Sex/Relații 242

INTREABA-NE DESPRE SEX

Afla raspunsul la cele mai ciudate intrebari despre relatii

1. Femeilor le place sa le vorbesti murdar, nu? Ce sa le zic?
Multora le place sa le vorbesti in asternut mai murdar decat vor sa recunoasca, asa ca merita sa-ncerci. (Doar sa tii minte ca eufemismele pentru „vagin“ nu te duc nicaieri.) Cat despre ce ai putea sa-i spui, incepe astfel: in loc sa te tot minunezi de cat de bine arata, spune-i ce efect are asupra ta. Femeilor le place sa te vada excitat – si, da, vor si sa auda detalii despre asta. Spune-i cum te face sa te simti si ce ai vrea sa-i faci (sa-i rupi hainele, sa zicem, sau s-o lipesti de un perete). Spune-i ca nu-ti mai poti tine mainile acasa nici macar o secunda. Apoi actioneaza.

2. M-am culcat cu foarte multe femei. Cum crezi ca va reactiona noua mea prietena?
Orice femeie care stie sa numere, va face calculele destul de repede. Sa spunem ca ai avut trei partenere pe an de cand ai terminat liceul, asta inseamna cel putin 20 de femei pana la varsta de 30. Mai pune si escapadele din facultate si deja esti un jucator. Dar, cine stie, s-ar putea ca nici ea sa nu vrea sa deschida subiectul. Daca ajungeti totusi sa vorbiti despre istoria fiecaruia, nu e nevoie sa intri foarte mult in detalii. Spune ceva de genul: „Am avut multe relatii in trecut, dar acum sunt numai al tau“. Exista adevar, minciuna si tacere. Uneori ultima e cea mai buna.

3. M-am casatorit de tanar si am divortat acum patru ani. Cum aduc vorba despre asta cu femeia cu care ma-ntalnesc acum?
Nu ai de ce sa iti faci griji. In ziua de azi, sa fii divortat nu e mare lucru. Daca incerci sa ascunzi asta, o vei face pe ea sa-si puna intrebari, atunci cand in sfarsit va afla. Sigur, nu trebuie sa iesi cu povestea divortului tau de la prima intalnire, dar in cazul in care pana la a patra intalnire nu te-a intrebat despre trecutul tau, e timpul sa deschizi discutia. Invit-o la cina si spune-i din timp, ca sa aiba ragaz sa digere informatia. Fii direct: „Am mai fost casatorit. Am divortat acum patru ani, dar in prezent sunt gata pentru o relatie serioasa“. Apoi raspunde-i la intrebari, daca are, si pastreaza in maneca o poveste amuzanta despre un subiect cu totul diferit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *