Sănătate 834

Istoria tratării varicelor

Dacă îmi citiți istoria mea, atunci și dumneavoastră aveți simptome de dilatare a venelor. Această boală afectează vasele de sânge ale corpului uman, de regulă picioarele. Deseori se manifestă fără urme vizibile, dar în anumite circumstanțe, se poate agrava. Mi s-a întâmplat și mie să trec prin așa ceva.

Am 46 ani, toată viața mi-am dedicat-o ocupației preferate. Cea de cameraman. Pe lângă experiența enormă pe care am acumulat-o și multe cunoștințe interesante, mi-a adus și o suferință, în formă de varice.

Specificul serviciului îmi solicită să petrec mult timp în picioare sau așezat în spatele echipamentului camerei. Nu-i de mirare că circulația sanguină este deficitară. Nu-mi trecea prin minte să tratez varicele până la un moment dat, când făceam filmări la un obiect nou, luna iulie, arșiță. După o zi grea, obosit, m-am întors acasă, m-am întins să mă odihnesc. Era foarte cald am pornit aparatul de aer condiționat, imediat am adormit.

M-am trezit cu o durere acută în picioare, senzație de crampe musculare. Mă gândeam oare ce s-a întâmplat? Am dat vina pe aerul rece.

Timpul trecea, chiar dacă durerile au mai scăzut în intensitate, dar nu de tot.

Atunci am hotărât să mă adresez după ajutor profesional. Am făcut investigații diagnostic – varice. Din cauza modului de viață, organismul era predispus, iar suprarăcirea a provocat agravarea.

Când am auzit diagnosticul, am rămas uimit. Trebuia să mă ocup de tratarea varicelor.

Doctorul mi-a explicat că specialitatea îmi suprasolicită inima.. Nu este de mirare că circulația sângelui în picioare este deficitară, venele s-au subțiat.

Am aflat cum se tratează varicele.

Am  realizat că boala mă face inapt de muncă, dar să renunț la lucrul meu nu puteam nicidecum. Deaceea am hotărât să aflu cum se tratează varicele, eram gata să depun efort maximum pentru a mă face bine.

Mulți îmi recomandau să fac băi la picioare cu plante, cu oțet… Numai ce nu găseam pe internet. Dar, după cum înțelegeți, nu aveam posibilitatea ca în fiecare zi să stau cu piciaorele în lighean câte o jumătate de oră… Mi s-au mai recomandat pastile pentru întărirea venelor… Însă mai uitam să iau pastilele, și încă trebuia să așteptți până își face efectul… Oare ce ar putea să scoată inflamația și durerile, fără ca să-mi ia din timp?

Am studiat multă informație, am discutat cu medici cunoscuți, practic toți mi-au recomandat crema pentru tratarea varicelor Venum Pro. Am căzut de acord cu aceste recomandări și am comandat preparatul.

A doua zi am primit, crema într-un recipient de 80 ml.

Aproape că nu are miros. În instrucțiune era menționat: – se aplică pe pielea uscată și nu speli. Am urmat sfatul întocmai. La început ai senzație de răcire (duș rece), pe urmă te încălzește. Un fel de exerciții pentru vene. Este de dorit să masezi de jos în sus picioarele, atunci se îmbunătățește circulația sângelui.Venum Pro – o metodă reală de a trata varicele

Aplicam crema în fiecare zi. Din primele zile am simțit o ușurare. Durerea de picioare a trecut, inflamația s-a retras.

Desigur s-ar putea explica efectul momentan și prin faptul, că nu eram chiar într-o stadie avansată, dar e foarte plăcut, când în sfârșit scapi de problemele chinuitoare.

Tratamentul a durat mai bine de o lună. La moment nu mai am senzații de disconfort, totuși nu uit de proflicatica varicelor.

Pentru asta fac duș alternativ, periodic aplic crema, (am mai comandat două bucăți), mă strădui să merg mai mult pe jos, de exemplu urc scările, nu folosesc liftul, prefer mâncarea gătită acasă, dar nu fast-food.

Cam așa în 5 săptămâni am scăpat de inflamații, senzații dureroase, crampe musculare pe timp de noapte.

Proprietățile cremei Venum Pro:

 • Acționează nemijlocit pe locul inflamat, elimină inflamația.
 • Îmbunătățește circulația sângelui astfel îndepărtează durerea și inflamația.
 • Întărește pereții venelor, asigurând o bună funcționare a organismului.

Într-un cuvânt vă recomand cu înccredere.

Mai prețios ca sănătatea nu e numic. Deaceea să o păstrați dar să nu intrați în panică când boala începe să progreseze, cum am făcut.

3 Comments

 1. Nikola Author

  Mie Venum Pro mi-a plăcut. Le mulțumesc producătorilor pentru componența naturală.

  Reply
 2. Roman Author

  Folosesc crema a 5-a zi. În schimb, domnișoarele de la centru sunt foarte drăguțe, amabile, îți lămuresc foarte bine. Referitor la preparat vă spun doar impresii bune.

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *