Lifestyle 898

Garderoba perfectă a bărbatului modern: 9 piese must have

Moda vine și pleacă, dar sunt lucruri, care nu își pierd actualitatea lor nici într-un caz. Și dacă ai hotărât să adaugi în garderoba ta niște componente „corecte“, noi îți vom arăta, la ce ar trebui să acorzi o atenție deosebită.

  1. Puloverul pentru bărbați cu guler rotund sau în v

Garderoba ta de iarnă ar trebui să conțină cu siguranță haine călduroase, de aceea, primul lucru, pentru care ar trebui să fugi la magazin – câteva pulovere. Avantajul celor din urmă constă în faptul că acestea se potrivesc pentru toate grupele de vârstă și se potrivesc bine cu aproape orice ținută. Principalul lucru este să ții minte o regulă importantă: un pulover cu decolteul rotund este ideal pentru crearea unui look casual relaxat și firesc, în timp ce un pulover cu gâtul în V este mai bine să fie combinat cu un costum de afaceri pentru bărbați.

Dacă te pierzi în mulțimea de nuanțe, optează pentru o variantă câștigătoare – un pulover în gama neutră, care este formată dintr-o gradație de culorile albastru, gri, maro și bej. Anume de aceste modele vei avea nevoie de cele mai multe ori. Când ceva din cele enumerate mai sus vor intra deja în garderoba ta, poți cumpăra cu siguranță și pulovere de alte culori, mai specifice și la mai la modă, cu ajutorul cărora vei putea ”dilua” cu succes o ținută discretă.

Apropo, atunci când îți alegi un pulover, uită-te întotdeauna la compoziția materialului. În cazul în care aceasta are mai mult de 10-15% sintetic – ar fi mai bine să nu faci această achiziție. În ceea ce privește caracteristicile de spălare, este foarte important să studiezi eticheta. Cu extremă precauție trebuie tratate piesele vestimentare făcute din lână naturală și angora: pentru a păstra aspectul original al puloverului, folosește modurile cele mai delicate de spălare, precum și detergenți si balsamuri, care sunt produse special pentru articole de îmbrăcăminte din lână.

  1. Blugii de bărbați închiși la culoare

Blugii de culoare albastru închis – este anume acea variantă, care niciodată, nici într-un caz nu va ieși din modă. Mai mult decât atât, acest articol de îmbrăcăminte are o universalitate absolută: blugii se combină perfect cu tricouri, jachete, giaca parka, sacouri, paltoane, cămăși, jachete bomber și jachete brutale din piele neagră.

În acest caz, sigur nu merită să economisești: doar o pereche de blugi din denim de o înaltă calitate, care, pe lângă altele, ți se potrivesc perfect, îți vor servi câțiva ani, completând perfect oricare dintre ținutele tale. O atenție deosebită trebuie acordată blugilor de astfel de branduri celebre, cum ar fi Levi’s, Diesel, Acne, A.P.C. sau AllSaints – aceste branduri se specializează în denim și știu cum să facă așa, ca blugii să-ți aducă o plăcere adevărată.

  1. Tricoul de o culoare

Nu pot fi multe tricouri, mai ales dacă acestea sunt de o culoare. Cele mai populare și răspândite culori sunt – alb, gri, albastru și negru: aceste veriante pot fi combinate perfect cu sacouri, veste, jachete și orice geci. Și, din nou, îți recomandăm să nu fii zgârcit și să dai prioritate lucrurilor de înaltă calitate: un tricou de înaltă își păstrează forma, cât mai mult timp posibil, fără a se deforma după spălare. Merită să investești puțin, pentru a avea un stil impecabil și la modă!

  1. Cămașa de o culoare deschisă

La fel ca și în cazul precedent, cămășile albe și albastre se pot lăuda cu o multifuncționalitate excelentă – nu e de mirare, că acestea sunt numite unul dintre cele mai importante lucruri din garderoba unui bărbat modern. Dacă vei include în arsenalul tău doar două sau trei cămăși de culori deschise, apoi vei putea crea cu ușurință pe baza lor, atât un look de zi cu zi (de exemplu, cu blugi și o jachetă din piele neagră), cât și alte look-uri destul de ”oficiale” (cu pantaloni clasic și sacou).

  1. Costumul clasic pentru bărbăți

Fiecare bărbat, care se respectă, are întotdeauna în garderoba sa un costum de calitate de tip clasic. Iar dacă, dintr-un motiv oarecare, nu ai încă un astfel de costum – trebuie să corectezi imediat această neînțelegere. Pentru a înțelege, care dintre costume ți se potrivesc cel mai mult, trebuie numaidecât să mergi să măsori cel puțin câteva costume (în acest caz, după cum poți înțelege și singur, achiziționarea într-un magazin on-line, este exclusă).

Alegerea costumului necesită o abordare serioasă: costumul trebuie să stea pe tine ”turnat”, pentru că în viitor va trebui să-l folosești în diferite momente importante și sertioase. La două rânduri sau la un singur rând -nu joacă un rol important, dar printre toate nuanțele, ar trebui să preferi cele închise – este mai universal.

Apropo, un costum clasic bun nu va costa mai puțin de 100 € și, prin urmare, nu îți recomandăm să economisești pe achiziționarea acestuia

  1. Camașa în pătrățele

Acest articol de îmbrăcăminte elegant este pur și simplu de neînlocuit, în cazul în care cea mai mare parte din viața ta tu ai un stil neoficial, relaxat. Cămașa în pătrățele este o alternativă excelentă la cămășile albe sau albastre, dar nu uita, că pătrățelele mari și de culori aprinse nu se încadrează deloc în look-ul tău de afaceri. Iar dacă pătrățelele sunt mici și colorate într-o singură culoare, atunci poți combina cu îndrăzneală această cămașă cu un costum clasic și completează cu o cravată.

  1. Cardiganul tricotat

Pe lângă pulovere, în garderoba de iarnă a unui bărbat modern trebuie să fie numaidecât măcar un cardigan – acesta este anume acel lucru, care este capabil să aducă o notă de stil în absolut orice ținută și stil. Unul dintre principalele avantaje ale cardiganului constă în faptul, că cu ajutorul acestui articol vestimentar poți obține stratificarea, care este extrem de actuală și la modă în ziua de astăzi: combină-l cu îndrăzneală cu cămăși, tricouri și pulovere subțiri, iar deasupra poți îmbrăca și o jachetă, giacă parka sau un palton.

  1. Hanorac și switshot

Aceste elemente au intrat în viața noastră la modă relativ nu cu mult timp în urmă, dar, în ziua de astăzi, este aproape imposibil să ne imaginăm fără aceste piese vestimentare o garderobă de bază completă. Deși inițial ”switshots” și hanoracele erau un atribut al stilului sportiv, în ziua de astăzi ele sunt mult mai universale. Cu alte cuvinte, acestea sunt un detaliu de neînlocuit al stilului urban, la care aderă în mod activ locuitorii din orașele mari. Așa că le poți combina sigur cu pantaloni sport, pantaloni scurți, blugi, pantaloni de bumbac, dar nu clasici și cu chinos, precum și cu orice jachete și geci, chiar și cu sacourile cu un singur rând.

  1. Ghetele Desert

Denumirea clasică a acestor ghete sună ca Desert Boots: aproximativ același model era inclus în arsenalul soldaților britanici în timpul celui de-al Doilea Război Mondial în Egipt. Ghetele Desert înseamnă confort și stil, înmulțite cu funcționalitate. Aceste ghete se potrivesc perfect la stilul casual și sport, și vor deveni, de asemenea, un detaliu perfect pentru costumul de afaceri de zi cu zi.

Înarmâdu-vă cu astfel de noțiuni de bază, nu veți mai simți invidie pentru îsuși veți fi de invidiat!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *