Sănătate 569

Mărirea penisului, pentru persoane cu ambiție

Când am văzut-o pentru prima dată, am hotărât ferm – «va fi a mea». Într-adevăr, un scopt destul de greu de urmat, însă în viața fiecărui bărbat apare o femeie ce devine specială. La acel moment aveam destulă experiență pentru a  comunica cu o doamnă. Știam cum să aburesc o necunoscută și să ne îndreptăm la mine acasă. Însă eu îmi doream mai mult , vroiam să fie înnebunită după mine.

Mulțumită cunoștințelor comune am aflat mai multe detalii – unde lucrează, cu ce se ocupă in week-end, ce hobby are. Am înțeles că face dansuri. Într-o seară m-am aranjat, și cu un buchet de flori enorm o așteptam sa iasă și să o petrec până acasă. Se știe clar – femeile adoră romantica, și am hotărât să devin bărbatul ideal în ochii ei))

Doar imaginati-va momentul – stau lângă mașină, îmbrăcat la patru ace, cu un buchet trandafiri. Oricare ar fi rămas încântată! Parcă vedeam deja – se îndrăgostește, petrecem noaptea împreună…

Marea mea surpriză din seara aceea a fost când ea a ieșit la braț cu un gigant, și-i mai și zâmbea foarte gingaș! Zice: «Faceți cunoștință, el este partenerul meu de dans». Probabil , în acel moment, arătam ca un ratat. În fine, a plecat „bodyguarul”, noi am mers la o cafea, iar apoi am petrecut-o până acasă. Mi-a mulțumit pentru flori și a plecat. Ce chestie!

Căteva zile mai târziu am aflat că o să danseze în cadrul unui concert. M-a invitat și pe mine. Sincer era neplăcut să conștientizez că femeia pe care mi-o doresc va fi în brațele altui bărbat. Iar eu sunt un simplu spectator. Dar nu aveam de ales și am mers.

Dansau tango, el avea pantaloni mulați. Și trebuia să fii orb ca să nu-i vezi „pistolul” din pantaloni. Mă gândeam – «Și-o fi băgat ciorapi acolo, sau ce?» . Sincer, eu, cu înalțimea medie și mărimea „pistolului” cam tot pe acolo, era greu să-i fac concurență unui astfel de rival.

Ajungând acasă, mă simțeam foarte deprimat. Însă femeia aceasta trebuie să fie a mea! Atunci am început să realizez că trebuie să-mi măresc organul sexual, ca în momentul necesar să nu mă fac de rușine.

Am găsit și rezolvarea problemii mele. O iau înainte și vă spun că planul meu de seducție a avut un final reușit. Dar toate la rândul lor!))Este posibilă o creștere a penisului rapidă și să devii un zeu în pat!

După ce am studiat diferite forumuri și site-uri, am ajuns la o concluzie – am nevoie urgent de o cremă bună pentru mărirea penisului. Astfel încât, atunci când îți dai pantalonii jos – gata, este a ta pentru totdeauna!

Unguentul, în comparație cu operația, este mai eftin, mai sigur și, desigur, cea mai simplă metodă. Nu vroiam să-mi risc sănătatea și să ajung la cuțit. Mai ales, nu ai nici o garanție că situația nu se înrăutățește. Numai probeme cu erecția nu-mi ajungeau. Cred că, temerile mele referitor la metodele radicale, sunt înțelese))

Însă aici e totul clar – aplici și dă-i bătaie!))

Am tot căutat un preparat pentru mărirea penisului și nu mă puteam hotărâ pe ca să-l aleg. Mi-a inspirat cea mai mare încredere produsul Iron Gel. De ce? În primul rând este produs în Europa, deci conform standardelor europene. Și nu e vre-o chinezărie sau un produs românesc, unde nu ai nici o garanție că sigur dă și rezultat.

La fel de important este și compoziția sa – naturală . Despre proprietățile ginsengului am auzit cu toții, iar în acest preparat el este principalul component. Deci, compoziția sa naturistă + calitatea sunt principalele criterii ale alegerii mele.

Unguentul pentru penis Iron Gel mi-a schimbat viața

Prieteni, mărirea penisului – este o problemă delicată și dificilă. Însă la cât de socat am rămas de rezultatele obținute, am hotărât să-mi dezvălui secretul. Pentru că, în zilele de astăzi mulți bărbați sunt preocupați de aspectul lor fizic sau au probleme de erectie.

Coletul cu Iron Gel a venit repede, am hotărât mai întâi să-l testez)) Am aplicat înainte de culcare… Nu puteam să adorm din cauza erecției! Și a rămas așa pentru o perioadă de câteva ore… mai pe scurt, funcționează!

Înarmat cu tubul de gel, am mers la următoarea întâlnire cu femeia visurilor mele. În seara aceea era deosebit de frumoasă – rochie lungă cu crăpătură adâcă pe picior, părul lung… Ah, și acum îmi amintesc senzația))

După cină, ne-am dus la mine. Am deschis o sticlă de vin, pregătită în prealabil pentru această ocazie, și am mers la baie.

Ca să fiu sincer, nu-mi dădeam seama cum sa-ți crească penisul în câteva minute, dar produsul și-a făcut treaba!

Revenind la ea, am văzut că ochii îi străluciau de la vin, iar zâmbetul ei era jucăuș și cochet.

Atât cu detaliile, vă mai spun doar că, în noaptea aceea am fost la înălțime! O astfel de plăcere nu am mai primit, probabil, încă din anii de studenție. Senzațiile sunt mai intense. E nemaipomenit!! Apropo, și era era în extaz!

Am arătat ce înseamnă să fii un bărbat adevărat!

Deja nu-mi mai păsa de partenerul ei de dans. Încetase să-mi mai fie concurent!

Dacă, încă mai căutați soluții pentru îngroșarea penisului, le găsiți aici. Deoarece răspunsul este clar – Iron Gel!

Și, în sfârșit – această femeie este acum soția mea))) Am împărtășit cu ea secretul, și acum aplicăm crema împreună, este preludiul nostru)

Vă doresc un sex bun și să fiți inconjurați de femei uimitoare. Iar, pentru certitudine nu aveți nevoie de nimic în afară de Iron Gel!!

3 Comments

 1. Nik Author

  Am 49 de ani, în ultimul timp au apărut probleme semnificative legate de erectie. Am înțeles că e problema vârstei, nu mai sunt tânăr, dar încă e prea devreme pentru a îmbătrâni și să mă lipsesc de viața intimă)))) Și soția mea este o femeie pasională și senzuală. Am zis să incerc produsul acesta. Sincer, aveam unele rețineri, dar domnișoara-operator mi-a explicat clar că este testat, este produs naturist. Și chiar dacă nu obțin o mărire a penisului, reacții adverse sigur nu are! Am comandat, am încercat… ce să mai spun, super! Penisul este mai gros, erecția se menține câteva ore. Și eu, și soția, suntem foarte mulțumiți. Aș dori să mai comand câteva tuburi!

  Reply
 2. LIVIU Author

  Spuneți-mi, are miros acest Iron Gel? Și o altă întrebare interesantă … la gust, doamna Dvs nu l-a încercat?))))?))))

  Reply
  1. Tudor Author

   Doamna mea, cum te-ai exprimat tu, a încercat))) dulce! Și mirosul este dulceag, dar nu puternic.

   Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *