Sănătate 554

Onicomicoza vă poate îngreuna considerabil viața de zi cu zi

Eu niciodată nu am fost adeptul medicinii tradiționale, dar nici tratamentul medicamentos nu îl prefer. De ce vă spun asta? Faptul că, chiar doua luni în urmă eram dispus să renunț la orice principiu de-al meu, doar pentru a scăpa de o problemă enervantă, ce-mi făcea viața un calvar.

Prurit, exfoliere, miros puternic urât, aspect oribil – sunt principalele simptome ale cipercii unghiei. Dacă și pentru voi nu e doar o denumire de afecțiune, ci o adevărată problemă, atunci mă veți înțelege.

De unde am căpătat ciuperca, nu am nici cea mai vagă idee. Cu toate acestea problema rămâne și necesită rezolvare urgentă. La început nu le-am acordat o mare atenție primelor simptome ale infecției  – mare treabă, mâncărimi ale tălpilor, unghiile se exfoliază un pic, nu-i nimic grav.

Total greșit! Ciuperca piciorului  – nu e o glumă. Este o afecțiune foarte serioasă, tratarea căreia trebuie începută chiar de la primele simptome. De ce? Va spun ce urmări poate avea.

Mai întâi suprafața unghiei își modifică culoarea, din culoarea sa standard se schimbă în gălbui închis. Apoi unghia se deformează, se face valuri, se poate chiar dezlipi  de patul unghial. Din ce în ce mai rău – apare miros putenic și prurit.

Dacă înrăutățirea aspectului estetic al unghiilor îl mai treceam cu vederea, dar când a apărut și mirosul am înțles că trebuie tratată această onicomicoză.

Și încă o consecință dezastruoasă a ciupercii – inflamarea țesutului de jur împrejurul unghiei. Așadar, unghia se îndepărtează de patul unghial, pielea devine uscată și aspră. Iar senzațiile neplăcute, împreună  toate aceste simptome, pot complica semnificativ viața de zi cu zi. Dacă în casă are deja o persoană infecția fungică , el poate contamina și ceilalți colocatari. De aceea trebuie de urmat regulile elmentare de igienă – utilizarea obiectelor de uz strict personal – ștergar, papuci, săpun.Sa-mi tratez ciuperca m-a ajutat un produs anumit

Am început să întreb prietenii, colegii și cunoscuții despre ciuperca piciorului. Am rămas uimit, aflând că majoritatea, cunosc această problemă din experiență proprie. Mulți dintre ei, chiar și vindecându-se de această problemă, și acum folosesc cremă pentru ciupercă pentru întreținere și prevenire.

Acum, din toate opiniile am evidențiat ideea principală – unguentul pentru onicomicoză trebuie aplicat câteva ori pe zi, neapărat pe pielea uscată,  masare ușoară si a se lăsa să se absoarbă, înainte de încălțare.

Am primit diverse propuneri. Dar printre ele se afla un produs, a cărui denumire se întâlnea cel mai des – Fungaxim. M-am gândit că, dacă mai multe persoane cu vârste diferite (erau și tineri de 20 de ani, și doamne peste 55 de ani) au rămas mulțumite de unul și același produs antimicotic, atunci trebuie să incep anume cu acesta.

Această cremă am gasit-o pe net. Am citit descrierea, m-am documentat referitor la conținut si la modul de utilizare, am comandat.

Ce am obținut ? Vă spun în continuare.

Cu ajutorul produsului Fungaxim am scăpat de ciupercă

Dacă vă e cunoscută onicomicoza nu doar din auzite, atunci acestă informație va fi de folos.

Așadar, aceasta crema antifungică:

 • Are o acțiune antiinflamatorie foarte bună, adică nu doar ameliorează simptomele, ci înlătură cauza – distruge infecția, eliminând posibilitatea reapariției acesteia (ca și majoritatea altor produse).
 • Are reguli simple de aplicare. Nu e nevoie sa mai pierdeți timp cu diverse comprese, cu doar câteva minute pe zi de masare ușoară, peste o lună uitați de afecțiune.
 • Rezultatul pozitiv, în urma tratamentului împotriva ciupercii, este eliminarea senzației de arsură, prurit, exfoliere și miros neplăcut.
 • Face ca unghiile să devină netede, nu se mai îndepărtează de patul unghial, iar unghia nouă, ce crește, are un aspect și o culoare sănătoasă .

Eu cred că, tratarea ciupercii unghiilor cu ajutorul acestui produs este forte simplă. Insă cel mai plăcut – este eficacitatea utilizarii sale.

Compoziția unguentului constă din ingrediente naturale, testate de către medici de talie mondială. Așa că nu am avut nici o îngrijorare cu privire la siguranța utilizării acestui produs.

Am tot auzit de la mulți pacienți că, după finalizarea reușită a unui tratament, problema reapare. În realitate problema este în tratarea superficială a onicomicozei. Forma fundamentală a ciupercii recidivează și poate schimba semnificativ aspectul unghiilor, creând discomfort.

Pentru a evita o recidivă, este obligatorie respectarea regulilor tratamentului, mai exact aplicare corectă și neîntreruptă pentru obținerea rezultatului dorit.

În urma unei infecții fungice recuperarea este îndelungată, iar cel mai bine este tratarea ei chiar din faza inițială, înainte ca infecția să ajungă în stratrile adânci sub unghie.

Sper foarte mult, ca din exemplul meu să concluzionați că nu e de zăbovit cu infecția fungică. E timpul să reacționezi! Și ciuperca va dispărea.

5 Comments

 1. Stefán Author

  Foarte tare crema, chiar functioneaza! Am urmat tot felul de tratamente pentru onicomicoză de peste 5 ani, dar ori ce încercare era o eșuare. Iar acest produs m-a scăpat de o problemă extrem de enervantă – ciuperca. Au trecut aproximativ 4 luni de când am finalizat tratamentul zilnic. Acum îl mai folosesc doar pentru întreținere. Ciuperca a dispărut în totalitate. Un progres imens!

  Reply
 2. Nikola Author

  Abia aseară am primit produsul, am început deja un curs de tratament. La momentul de față pot spune ce produsul îmi place – are miros plăcut, iar pe ambalaj are emblema calității. Am încredere mereu doar în produsele testate. Iar acest unguent este de acest gen..

  Reply
 3. Victor Author

  Super cremă. De aceea recomand Fungaxim tuturor.

  Reply
 4. Roman Author

  Eu aplic și masez Fungaxim înainte de culcare, deoarece dimineața nu am timp. Acum unghiile nu se mai exfoliază, mirosul neplăcut a dispărut!

  Reply
 5. Iulian Author

  Mi-a fost recomandat produsul Fungaxim de către o prietenă. Ei ia fost de folos. LA fel și mie! Un produs bun și eficient.

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *