Sex/Relații 1.339

Marirea penisului – examinare creme

Salut, prietene! Astăzi îți voi spune despre cele mai vestite creme pentru penis și modul în care acestea funcționează. Dacă vrei ca prietena ta să exalteze de plăcere, nu te lenevi pentru a citi acest articol. Cred că ai putea fi interesat de modul de creștere a penisului și cum să-i oferi iubitei plăceri cerești.

Creme pentru penis – pro și contra

Mai întâi să vedem care este mecanismul de acționare al oricărui produs pentru „bărbăție“, carea ce este principiul de funcționare.

Deci, de regulă, în compoziția cremelor intră o substanță concepută pentru a îmbunătăți circulația sângelui, a spori fluxul de sânge. Înțelegeți că, atunci când sângele din creier merge acolo, gândește și acționează penisul pentru tine. Deci, aceste multe produse de pe piață sunt concepute pentru a îmbunătăți fluxul de sânge și de a oferi penisului o erectie extraordinara.

Componentele diferă de la cremă la cremă, dar vom vorbi despre ele un pic mai târziu.

Probabil te-ai intrebat, „Cum măresc penisul fără intervenție chirurgicală?“ Și sunt convins că nu ai încredere în promisiunile de pe bannerele de publicitate, de genul „va fi mai mare decât universul.“ Știi, eu, de asemenea, nu aș crede.

Un lucru e sigur – îți asigură o noapte lungă cu sex uimitor. Dar centimetri – este o chestiune individuală. Unii bărbați aplică ani de zile, și nu se vede nici o diferență în volum, iar alții – utilizează 1-2 săptămâni – și dintr-o dată observă că penisul a devenit într-adevăr mai lung și mai gros!

Eu nu-ți pot spune dacă vei fi în grupul norocos sau nu. Însă o analiză a produselor pentru marirea penisului de pe piață – sigur!

Orice pentru cititorii blog-ului nostru.

Compararea produselor pentru marirea penisului

Astăzi, cele mai cunoscute produse sunt: Iron Gel, Titan gel, Power Life XXL, El Macho, Max size. Dacă ai încercat personal unele dintre ele, va fi mai ușor să iei o decizie. Deci, începem.

Produs Iron Gel Titan gel Power Life XXL El Macho Max size
Producător Marea Britanie Rusia Rusia Rusia Statele Unite ale Americii
Volum (ml) 50 50 50 10 10
Componente active Extract de rădăcină de ginseng Aminoacizi și proteine hidrolizate Epidemium, dimeticon Citrat de magneziu Trietanolamina
Miros Dulceag Neutru Puternic Lipsește Neutru
Consistență Ușor crema-gel Cremă de vâscozitate medie Cremă albă opaca Picături pentru administrare orală Cremă pe bază de apă
Marirea penisului + +/- +/- +/-
Caracteristici suplimentare Prelungește erecții și durata actului sexual Stimulează testosteronul Erectie numai după aplicare Calmeaza sistemul nervos In timpul actului sexual mărește sensibilitatea vaginului
Recenzii (conform sondajelor de la utilizatori de la 1 la 10 puncte) 9 7 5 4 4,5

Mărirea penisului – decizia unui bărbat adevărat

Dacă te-ai decis să mărești organul sexual, fii pregătit pentru faptul că sexul va deveni:

 • Mai lung
 • Calitativ
 • Senzații mai tari.

Ești gata să o dai pe spate?

Cum să devină penisul mai gros folosind o crema? Se aplică o dată sau de două ori pe zi (cel mai bine în timpul erecției), se văd modificări semnificative după numai câteva utilizări. Rezultate vizibile apar într-o lună.

Rețineți că efectul produselor sunt în mod individual, de aceea sunt o mulțime de comentarii contradictorii.

Sunt sigur că nu vei regreta de decizia făcută.

Îți doresc nopți nedormite, petrecute cu plăcere!

[poll id=”5″]

5 Comments

 1. Viktor F. Author

  Personal, am încredere numai producători europeni, Rusia și China nu fac lucruri bune.

  Reply
 2. Max/999 Author

  Multumesc pentru articolul util! M-am decis ce aleg.

  Reply
 3. Eugen Author

  Eu folosesc așa cremă timp de două săptămâni, și penisul într-adevăr a devenit mai mare! Nu vreau să mă opresc … Cred că o să refac comanda.

  Reply
 4. D_W_Mich Author

  Din experiență personală – cumpărațo numai prin intermediul internetului, din mână în mână în magazin nu luați!

  Reply
 5. Karlos Author

  Picăturile și pastilele nu au nici-un rezultat, crema – este ceea de ce ai nevoie. Astfel de produse mia recomandat chiar medicul urolog.

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *