Sănătate 373

Posibil, aveți nevoie de un tratament pentru artrită

Când m-am împlinit 30 de ani, privind înapoi am înțeles că nu am realizat nimic în viață. Treceam de la un loc de muncă la altul, și nu rămâneam mai mult de un an la aceeași întreprindere. Experiență multă, dar venit stabil, care să-ți permită să ai totul și un pic mai mult, nu era. Apoi, împreună cu un prieten, am deschis o afacere – un magazin online. Odată ce am stabilit cu aprovizionările, urma să creăm site-ul, bani pentru a angaja experți nu erau așa că a trebuit să-l facem singuri. Stăteam la muncă și zi și noapte. Dormeam 4 ore pe zi și tot timpul eram așezat în fața unui calculator. În acest ritm grăbit, și mereu sub presiunea timpului am trăit mai mult de un an. Și, afacerea a început să aducă profit, și unul bun.

Fiecărui bărbat îi este în fire competitivitatea. Și eu sunt un exemplu clar. După ce am primit mai multe comenzi profitabile en-gros, am vrut să câștig și mai mult Am început să generez noi idei pentru realizarea cărora a trebuit să renunț la timpul liber și să mă afund în munca grea. Zi după zi, somn cât mai puțin. Scopul meu îmi tulburase mintea, nu eram interesat de nimic. Conta doar să facă mai mult pentru și să le obțin pe toate!!

După cum vă puteți imagina, nu trece fără urmă, un regim fără somn și mâncare pe apucate, mai devreme sau mai târziu dă și „roade”. În cazul meu rezultatul  a fost o artrită oribilă. De ce oribilă? Penru că un alt cuvânt nu veți găsi! Durerea era de nesuportat. Dureri de spate, genunchi, mâini … Noaptea durerile se accentuau însă dimineața era cel mai greu.

Tratamentul osteoartritei trebuia  înceaput imediat, dar eu, desigur, am decis să nu-mi pierd timpul și am continuat în ritmul obișnuit al vieții mele – practic imobil, câte 15 pe zi ore la birou.

Atunci când genunchii mei s-au umflat și înroșit, mi-am dat seama că nu mai pot amâna. Administrarea medicamentelor pentru durere ar putea aduce consecinte mai grave, Trebuie înlăturată cauza problemei nu doar simpromele.

Am mers la medic și am făcut testele necesare. Mi-a recomandat o listă de exerciții și mi-a prescris un unguent medicamentos.

Această opțiune îmi convine. Mai bine pierd câteva minute în fiecare zi, pentru a aplica gelul pe zonele afectate decât să urmez proceduri de lungă durată, ce necesită timp, care și așa e puțin.

Cel mai bun unguent pentru tratamentul articulatiilor

Crema se numește Osteoren. Este produs în Europa, chiar pe ambalaj există dovada conformității caracteristicilor calitative ale medicamentului cu standardele UE. Mai mult decât atât, am rămas impresionat de conținutul unguentului – sunt o mulțime de ingrediente naturale, despre proprietățile curative ale acestora am auzit cu toții. Printre ele îmi amintesc extractele de aloe vera, mușețel, gălbenele, coada-calului, gheara diavolului și, desigur, castan sălbatec.

Producătorul promite un tratament eficient al artritei atunci când este utilizat în mod regulat, așa că am decis să nu ratez nici o zi în plus.

Am masat zonele afectate, pentru spate mi-am rugat soția să-l aplice înainte de culcare. După doar 3 aplicatii, am simțit unele schimbări, mă mișcam mai ușor, a trecut rigiditatea si inflamațiile s-au redus.

Abia finalizasem o afacere bună, eram fericit – viata se îmbunătățește!

Așa că, împotmolit în muncă și venind acasă obosit, am uitat de această cremăa. O săptămână mai târziu, durerea a revenit. Atunci mi-am dat seama că nu m-am ținut de cuvânt. Tratamentul articulațiilor este un proces care necesită răbdare și regularitate.

Dupa agravare nu am mai ratat nici o zi și am aplicat regulat crema Osteoren.

Două săptămâni mai târziu, a venit și mult așteptata ușurare. Dar nu am încetat aplicarea cremei, de oarece am înțeles că este necesar să se elimine complet inflamația, dar acest lucru necesită utilizare în mod sistematic.

În general, eu pot sublinia câteva îmbunătățiri cheie care au avut loc după cursul tratamentului al durerii în genunchi, spate si brate::

  • articulațiile devin mai mobile;
  • a trecut roșeața din zonele cu probleme;
  • durerea a dispărut;
  • mă mișc cu ușurință;
  • nu mia trosnesc articulațiile.

Osteoren – tratament pentru osteocondroză “de nota 10!

Crema Osteoren a devenit o adevărată mană cerească pentru mine. Nu mă mai confrunt cu dureri fizice, am început să gândesc mai bine, au început să apară idei noi și eficiente cu privire la dezvoltarea afacerii.

Mi-am amintit, de asemenea, de recomandarea medicilor de a exclude ore întregi de stat pe scaun. Prin urmare, la fiecare jumătate de oră mă ridic de pe scaun și fac exerciții câteva minute. După aceea, se îmbunătățește circulația sangvină, iar munca e mult mai ușoară și mai plăcută.

Tratamentul meu de dureri ale oaselor a dat rezultate excelente. Eu cred că totul datorită alegeriii unui produs minunat, ce dă rezultat uimitor.

In concluzie, vreau să spun că nici o muncă nu este demnă de sănătatea ta, indiferent de cât de mulți banii îți aduce. Chiar și soția devenise mai rece cu mine. Dacă nu mai comunicam, eu eram mai mereu la muncă. Mi-am revizuit prioritățile și am început să duc o viață deplină, limitând programul de lucru standard, ca și fiecare persoană din țara noastră.

Acum, eu sunt om complet fericit. Am o soție frumoasă, o afacere profitabilă și timp pentru sine. In weekenduri in, eu și soția mea mergem la piscină. Mă simt tânăr și sănătos. Ceea ce vă doresc și vouă!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *