabil, ea flirtează cu tine. Dar dacă genunchii sau picioarele ei se uită în altă parte, aceasta nu înseamnă că ea nu te place.

2.8 Fii atent la cuvintele ei. Dacă vocea începe să tremure când ești aproape, asta înseamnă, că ea ae emoții. De obicei, fără a observa asta, la oameni se schimbă tonul vocii atunci când sunt nervoși, fiind alături de o persoană, care îi place.

3. Câmnd o fată nu flirtează cu tine
3.1 Ea termină de multe ori conversația prima sau înceracă să găsească ceva ”nenormal” în cuvintele tale? Este distrasă de tot la rând? Poate că pur și simplu nu-i place conversația cu tine?

3.2 Fii atent, poate ea încearcă să fie cât mai departe de tine. Așează-yte alături atunci când ea caută ceva în geanta sa și uită-te, dacă ea nu își va pune poșeta între voi. Dacă a pus-o, înseamnă că ea nu este interesată de dialogul cu tine.

3.3 Uita-te la reacția ei atunci când tu spui o poveste sau o glumă. Dacă ea nu reacționează la ea și nu zâmbește, este puțin probabil că te place. Poate că doar are o stare de spirit proasta, dar dacă ea își duce mereu privirea într-o parte atunci când tu vorbești, sigur nu te place.

În ce ton ea vorbește cu tine? Nu crezi că vocea ei este uneori iritată?

3.4 Gândeșe-te, ce atitudine are ea față de tine? La fel ca și față de ceilalți mebri ai companiei voastre? De obicei, se poate înțelege că fata flirtează atunci când ea se comportă cu tine nu la fel ca și cu alții. Dar, uneori, flirtul poate fi confundat cu o atenție prietenoasă. Toate fetele sunt diferite, cineva te va evita din cauza simpatiei sale pentru tine, iar cineva – dimpotrivă. Dacă ea se comportă cu tine în același mod ca și cu restul prietenilor săi, cel probabil – nu ești foarte interesant pentru ea.

3.5 Dacă domnișoara începe să vorbească cu tine despre relația sa, reduce ritmul. Cu toate acestea, dacă ea pur și simplu îți spune o poveste amuzantă despre un tip oarecare, nu e ceva în neregulă cu asta. Uneori, fetele îți spun despre alți băieți, ca să fii puțin gelos. Dar dacă ea îți va cere un sfat, ce să facă ea cu tipul care îi place, este puțin probabil, că această fată te ia în considerare ca un potențial partener.

Chiar dacă, sunteți sigur că ea flirteaza, nu vă grăbiți, astfel încât să nu faceți greșeli în momentul seducerii unei femei .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *