Sex/Relații 1.152

Este posibilă prietenia cu foștii iubiți?

Întrebarea este dacă prietenia este posibilă între oamenii care pînă nu demult se numeau iubiți, iar acum privită pe scară largă. Vom discuta acest subiect și noi.

Foarte des fetele, și în mare parte băieții, sincer nu înțeleg ce este rău în faptul că odată o persoană dragă și apropiată astăzi știe despre îngrijorările mele, cu ce mă ocup, a facut cunoștință cu noua iubită sau iubit.

La urma urmei, acesta este unul dintre cei mai apropiați oameni, chiar dacă să  construiască împreună o lungă și serioasă relație nu s-a primit.  Și găsirea unei persoane care poate deveni atît de apropiată – o problemă nu din cele mai ușoare.

Se merită să fii prieten cu fosta iubită?

Deci, toată lumea știe că atunci cînd comunicăm cu cineva, cheltuim energie. Mai mult, comunicînd la nivel fizic, noi creăm în mod inconștient o legătură energetică pentru toată viață. Aceste informații nu sunt bazate pe mituri, legende și povești, ci pe fapte cu adevărat confirmate. Legătura există, indiferent ce simțiți acum pentru această persoană, dacă ați uitat-o sau nu.

Mai mult, dacă veți continua să comunicați cu această persoană, sub masca prieteniei, această relație va fi mult mai puternică. În adîncul sufletului tău, poate fi foarte dureros să auzi cît de fericiți sunt cu noii parteneri, deși tu niciodată nu vei recunoaște acest lucru.

Cît de periculoasă este comunicarea cu foștii parteneri

De regulă, în prietenia între foștii iubiți este prieten doar unul dintre parteneri. Și celălalt păstrează în secret speranța pentru întoarcerea relației, că totul va fi la fel ca mai înainte. Dar, desigur, nimeni și niciodată nu va recunoaște asta, pentru că e doar un prieten. Între astfel de prieteni există adesea un „sex prietenos”. 

Deoarece acest lucru nu se mai i-a în considerare, pentru că nu este

pe adevărate.

De aceea, fetele, ale căror tineri au astfel de prietene, se merită să vă gîndiți dacă într-adevăr aveți nevoie de un astfel de partener. Sunteți sigură că secretele și tainele tale nu vor fi cunoscute de o persoană străină și, de asemenea, că cu prima voastră ceartă bărbatul nu va fi lîngă una dintre aceste „prietene”. Acest lucru se referă și la fete.

Deoarece, atunci cînd ea comunică cu fostul ei iubit, ea nu poate pe deplin să îi dea energia sa  actualului iubit. Această situație poate duce la numeroase conflicte sau chiar la întreruperea relației.

De ce să păstrați legătura cu foștii iubiți?

Prietenia – este foarte bună, fiecare persoană are nevoie de prieteni, dar este nevoie oare de astfel de prieteni care încă mai ieri erau iubiți? La ce bun va duce o astfel de prietenie? Puneți-vă această întrebarea: „Ce nu pot obține de la partenerul meu actual, ce pot obține de la un astfel de prieten?”. Poate că veți fi surprinși cînd vă veți da seama că nu puteți să găsiți răspunsul la această întrebare.

Rețineți că este mai bine să vă despărțiți complet și definitiv, să întrerupeți toate legăturile, decît să vă chinuiți cu speranțe și vise.

[poll id=”89″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *