Moda 528

Ea va spune „da“ – Secretul cum să ai o barbă frumoasă

Puteți petrece o mulțime de timp și nervi ca să creșteți  o barbă frumoasă, sau să o faci  de la prima încercare. Secretele procesului destul de complex și creativ împărtășește în cartea sa «barbă si mustață. Instrucțiuni de utilizare „ bărbierul profesional  Jean Artinyan.

Ce trebuie să știți, ca să creșteți barba

Firele de păr  ale bărbii cresc  pe etape. Ciclu complet de creștere este de 15 luni, dar toate firele de păr fiind  în diferite stadii: două treimi în  faza de creștere, o treime – în faza de moarte. Deci, barba se înoiește  în mod constant. Ritmul de creștere a firelor de păr  nu influențează  frecvența bărbierirei , așa cum mulți cred, dar  ereditatea, hormonii și metabolismul organismului.

Medicamentele  sau suplimente alimentare care promit de a crește cantitatea de păr în cel mai bun caz va mări densitatea  firelor de păr acolo unde  acestea sunt. Dar în cazul în care acestea nu sunt, miracolul nu se v-a întîmpla.   Pentru a îmbunătăți creșterea bărbii, este necesar să duceți  un stil de viață sănătos, mănîncă bine, faceți sport , dormiți suficient și evitați  alcoolul și tutunul.

Barba și forma ei

De obicei, atunci cînd se alege barba și forma ei se  recomandă să luați în considerație  forma feței. Cu toate acestea, mult mai important este  cantitatea și calitatea părului facial. Desigur, și personalitatea ta. La urma urmei, barba ar trebui să îți  sublinieze și să  adauge un plus la imaginea și stilul vostru.

Chiar dacă vor spune că nimic nu este imposibil de făcut , oricum vom fi nevoiți să lucrăm cu ce avem, și să alegem forma, în funcție de modul cum crește părul.

Nu uita de  coafură, care ar trebui să fie în contrast cu barba. Dacă purtați o coafură clasică, vă puteți permite o barbă spectaculoasă. Dacă purtați o coafură modernă este cel mai bine s-a alegeți o barbă modestă, deoarece poate arăta prea vulgar .

 

Despre tunsoare

Nu cred că cineva ar putea nega faptul că, a tunde barbia  este asemănător cu munca sculptorului. Dintr-o tufa de păr pas cu pas începe a se sculpta o piesă de artă. Acesta poate fi rafinat, abia vizibilă sau monumentală.

Pentru începători, eu recomand să achiziționați  un trimmer facial  fără fir cu o lamă reglabilă. Acest lucru vă va permite să purtați o barbă de lungimi diferite, până când o să  găsiți un stil care ți se potrivește.  Indiferent de stilul pe care o să alegeți, o să aveți nevoie de instrumente care vă vor ajuta să tundeți  barba și să faceți o  margine expresivă. O să aveți nevoie de mașină de tuns sau un trimmer facial cu lungime reglabilă, foarfece mici, aparat de ras de siguranță și pieptene din lemn sau pieptene corn.

Despre îngrijirea bărbii

Chiar și o barbă tunsă are nevoie de o îngrijire specială, complexitatea căreia depinde direct de lungimea . Barbă este foartea capricioasă. Pentru a o  menține într-o  stare bună , ea necesită spălare cu  șampon special, periaj minuțios și de utilizarea uleiurilor hidratante.

Uită de accesorii realizate din materiale sintetice și ia un pieptene din corn. Cel mai bine este de a alege o perie cu peri naturali, special concepute pentru barbă.              Nu este nevoie să te sperii de abundența de produse cosmetice și proceduri pentru barbă.Un pieptene bun pentru pieptănat, ulei, ceară – este tot ce ai nevoie.

Despre mustață

Mulți oameni nu i-au în serios mustața, dar în zadar. O mustață aranjată și  tunsă frumos dă un aspect elegant și atrage privirile celor din jur.

Există chiar și un proverb turcesc: „Un bărbat fără mustață, este ca casa fără balcon“     Există mai multe tipuri de mustăți. Ca să alegeți  cea mai potrivită e foarte simplu , atunci cînd creșteți barba analizați  cu atenție direcția de creștere a părului. Pentru a avea grijă de mustăți veți avea nevoie de foarfece speciali și pieptene, aparat de ras și ceară.

Sunteți sigur că doriți să creșteți barba?

Înainte de a de a crește barba, gîndițivă, va arăta  bine cu ovalul feței și cu tunsoarea pe care o aveți, dacă  barba se potrivește  imaginei și stilului  de viață, cu poziția socială pe care o aveți.

Dacă simțiți că,  a crește barba – este  exact ceea ce ai nevoie chiar acum, spor la muncă!

[poll id=”7″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *