Sex/Relații 461

O FEMEIE ARE NEVOIE DE 3 CHESTII ÎNTR-O RELAȚIE

Fiecare femeie are doar trei cerințe (sau nevoi) principale. Dacă ai crezut că merge vorba despre banii bărbatului, bijuterii, tinerețe veșnică și frumusețe, atunci greșești foarte mult. În realitate totul este mult mai accesibil și mai bun: acordă o atenție deosebită la cele trei cuvinte de mai jos.

1. Intimitate. Femeile au nevoie de comunicare mult mai mult decât bărbații, iar nivelul de socializare a femeilor este semnificativ mai mare. Femeile iubesc conversații emoționale, filme despre dragoste si despre relatii strânse și chiar intime. Ele vor să știe, ce gândește și ce are bărbatul în inima lui. Apelurile ei constante și întrebările stupide la prima vedere, nu urmăresc scopul de a afla unde se află la moment bărbatul, femeia pur și simplu vrea să audă ce gândește el despre ea. În această intimitate pentru o femeie joacă un rol mare mai mult intimitatea morală decât sexul si intimitatea fizică.

Femeia are nevoie ca bărbatul ei să o poată auzi și asculta, ca într-o situație dificilă, el să o îmbrățișeze și ea să i se plângă.

2. Mulțumire. Sau recunoștință. Femeile au nevoie de recunoștință pentru fiecare acțiune a ei, pentru fiecare cină delicioasă sau micul dejun frumos, pentru că spală hainele sau netezește pantalonii. Femeilor le este foarte plăcut atunci când bărbatul iubit apreciază frumusețea ei, îi face complimente, acordă atenție la schimbările mici în aspectul ei exterior. Pentru femei este foarte important să fie diverse și să-și evidențieze cele mai bune calități feminine.

3. Siguranța. Alături de un bărbat femeia ar trebui să se simtă în siguranță. Nu contează ce fel arată femeia în exterior, în interiorul fiecărei femei trăiește o fetiță mică, care are nevoie de protecție și îngrijire. Deoarece fără toate astea, femeia își pierde feminitatea sa.

Dă-i mâna unei femei la ieșirea din tramvai, deschide ușa în fața ei la intrare în clădirie și ajută-o să ducă geanta – toate aste sunt niște lucruri aproape invizibile, dar foarte plăcute. O femeie vrea întotdeauna să se simtă dorită – ca și în perioada primelor întâlniri, când se naște iubirea. Dă-i oportunitatea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *