Sex/Relații

Ionuț Roman A doua tinerețe sau potența unui tânăr? Acum este posibil!

Nu am crezut niciodată că mi s-ar putea întâmpla așa ceva mie. Viața este uimitoare și imprevizibilă. Am decis să împărtășesc câteva cuvinte cu voi despre cât de drastic mi s-a schimbat viața. Nu este vorba doar despre o îmbunătățire ușoară. Este o explozie de emoții și sentimente pe care nu le-am simțit niciodată când eram tânăr! Dar să începem cu începutul.

Fundalul poveștii pe scurt

Am 53 de ani. Am absolvit Universitatea de Litere din București, cu licența în Jurnalism. Am fost angajat la mai multe ziare și apoi am mers în calitate de corespondent de război în Afganistan. Mi-am pierdut soția în 2010 într-un accident rutier. La 50 de ani, m-am retras și m-am mutat la Timișoara.

Nu am avut copii cu soția mea, deci eram singur. Cred că doar pasiunea mea m-a salvat de singurătate. Pasiunea mea era fotografia. Mi-a plăcut chiar și atunci când eram corespondent de război. Practic, e un venit suplimentar decent atunci când faci fotografii profesioniste la nunți, petreceri corporative etc.

M-am obișnuit cu ideea că fiecare zi pe care o voi trăi va fi similară cu cea anterioară. Pur și simplu mă voi uita cum se bucură alții de viețile lor. Eram pregătit să trăiesc viața unui bătrân.

Dar, Dumnezeu mi-e martor, viața mea s-a întors cu susul în jos atunci când mă așteptam mai puțin! Am cunoscut… o fată. Atât de frumoasă, încât am devenit obsedat de dorință pe loc.

Aici vine partea cea mai interesantă.

Am văzut-o pentru prima dată la petrecerea ei, unde lucram ca fotograf. Spre amuzamentul meu, Angela s-a dovedit a fi foarte deschisă. Am început să ieșim împreună în doar 2 săptămâni. În ciuda diferenței mari de vârstă (28 de ani), mă simțeam tânăr alături de ea.

Cu toate acestea, un lucru a umbrit totul.

Prima dată când am ajuns în dormitor, lucrurile au mers groaznic. Am avut întotdeauna încredere în mine, dar atunci m-am simțit groaznic. Erecția mea era la punctul zero. Angela chiar a plâns de dezamăgire. Ce s-a întâmplat a doua zi a fost destul de previzibil. S-a despărțit de mine, spunând că nu vrea să fie cu un bătrân cu penisul mic. A fost o lovitură sub centură. Însemna că tot timpul a mințit că am putea fi împreună. Iar la sfârșitul zilei, aproape că am făcut atac de cord. Scânteia de fericire pe care am avut-o atunci când am întâlnit-o pe Angela s-a stins și am redevenit un bătrân singur.

Dar ajutorul a venit la momentul potrivit!

Mihai, un prieten vechi de-al meu din Afganistan, mi-a dat o mână de ajutor. L-am sunat i-am spus despre problema mea (Mihai nu este doar un bun prieten, ci și un medic militar extraordinar). O săptămână mai târziu, a ajuns în Timișoara, cu un cadou pentru mine. Era un tub de gel numit „Be up” . Instrucțiunile spuneau „un efect tangibil în 4 săptămâni”. Când l-am întrebat pe Mihai ce înseamnă asta, mi-a spus:

„Este un gel care îți garantează o potență stabilă 24/7. Toate componentele sunt organice și ți-l recomand ca medic. Încearcă-l!”

Am luat gelul și am început să mă gândesc. Apoi am sunat-o pe Angela și am invitat-o să ia cina cu mine. Am fost încântat să o văd, dar ea nu a fost tocmai entuziastă. Am luat cina și am băut câteva pahare. Era momentul adevărului… Aș fi putut eșua încă o dată. Am luat Be up și am mers la baie.

Totul s-a desfășurat mai bine decât m-am așteptat.

Acțiunea gelului a fost instantanee. Am reușit să rezist timp de 2 ore. Angela a țipat de plăcere și m-am simțit ca un bărbat adevărat pentru prima dată după mulți ani. Mă simțeam iar ca la 20 de ani. Angela mi-a mărturisit că nu a mai trăit niciodată ceva de genul acesta cu nimeni înainte.

Be up m-a ajutat toată săptămâna, iar Angela îmi cerea tot mai mult. Apropo de „mai mult”, într-o noapte, când făceam sex pasional cu Angela, ea mi-a spus brusc să mă opresc. Ceea ce mi-a spus mai târziu a sunat incredibil: „Ți-a crescut penisul?” M-am uitat la mine diferit în dimineața următoare și mi-am măsurat lungimea penisului. Crescuse cu aproape 3 cm! A crescut nu doar în lungime, ci și în grosime.

L-am sunat imediat pe Mihai și i-am spus ce mi s-a întâmplat. Răspunsul lui m-a făcut să râd:

„Ei bine, da. Am crezut că nu e o informație importantă pentru tine. Be up este folosit și pentru mărirea penisului .”

Nu e important? Vorbea serios?

Am decis să continui să folosesc gelul. Lungimea penisului meu era de 14 cm, dar voiam să-l fac și mai mare. I-am spus lui Mihai că vreau să continui să folosesc gelul pentru a-mi menține erecția și l-am întrebat dacă penisul meu va crește la nesfârșit. A râs și mi-a spus: „Nu, cu siguranță nu. Gelul facilitează creșterea, dar totul depinde de caracteristicile corpului tău. Dimensiunea medie a penisului este de 15 cm. Există posibilitatea ca penisul tău să crească până la 19 cm. După aceea, poate mai poți câștiga 2-3 cm, dar acela este punctul în care creșterea va înceta.”

În regulă. Era rândul meu.

Încă îmi aminteam perfect cum mi-a spus Angela că nu vrea să fie cu un bătrân, așa că i-am spus imediat că putem să ne luăm rămas-bun în termeni buni.

Ne-am despărțit, dar nu voiam să mă opresc la punctul în care ajunsesem. Nu m-am putut abține să comand încă un pachet de Be up de pe website-ul oficial . M-a făcut un adevărat monstru în dormitor. Penisul meu a crescut cu 5 cm în 3 săptămâni! Nu mi-a plăcut ideea de a rămâne singur cu un asemenea rezultat uimitor.

„Fie ce-o fi”, m-am gândit. Ai doar o viață de trăit. M-am înregistrat pe un website de întâlniri și acum ies cu fete tinere și drăguțe, care sunt dispuse să se distreze. Dar dacă ajungem în pat, ele pur și simplu înnebunesc de plăcere. Nu sunt sigur cui ar trebui să-i mulțumesc: mie sau lui Be up. Aș înclina să spun că lui Be up, pentru că nu am avut niciodată o astfel de performanță înainte. Mai bine de o oră de sex non-stop, erecție tare ca fierul și iubita mea se termină de 2-3 ori pe noapte. Iar senzațiile sunt fantastice. Cred că Be up conține componente care fac penisul mai sensibil.

Acesta este sfârșitul poveștii despre cum mi-a schimbat Be up viața. Tot ce am de adăugat este…

Fraților, la 50 de ani, viața voastră abia începe!

10 Comments to “Ionuț Roman A doua tinerețe sau potența unui tânăr? Acum este posibil!”

 1. a.k.a228 Author

  gelul chiar incepe sa functioneze de la prima aplicare. nu ma simt rusinat sa spun asta. nu am 60 de ani, dar, din pacate, unele lucruri se intampla pur si simplu si trebuie sa actionezi rapid 😉

  Reply
 2. drăcușorul Author

  Un bătrân grozav! Nu m-aș fi gândit niciodată că e posibil așa ceva la vârsta lui. Tocmai am împlini 56 de ani. Dacă recomanzi Be up îl voi comanda și eu! Te rog, poți să-mi dai și link-ul către site-ul de întâlniri? ;););)

  Reply
 3. matei_ion Author

  Am dat prima dată de acest gel cu șase luni în urmă, când am avut niște probleme similare legate de vârstă. Erecția mea era tot mai slabă. Am obținut, ca să zic așa, un upgrade datorită lui Be up și acum mă pot lăuda cu aventurile mele. Vă rog să nu spuneți nimănui 🙂

  Reply
 4. Mariana Iovan Author

  Mi-a luat câteva luni să-l conving pe iubi al meu să încerce Be up . Prima dată m-a refuzat categoric. Căsnicia noastră era pe muchie de cuțit când mi-am făcut curaj și l-am comandat eu însămi de pe website. Soțul meu nu se mai plânge că e epuizat de la muncă. Ne bucurăm de sex lung și senzual zilnic și sunt fericită!

  Reply
 5. Petre Dobra Author

  Am comandat Be up pentru a-mi mări scula. Și am reușit! 🙂 Am obținut +5 cm în mai puțin de o lună!

  Reply
 6. Tudor Onea Author

  Aceste probleme te lovesc inevitabil odată cu vârsta. Iar eu am abia 20 de ani… E atât de nasol să fii tânăr, dar un amant penibil. Îmi cer scuze că sunt atât de sentimental.

  Reply
 7. matei_ion Author

  Frate, există atât de multe mărturii de la clienți fericiţi. Nu înțeleg de ce nu ai comandat Be up de pe site încă. Am văzut că se vinde cu 50% reducere. Trebuie să fie un avantaj pentru tine, având în vedere că probabil eşti student 🙂

  Reply
 8. Ioan Roatiș Author

  Sunt perfect de acord cu comentariile de mai sus! Nu am nimic de ascuns, deoarece sunt mândru de rezultatele pe care le-am obținut după 3 săptămâni de folosire a Be up.

  Reply
 9. Grasu Author

  Mulțumesc pentru articol! E incredibil că poți trăi o viață atât de plină la vârsta asta! Felicitări! Ce a făcut Angela a fost foarte urât și ai luat decizia potrivită să o părăsești!

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *