Nutriție, Sănătate 388

Expresiile, care nu trebuie spuse unei femei goale

38636560-kak-vernutb1-otnosh1enija-s-parnem-rakom

Ce nu ar trebuie să-i spui unei femei dezbrăcate? Citește, zâmbește, gândește-te.

Nu atât sexul în sine, cât faptul, cum anume partenerii vorbesc despre el – iată ce este foarte important pentru niște relații adecvate între un bărbat și o femeie (la o astfel de concluzie au venit autorii unui studiu publicat intr-un număr recent al Journal of Couple & Relationship Therapy). Însă, deoarece această temă este delicată, nu toți îi pot face față. Data viitoare, înainte de a atinge această problemă vitală, gândește-te o secundă: oare cuvintele tale nu vor suna la fel de jignitor, ca următoarele patru fraze?

Știi tu, mai bine mă pun eu să citesc

Nimeni nu îți interzice să fii obosit, dar să răspunzi astfel la invitația ei de a face sex – este interzis. Înviorează-te (cel puțin formal) și spune ceva de genul: ”Nu-mi vine să cred că spun asta, dar astăzi m-a epuizat complet”. Promite că vă întoarceți la această temă, de exemplu, dimineața și vei face tot, ce va dori ea. Psihologii spun: atunci, când o femeie se simte încă dorită, ea este gata să meargă la niște mici concesii.

Orgasmul tău mi s-a părut nu prea real!

Nu o învinui, mai ales în dormitor. Îndoielile tale, le poți spune altundeva și cu alte cuvinte (și ar fi bine, dacă tema conversației anterioare, ar anticipa cumva astfel de dezvoltare a acestei teme). Așadar: ți s-a părut, că ea încearcă să simuleze orgasmul, dar acest lucru nu este necesar, fiindcă dorești o relație sinceră, pentru că respectul reciproc este atât de minunat și totodată – exact ceea, ce nu ai avut cu alte femei. Cam așa ceva.

Apropo, tu când ți-ai făcut ultima dată analizele pentru ITS?

Oricât de ușor ai pus tu această întrebare, fiecare fată va auzi literalmente următoarele: ”Mi se pare că ești ceva bolnavă acolo”. Chiar dacă ați făcut cunoștință recent și chiar dacă te deranjează într-adevăr acest lucru (ai dreptul), trebuie să acționezi altfel. Prezintă aceasta, de parcă ar fi inițiativa ta: spune-i, că vrei să te verifici, în orice caz și că o faci pentru voi doi. Și propune-i să mergeți la clinică împreună – așa veți fi mai siguri. Dacă vei face astfel, fata nu va auzi acuzații împotriva ei și acest lucru este cel mai important.

Tu chiar te-ai gândit, că așa ceva ar trebui să-mi placă?

Anume astfel de afirmații permit femeilor să ne numească măgari fără remușcări. Nu-i spune că ceva i se primește rău. Spune-i, că ai dori să înveți mai bine cum să-i aduci ei mai multă plăcere: ”Ce vrei tu să fac, sau să nu fac eu niciodată?” Ea îți va spune totul și, probabil, te va întreba pe tine același lucru – și atunci vine rândul tău nepedepsit să-i spui, ce și cum ar trebui și nu ar trebui să facă. Și ține minte trucul principal: orice nemulțumire ”ascunde-o” între două complimente – și totul va fi bine.

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *