Moda 556

Elemente din garderoba bărbaților, care le plac la toate femeile  

Un bărbat adevărat cu aspectul său fizic poate spune despre multe. Îmbrăcămintea, încălțămintea, frezura, accesoriile și alte atribute – toate acestea vorbesc despre proprietarul lor. Un bărbat îmbrăcat atrăgător poate cîștiga inima oricărei femei.

Noi vă vom spune care elemente din garderoba bărbaților vă vor ajuta să atrageți atenția femeilor și să dobîndești recunoașterea celei mai frumoase jumătăți a omenirii.

Un costum de afaceri, care a fost cusut la comandă

Un costum elegant, solid – este clasica. Și, după cum știți, hainele clasice nu ies niciodată din modă. Dacă femeia vede un bărbat îmbrăcat într-un costum care i se potrivește perfect – nu va rămîne niciodată indiferentă.

Partea superioară albă și blugii

Această combinație la prima vedere pare simplă, dar mai degrabă este atractivă, îi va da bărbatului masculinitate, care le place la majoritatea femeilor.

Tricou Henley

Tricoul în stilul „henley” – un element popular de îmbrăcăminte a actorilor celebri de la Hollywood și a sportivilor de clasă mondială. Gulerul cu nasturii puțin descheiați atrage toate privirile sexului frumos.

Încălțăminte de calitate

Încălțămintea bună este un element foarte important în garderoba, care vorbește mult despre persoană. Fetele știu foarte bine că încălțamintea bărbatului ar trebui să fie întotdeauna curată, de înaltă calitate și elegantă. Și cel mai important – combinația încălțămintei cu hainele. De aceea doamnele acordă atenție adesea acestui element în garderoba bărbaților.

Gulerul în formă de V

Fetele iubesc atunci cînd un bărbat poartă un tricou sau un pulover cu răscroiala gîtului în formă de V. Acest lucru oferă masculinitate și acuratețe. Anume aceasta atrage privirea.

Mînecile suflecate şi cravata subţire

Această ținută – o combinație ideală a unui de stil de afaceri cu neglijență. Cravata adaugă seriozitate, iar mînecile suflecate îi oferă un aer relaxant, ca și cum ar spune: „Lucrul meu –  nu este singura pasiune care mă mișcă”.

Tricou cu imprimare

Chiar și cele mai obișnuite lucruri vor juca interesant dacă adăugați ținutei unu tricou cu o imprimare stilată și originală – aceasta poate fi o inscripție, o imagine sau un desen. Dacă alegi un astfel de tricou, acordați atenție calității imprimării. Acest lucru este important, pentru că după spălare imprimarea prostă poate fi ștearsă și haina va fi stricată.

Accesorii alese cu gust

Acum tot felul de brățări de piele, împletite, din metal și cauciuc, eșarfele, ochelarii sunt la modă. Ele adaugă un pic de romantism. Și acestea sunt ceea ce fetele le consideră foarte sexuale.

Accesorii pentru cap

Accesoriile pentru cap selectate cu gust transformă ținuta persoanei și o evidențiază printre mulțime. Deci, alegeți căciuli/pălării/șepci/ potrivite și pregătiți-vă să fiți în centrul atenției fetelor.

Un aspect îngrijit

Un bărbat poate purta haine stilate și accesorii la modă, dar dacă arată neîngrijit și neglijent, nu suntem siguri că va face o impresie bună. Dacă un bărbat dorește să vadă o femeie  frumoasă și bine îngrijită lîngă sine, atunci și el trebuie să aibă grijă de sine pentru a avea un aspect bine îngrijit și curat.

[poll id=”73″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *