Sănătate

Opinia generală asupra varicelor este greșită!

Dacă credeți că, tratarea venelor varicoase este necesară doar femeilor atunci vă înșelați amarnic. Milioane de bărbați din lumea întreagă suferă de această afecțiune. Iar complicațiile în rândul lor, de regulă, sunt mult mai grave decât la femei. Și mai rău e faptul că, fazele inițiale pot trece imperceptabil, se prezintă ca dureri neregulate spre sfârșitul zilei și o ușoară inflamație. Și eu eram de părerea că , unui bărbat adevărat, o ușoară slăbiciune nu-i dramatică. Așa și nu am dat atenție primelor semne ale bolii ce mi-a transformat viața într-un chin.

Tipul de muncă îmi cere să-mi petrec mult timp în picioare, astfel, se depune o presiune mare asupra picoarelor. Mai ales că, la înălțimeda de 186 de cm am 110 kg. Chiar și acele gustări pe fugă, alimente dăunătoare, nu au trecut neobservate. Astfel, la vârsta de 45 de ani, m-am trezit cu varice.

Mulți sunt de părerea că venele varicoase sunt afecțiuni ereditare. Însă în familia noastră nimeni nu a avut varice, și de aceea eu, am crezut că voi fi scutit de o astfel de problemă. Cu toate acestea, modul meu de viață a dus la formarea venelor varicoase. La o așa greutate , era o presiune semnificativă asupra pereților vasculari. Am mers la medic și, fară nici o îndoială, mia diagnosticat vene varicoase de stadiul 3. Am înțeles că nu se mai poate amâna. În caz contrar urma operația, și nicidecum nu făceau parte din planurile mele spitalizarea și o reabilitare îndelungată. Mai ales că fiul meu urma să facă nuntă, și trebuia să lucrez, aveam nevoie de bani, nu aveam timp să stau bolnav în pat.
Medicul, la care am fost pentru consultație, mi-a recomandat un unguent pentru picioare. A spus că o să mă ajute. Așa a apărut în viața mea Venum Pro.

Super unguent pentru varicesalvarea mea!
În zilele de astăzi nu mai e nici un secret despre aceea că mâncarea si medicamentele conțin foarte multe substanțe chimice. Prin urmare, eram destul de sceptic auzind de un astfel de tratament împotriva varicelor. Însă nu aveam de ales și mi-am comandat o cutie.

În compoziție, spre surprinderea mea , nu există substanțe periculoase ce pot avea reacții adverse, este alcătuită din extracte naturale și aditivi necesari pentru intensificarea acțiunii acestora.

Instrucțiunile de utilizare sunt foarte simple:

 • Se spală bine și se usucă zona afectată.
 • Se aplică unguentul prin masare ușoară (este indicat în sus și în jos – astfel se îmbunătățește circulația sangvină).
 • Se lasă până se absoarbe iar apoi se acoperă cu celva călduț.

Urmând instrucțiunile, am simțit o senzație de căldură și am adormit. A urmat o dimineată intr-adevăr bună – îmi simțeam picioarele ușoare și fără inflamații. Toate aceastea după o singură aplicație! După un astfel de efect, desigur, am rămas impresionat, dar am hotărât să nu mă opresc aici. Așa că, am continuat să aplic zilnic unguentul prin masare ușoară. Au trecut 4 săptămâni, sunt foarte mulțumit de rezultat.

Dacă m-ați întreba cum să tratezi venele varicoase timp de o lună, răspunsul va fi unul singur – Venum Pro!

Nu lăsați să se agravaze varicele!

Sunt foarte bucuros că am consultat la timp medicul. Acesta mi-a explicat ce s-ar fi putut întâmpla dacă mai întîrziam cu tratamentul. Sunteți de acord că, ulcerațiile și lipodermatoscleroza nu sunt cel mai bun companion al capului familiei. Prin umare, când vă simțiți picioarele grele, nu mai așteptați o nouă recidivă a bolii. Consecințele unei astfel de neglijări a sănătății personale pot fi extrem de dezastruase.

Deci, pentru bărbații care vor să reușească în viață tot, am un singur sfat – nu vă așteptați că discomfortul va trece de la sine. Trebuie să acționați.

Am procedat astfel și nu am dat greș. Așadar, ce am obținut în urma tratamentului cu Venum Pro?

 • Extractele plantelor întăresc pereții venelor.
 • Se îmbunătățește circulația sangvină.
 • Înlătură durerea, oboseala, inflamațiile.
 • Relaxează țesutul.
 • Cu ajutorul acestui unguent este eficientă chiar și prevenirea varicelor. Merită încercat pentru a te menține mereu în tonus.

Pe scurt unguentul înlătură nu doar simptomele. Orice phlebologist susține că un preparat eficient este acela care înlătură cauza. Iar acest unguent așa și procedează!

Și aș mai adăuga. Încercați sa faceți cât mai multă mișcare. Astfel vă ajutați inima să pulseze cât mai bine sângele. După vindecarea varicelor, am început serios să mă gândesc la modul meu de viață, am trecut la alimentație sănătoasă. Acum căntăresc 98 de kg. Și sunt foarte mândru de rezultatele obținute.

Apropo, nunta fiului meu s-a desfășurat la înălțime, am dansat cel mai mult. Varicele au dispărut, iar eu fac tot posibilul, să preîntâmpin reapariția acestora. Aceasta este povestea mea!

9 Comments to “Opinia generală asupra varicelor este greșită!”

 1. Iurie Author

  Până acum foloseam altă cremă pentru varice. Parcă se numea Varikosette. Așa că – nu numai cu un miros înțepător și oribil, ci și efect zero! Am aruncat banii în vânt. Altă treabă Venum Pro – efectul după primele aplicări. Miros delicat, abia perceptibil. Ca o persoană în cunoștință de cauză, vă recomand anume acest produs.

  Reply
  1. Radu Author

   Poate nu ați aplicat corect unguentul? Cu toate că nu am folosit nimic altceva în afară de Venum Pro)) a trecut o luna – edemele au dispărut, super!

   Reply
 2. Nikola Author

  Ce frumos când mai există persoane cărora le pasă. Altul în locul lui era să-și facă treaba și să tacă, însă autorul articolului a distribuit tuturor. Vă mulțumesc foarte mult!

  Reply
    1. PETRU Author

     Desigur! Doar scrie – foarte importantă este regularitatea. Aplicați zilnic minim două săptămâni! Nu e surprinzător că nu ați văzut rezultat miraculos după prima aplicare. Încercați să-l folosiți zilnic.

     Reply
     1. Ion Author

      (cu data de 3 săptămâni mai târziu) Să știți că ați avut dreptate. Urmez tratamentul deja 17 zile consecutiv. Sunt foarte mulțumit de rezultate. Mulțumesc!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *