Sport 1.168

Exerciții ÎNAINTE DE SEX: pompează CORPUL CU HORMONii necesari

Exercițiile circulare de la campionul în atletică grea vă va satura organismul cu testosteron, serotonină și dopamină — mergeți la sala de sport și consideră că finalizarea perfectă a întîlnirii vă este garantată.

Fetele înainte de o întîlnire importantă își epilează zona bikini și se dau cu parfumuri. Dar tu, pentru a deveni cea mai atractivă versiune a ta, pompați corpul cu hormoni și neurotransmițători — aveți nevoie de testosteron, serotonină și dopamină. Fostul campion britanic în atletica grea David Lewis vă oferă aceste exerciții circulare, îndreptate spre încălzirea întregului corp. Patru cercuri (în fiecare — numărul specificat de repetări), și veți mirosi cu feromoni și încredere în sine, vei fi energic, ușor și vesel — într-un cuvnt, irezistibil.

Îndreptări cu bara ,,capcană’’ (trap bar)

10 repetări

Aici este implicat întregul corp, în special abdomenul. Ridicați bara într-un ritm exploziv, ajutați-vă prin mișcarea șoldurilor înainte și în sus. Coborîți-o la poziția inițială, încercînd să vă țineți capul drept.

Împins din culcat cu bara elvețiană

10 repetări

Bara elvețiană te va ajuta să lucrezi mai bine cu mușchii pectorali. Coborîți încet bara la piept și rețineți-o timp de două secunde. Ridicați-o în sus cît de repede puteți. Repetați numărul specificat de repetări.

Alergări cu o vestă cu greutăți

50 m sau 30 de secunde

Este foarte greu, dar numai astfel vei îmbogăți sîngele tău cu oxigen și endorfine, care îți vor oferi o dispoziție bună. Îmbrăcați o vesta cu greutați și aleargă cu o viteză maximă de 30 de secunde. Sexul trebuie să fie meritat, prietene!

Ridicarea ganterelor

15 repetări

Ridicați ganterele  pînă la umeri. Aruncați-vă mîinile în sus cu o mișcarea cît mai mult posibil explozivă [B], coboarăle lent pînă la poziția inițială. Acest exercițiu mărește temperatura interioară a corpului și s-a dovedit că ajută la dezvoltarea feromonilor.

Ridicarea genunchilor la piept din atîrnat

25 repetări

Și la sfîrși, lucrați cu mușchii oblici care le plac femeilor atît de mult. Atîrnă la bara orizontală; ridicați genunchii cît mai sus posibil. Coborîții încet, întinde tălpile. Cu cît vei coborî mai încet picioarele, cu atît mai mare va fi explozia hormonilor necesari în sînge.

Cu ce am lucrat acum

  • Feromonii
    Salturile temperaturei corpului în timpul antrenamentelor stimulează producerea feromonilor și mărește nivelul de testosteron — care, printre altele, îmbunătățește evidențierea mușchilor. Creșterea hormonilor de plăcere în sîngele tău, potrivit studiilor făcute de oamenii de știință de la Universitatea din Ohio, te face, de asemenea, în mod misterios, mai atractiv pentru sexul opus.
  • Aspectul exterior
    Exercitiile măresc fluxul de sînge, care (cel puțin temporar) asigură pielii tale un aspect înfloritor — iar pentru femei aceasta este important (cel putin așa consideră baietii de la Universitatea din Edinburgh).
  • Eficacitatea
    Exercițiile fizice măresc producția oxidului de azot: vasele tale de sînge funcționează mai bine, erecția va fi … spunînd, modest, bună. Femeile o simt cumva de la distanță.

[poll id=”94″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *