Sănătate 376

Greșelile, pecare le comite fiecare bărbat

Un bărbat adevărat poate deveni slab numai sub influența femeii lui iubite. Doamnele frumoase inspiră reprezentanții sexului puternic să facă fapte curajoase, să aibă vise nesfârșite și să sufere de durerile sufletești. Este păcat, că bărbații continuă să comită din nou aceleași greșeli, întrebându-se cu disperare, de ce femeile nu îi înțeleg. Mai jos este o listă a greșelilor de bază a fiecărui bărbat.

Conversații monotone și plictisitoare

Și oamenii de afaceri și șoferii de taxi, chiar și studenții obișnuiți sunt capabili să vorbească zile întregi despre politică, evenimentele din lumea sportului sau despre cele mai noi modele de gadget. Într-o societate pur masculină o astfel de comunicare poate părea destul de interesantă, dar pentru o femeie ea poate deveni o adevărată tortură. Doamnele sunt o natură sublimă și senzuală, lor dă-le povești amuzante și discuții intime. Dacă vezi că nu prea merg lucrurile cu obiectul simpatiei tale, gândește-te la stilul tău de comunicare. Probabil, domnișoara sau doamna consideră că ești un om foarte plicitsitor, de aia nu prea o trage la tine.

Incapacitatea de a propune ajutor

Nu este nici un secret faptul că bărbații nu înțeleg indiciile și gândurile nu le pot citi, de asemenea. În majoritatea cărților de psihologie pentru femei se spune că în comunicarea cu partenerul ar trebui să încerci să-ți exprimi în mod direct dorințele. În acest articol, însă, situația este concentrată mai mult într-o altă direcție. Reprezentanții sexului puternic uneori nici nu încearcă să ia inițiativa în mâinile sale, pentru a ajuta femeia. Ea poate și singură să ceară ajutor, spun ei. Bărbaților, gâdiți-vă un pic! Dacă fata va cere permanent ajutorultău, ea se va pune într-o situație ciudată, incomodă. Soțul trebuie să înțeleagă, fără niciun indiciu din partea soției, că ei îi este dificil să ducă genți grele, iar după o zi lungă și obositoare de lucru ea nu întotdeauna are puteri de a sta la aragaz, să facă un tort pentru ceai.

Gelozia

Oricărei persoane îi este plăcut să observe sentimente de gelozie la partenerul său. Însă, pe de altă parte, emoționalitatea excesivă te epuizează și începe să te deranjeze, să te sature. Cât de ciudat nu ar suna, dar bărbații sunt mai mult predispuși la gelozie decât femeile. Doamnele se diferă cu un caracter emoțional, dar ele sunt, de obicei, relativ liniștite cu privire la atenția tinerelor din jur la partenerul ei. Bărbații sunt mai tăcuți, ei nu s-au obișnuit să-și exprime emoțiile și gândurile, dar ei au un sentiment de proprietate foarte dezvoltat și vizibil. Atunci când „înamicul” apare la orizont, se aprinde un incendiu de nemulțumire. Apare o dorință de a-și proteja partenera, de a-și arăta puterea asupra ei. În asta, de fapt, se manifestă greșeala bărbatului gelos. Femeia nu este un lucru și nu este o proprietatea, așa că nu ar trebuie să o deprimi cu atacuri de gelozie.

Lipsa scopurilor

Care este deosebirea dintre un bărbat de succes și de un ratat ? Abilitatea de a stabili scopuri concrete și de a le atinge cu orice preț. Soțul fidel și tatăl iubitor – nu este singurul rol pentru un adevărat bărbat puternic și independent. Un bărbat trebuie să se dezvolte în toate domeniile, dar în primul rând, desigur, în domeniul profesional. Femeile recunosc foarte ușor și repede pe cei proști și leneși, incapabili de acțiuni semnificative. Poți fi sigur că nu vei avea nevoie de atât de mult timp pentru ca doamna să vadă ce fel este de fapt partenerul său. Chiar și cea mai răbdătoare fată se va sătura, în cele din urmă, să aștepte vreun rezultat și atunci ea pur și simplu va pleca.

Persistența excesivă în curtare

Doamnele mândre adoră să inventeze diverse teste pentru potențialii parteneri, pentru a determina, care dintre ei este cel mai demn. Ele nu răspund la apeluri mult timp, refuză să meargă la întâlnire și nu acceptă cadouri. Iar bărbatul, care a ajuns la linia de sosire, este câștigătorul. Deseori, bărbații sunt prea insistenți în acest ”proces” de curtare. El așteaptă femeia lângă casa ei, îi trimite un milion de mesaje, o sună la fiecare trei minute. Și nici nu își dă seama, că astfel el doar provoacă teamă și dezgust. Învață să fii romantic, dar nu enervant și plictisitor!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *