Lifestyle 454

Fii carizmatic ca un Zeu

Dacă ai un bun simț al umorului, îți va fi mai ușor să faco o impresie pozitivă, să rezolvi diverse conflictele, să-ți găsești prieteni și să seduci femei. Cum să-ți dezvolți simțul umorului?

În timp ce tu ai fost ocupat cu probleme urgente, noi am citit cartea lui John Macks , „Cum să fii amuzant?“ Autorul locuieste în Los Angeles și lucrează cu mai multe celebrități. Printre clienții săi sunt Whoopi Goldberg, Billy Crystal și Steve Martin. John Macks scrie pentru spectacolul «The Tonght Show with Jay Leno» și «Hollywood Squares». Noi am aflat din cartea lui foarte multă informație interesantă în domeniul umorului și am decis să scriem un articol, „Cum să fii amuzant.“ Această informație nu este numai pentru dezvoltarea simțului umorului la bărbați, dar și pentru femei.

Simțul umorului la bărbați

 După cu spunea iepurașul Roger: „Dacă nu ai simțul umorului, este mai bine să mori“ Majoritatea bărbaților și femeilor sunt de acord cu această afirmație.

Simțul umorului nu este dat tuturor, dar oricine îl poate dezvolta. De ce ar trebui să poți să fii amuzant? Bărbații cu un bun simț al umorului sunt de neînvins. Ei își pot învinge rivalii cu un ușor sarcasm, iar cu o ironie prietenoasă pot atrage prieteni și femei. Îți va fi fi mai ușor să faci o impresie, să rezolvi conflictele, să-ți găsești noi prieteni și să chemi fete la întâlniri! Femeile iubesc acei bărbați, care le poate face să râdă. Îi iubesc chiar mult!

Cum să dezvolți un simț al umorului, să poți fi amuzant și să poți provoca râsul?

Construiește o bază pentru simțul umorului

Strânge o baza pentru simțul umorului. Citește cât mai multe glume, expresii amuzante și povestiri amuzante. Cele mai haioase bancuri și povești le vei memoriza, dar 98% le vei uita. Bucata uitată de informații va servi drept bază, o fundație pentru umorul tău. La momentul potrivit, îți vei aminti o expresie amuzantă, un cuvânt sau o frază. Nu vei înțelege, de unde a venit fraza aia neașteptată, dar o vei aplica cu strălucire în situația corectă. Deci, de-a lungul anilor, se va crea baza pentru simțul umorului tău. Acesta este primul pas, dar foarte important, spre crearea simțului umorului.

Află mai multă informație

pentru a fi gata oricând să spui o glumă actuală la locul ei, ar fi bine să citești cât mai mult și să vizionezi canalele de televiziune pentru a fi în cursul evenimentelor. O cantitate mare de informații îți permite să o utilizezi în mod liber și să o folosești în umor pentru a fi amuzant.

Găsește părțile amuzante ale omului

Trebuie să-ți dezvolți nu numai simțul umorului, dar și să fii atent la ceea ce spun interlocutorii tăi. Bâjbâie părțile amuzante ale oamenilor. Ce i se pare amuzant unei persoane sau unei companii de oameni? Uneori trebuie să folosești umorul negru, gras, englez, cinic, rafinat, rău, copilăresc sau intelectual. Fiecărei persoane îi place ceva anumit. Găsește părțile amuzante ale oamenilor și apasă pe ele. În special la femei.

Trebuie să pari amuzant

„Dacă o persoană nu este considerată frumoasă, ea totuși poate avea succes, dacă are câteva glume în buzunar. Și o mulțime de buzunare„ Andy Warhol

Cum să-ți dezvolți simțul umorului? Cum să fii amuzant? Trebuie să fii inventiv 24 de ore pe zi! Încearcă să glumești permanent și să inventezi glume despre prietenii tăi. Crează-ți o reputație a unui om cu un bun simț al umorului. Oamenii vor aștepta glume de la tine și vor râde automat.

Folosește sunete amuzante, cuvinte și mimica

Îți va permite să fii amuzant și unele sunete și cuvinte amuzante folosite într-o conversație. Aceasta va adăuga sare în gluma sau în povestea amuzantă. Mimica expresivă de asemenea va spori efectul de la glumă.

Găsește o țintă pentru glumă

În fiecare glumă există un scop, o țintă. Scopul ar trebui să fie clar și interesant interlocutorului. Poate fi despre blonde, femei, bărbați, politicieni, sportivi.

Scurt, clar și cuprinzător

Glumele scurte îți permit să fii într-adevăr amuzant. Bancurile lungi obosesc ascultătorii și cauzează plictiseala. Gluma trebuie să fie efectivă și scurtă, ca o lovitură cu sabia lui D’Artagnan.

Caută amuzantul

Simțul umorului – nu este doar o bază de povești și anecdote stocate. Continuă să cauți ciudat, amuzant sau ridicol în acest moment. Acest lucru îți va permite să folosești situația din plin. O glumă spusă la timpul său este mai amuzantă, dacă este spusă la momentul potrivit.

Riscă să glumești

Nu orice glumă merge. Uneori, după o glumă, poți da peste o tăcere moartă. Aceasta va fi o mică lovitură pentru reputația unui om cu un simț al umorului. Dar nu merită să fii trist din această cauză. Se întâmplă cu oricine, chiar și cu cei mai buni comedianți. Pentru sine, ai în vedere, că acest tip de glume nu provoacă râsul publicului.

Alege momentul potrivit

Pentru orice glumă este nevoie de momentul potrivit. Uneori nu merită să o spui imediat ce ți-a veniot în cap. Fii răbdător și așteaptă momentul potrivit. Efectul de la gluma spusă la momentul potrivit va fi maxim.

Este important să fii nu numai glumeț, ci și  un bun povestitor .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *