Sex/Relații 691

Limbajul corpului femeilor, sau Cum să înțelegi, că ea te seduce?

În cazul, în care unei femei îi place un bărbat, ea va face totul să o arate, fără măcar să observe. Și, cu siguranță, limbajul corpului îți va da de înțeles, ce intenție are ea. Pentru a înțelege cum te tratează o femeie, trebuie să acorzi atenție la gesturile ei.

Spre deosebire de bărbați, care demonstrează de multe ori interesul său nu mai mult decât prin 10-15 semne, fetele au până la 50 de gesturi diferite, pe care le folosește în timp ce flirtează cu sexul opus. Noi vom reda mai jos doar o mică parte din aceste mișcări, dar, chiar și acestea vor indica evident faptul, că s-a deschis vânătoarea la tine.

Se joacă cu părul

Primul lucru pe care îl face o femeie pentru a atrage atenția bărbaților – începe să se gătească. Când femeia încearcă să seducă un bărbat, ea își atinge părul încet și senzual, permițând bărbatului să privească atent mâinile și părul ei. Dacă ai observat fata jucându-se cu părul său, ea îl scutură, îl mută de pe un umăr pe altul – acesta este un semn sigur, că ea încearcă să-ți atragă atenția, să provoace o dorință de a te atinge de ea.

Deschide gâtul

Femeile de multe ori își lasă capul puțin spre spate sau îl întorc într-o parte, deschizându-și gâtul său. Astfel ele tind să accentueze frumusețea posturii sale și finețea pielii. Și, în mod indirect, dau de înțeles, că sunt deschise și nu se tem de bărbat. Deoarece gâtul este un loc foarte delicat și instinctele noastre ne spun, că acesta trebuie să fie protejat.

Deseori, pentru a sublinia delicatețea sa, femeia trece încet cu mâna pe gâtul său. În general, astfel de gesturi „inutile”, lipsite de sens, în ceea ce privește funcționalitatea acestora, au adesea scopul anume de a atrage atenția.

Dezgolește umărul 

Un umăr sau ambii – nu este atât de important. Asocierea umărului rotunjit de femeie cu pieptul feminin este ferm încorporată în conștiința bărbaților. Ai observat vreodată cum pozează măreața Monroe? Anume astfel – arătându-și umărul și privind cu sfială de după el. O privire aruncată în așa mod, înnebunește chiar și femeile, nu numai bărbații! Și, cu toate că noi am numit această mișcare „privire”, de fapt, ea implică întregul corp. Este un fel de armă secretă.

Adesea, femeile își ating obrazul de umărul său gol, ridicându-l ușor. Acest gest, pe de o parte, accentuează vulnerabilitatea și slăbiciunea femeilor și este menit pentru a provoca la bărbat dorința de a o proteja, adică, să o cuprindă în brațele lui puternice. Pe de altă parte, acest gest vorbește despre o dorință explicită de contact fizic, dorința de a simți căldura altei persoane.

Își linge buzele

Probabil, partea cea mai sensibilă a corpului nostru sunt buzele, anume spre ele este îndreptată toată atenția în timpul unei conversații între un bărbat și o femeie. Își linge și își mușcă buzele, gura ei este pe jumătate deschisă, demonstrând limba – ce nu-ți mai este clar?

Își îndreaptă corpul în direcția ta

Dacă fata te-a plăcut, atunci iată un semn sigur: ea își îndreaptă picioarele sale și întregul corp – dacă ea stă așezată, se întoarce în direcția ta, sau își îndreaptă genunchii spre tine. Dacă observi aceste mișcări, poți continua discuția cu încredere, fiind sigur, că va fi o continuare oarecare.

Se joacă cu pantoful

Atunci când şade şi se joacă distrată cu pantoful său, își dezgolește călcâiul, apoi iar îl ascunde de privirea bărbatului, aceste mișcări, de asemenea, vorbesc despre starea de spirit și gândurile femeii. Iată încă un semn: ea poate să legene ușor și grațios piciorul dintr-o parte în alta – asta va indica, de asemenea, intenția ei de a te seduce. Dacă această mișcare este efectuată într-un temp rapid, asta poate indica faptul, că femeia este iritată.

Aruncă priviri cochete

Privirea de sub pleoapele ușor coborâte, adesea însoțită de un zâmbet ușor, la fel demonstrează în mod clar interesul femeii și dorința ei de a obține niște semne ca răspuns din partea bărbatului. Femeile, în general, mai des decât bărbații mențin contactul vizual, dar încearcă să facă acest lucru în mod implicit, încetul cu încetul. Și, având o vedere periferică mai dezvoltată, poate efectua o supraveghere sub acoperire a unui obiect, de care este interesată ea, uitându-se nu la el însuși, ci numai în direcția lui. Dar, în cazul în care o femeie, aplecând capul ușor în jos, privește direct în ochii bărbatului, iar în ei joacă scânteie – atunci acest lucru, în mod clar, arată interesul ei față de acest bărbat.

Se joacă cu bijuteriile

Un astfel de gest, destul de subtil, când se joacă cu cercelul sau cu bijuteriile de pe gât, poate fi mai expresiv decât multe fraze! Știi, de ce demonstrația deschisă a bijuteriilor este adesea echivalentă cu expresia „mi-ai plăcut”? Subconștientul femeii, care se joacă cu bijuteriile sale, o face să simtă placere tactilă și îi adaugă senzație de confort. Pe de altă parte, femeia atrage în mod inconștient atenția bărbatului la aspectul ei fizic, „își desface penele” în speranța de a provoca la tine o simpatie reciprocă.

Toate aceste gesturi sunt folosite inconștient de către femei atunci, când văd în fața lor o persoană atractivă. Ele sunt completate de expresii faciale pline de viață și active, deoarece caracteristica psihicului sexului feminin – mobilitatea și afectivitatea ei mare, în comparație cu bărbații, care în mod clar se manifestă în orice discuție. Ai observat ceva de genul ăsta? Fii sigur, că femeia este interesată de tine – scrie numărul ei de telefon!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *