Lifestyle 349

Obținerea locului de muncă de vis – simplu ca 1,2,3!

Chiar și un interviu de succes poate fi distrus cu  o întrebare absurdă. Dacă într-adevăr doriți  să faceți o impresie bună și să obține un loc de muncă ,mențineți emoțiile   și evitați astfel de  fraze.

Prima întrebare greșită la un interviu:  „Cît de des angajații dumneavoastră se odihnesc împreună?“

A merge la bar cu colegii  după o zi grea de munca —este o dorință firească. Și într-adevăr, cu ei petreci mai mult timp decît cu prietenii chiar și cu familia. Cu toate acestea, angajatorul poate să nu vă înțeleagă și să decidă că sunteți mai preocupați de petrecere a timpului liber decît munca.

În schimb. Ar trebui să reformulăm întrebarea. De exemplu, spunînd : „Aș dori să afla mai multe despre cultura companiei.“ O astfel de formulare de multe ori duce la povești amuzante despre tradițiile echipei și adunările săptămînale. În plus, angajatorul  va vedea în tine nu doar un potențial angajat, dar, de asemenea, un membru al echipei, aceasta este mult mai avantajos.

A doua frază incorectă la interviu: „Am primit jobul?“

În cele mai multe cazuri, companiile au nevoie  de timp ca să se hotărască , să vă primească sau nu la munca. Trebuie să înțelegeți acest lucru, așa că întrebarea dvs. va suna prost. În cele din urmă, imediat după interviu angajatorul vă poate găsi candidat nedorit și să vă refuze. Iar mai târziu  dacă v-a hotarî totuși să vă dea jobul este puțin probabil, ca va cere să lucrați  pentru companie. Deci, aveti  răbdare.

În schimb: Mai bine gîndițivă cum să obțineți simpatia  interlocutorului ,și cum să, îi da-ți de înțeles că sunteți candidatul perfect  pentru acest job. Totuși dacă  sunteți nerebdător  și vreți să  aflați rezultatul, ați fost primit sau nu, întrebatți cu grijă cînd să așteptați răspuns la interviu.

 A treia greșeală la  interviu: «Dacă  interviul  a eșuat,  pot să candidez la un alt post al companiei

Angajatorii de multe ori salveaza cv-ul chiar și a celor  candidați,  care la moment nu au primit jobul ,  iar dacă v-a fi necesar, vor fi contactați mai tîrziu.Dacă veți ruga angajatorul să nu pună departe Cv-ul și să fiți apelați imediat cînd va aparea  un nou post, cel puțin v-a suna provocator. Atunci cînd am liber un post, apelez candidații care au fost refuzați, cu excepția  celor care m-au rugat.

În schimb: Impresie plăcută poate lăsa o frază scurtă în care  apreciați compania și ați  dori într-o zi să faci parte din ea. Spune-i că invitația la interviu a fost o surpriză plăcută, deoarece  de mult timp monitorizezi  compania.

Concluzii

Încercați să accentuați cele mai bune calități, dar nu exagerați . Pentru tine am pregătit  lecții a  afacerilor de succes .  Mult noroc!

[poll id=”6″]

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *