Sex/Relații 365

PUTEREA COMPLIMENTELOR: CE POȚI ȘI CE NU POȚI SPUNE UNEI FEMEI 

Dacă asculți hip-hopul de astăzi, atunci s-ar putea crede, că fiecare fată vrea să îi explici cât mai clar avantajele siluetei ei. Astăzi, vom învăța să facem complimente fetelor astfel, încât acestea să ne răspundă cu reciprocitate.

Complimentele, pe care orice fată nu ar vrea le audă 

Caracteristica principală a unui compliment – este gratuit și aduce la fel de multă plăcere, ca un cadou bun. Trucul este că, dacă vrei să te culci cu o fată necunoscută, atunci ar fi mai bine să uiți complet despre sex în timpul primei întâlniri. Este necesar să-i faci un astfel de compliment, pe care ea însăși îl va considera ca pe un compliment. Nu crede, că fetelor nu le place, când vorbești despre frumusețea și sexualitatea lor. Însă lor nu le place atunci, când văd, că în locul tău vorbește instinctul tău primitiv, dar nu tu însăși. Este mult mai plăcut să primești complimente de la un om, care vorbește sincer, din tot sufletul.

La ce te aștepți? Dacă crezi, că înaintea ta se află o femeie fierbinte și inteligentă, ai dreptul să-i spun despre asta. Dar ar trebui să vorbești despre asta numai atunci, când nu aștepți nimic în schimb. Compliment pentru compliment – nimic mai mult. Adică, te comporți politicos doar pentru a-i face pe plac unei femei frumoase – ea este mulțumită pentru atenția, pe care i-ai acordat-o și pentru faptul că ea nu îți este datoare pentru asta. De fapt, senzația, că „el nu vrea nimic de la mine“ ar putea duce la o cunoștință mai apropiată, decât gândul „el mă vrea“. Deci, folosește construcții verbale mai complexe, cum ar fi: „Nu încerc să te curtez, dar ai cei mai frumoși ochi, din toți cei, pe care i-am văzut vreodată“. Sună banal? Da. Sună plăcut? Desigur, dar numai în cazul, când dorința ta pentru sex este complet ascunsă sau în general lipsește.

Vorbește

Noi, bărbații, credem că femeile simt adesea, că corpurile lor există doar pentru a distra și a face pe placul bărbaților. Nu este un sentiment prea bun, pentru că fiecare persoană dorește să fie înțeleasă, recunoscută și interesantă. Când faci un compliment cu privire la înfățișarea exterioară, tu negi astfel alte avantaje ale fetei. Mai mult decât atât, tu începi să semeni ca un tip, care nevoie disperată de sex. De aceea, îți recomandăm să începi conversația nu cu un compliment, ci cu întrebări, care îți vor permite să cunoști mai bine fata din fața ta. Este suficient să vorbiți 5-10 minute pentru a găsi un teren comun, teme comune, probleme și interese. Atunci când îți manifești un interes față de o fată ca o persoană, și nu numai ca față de un obiect de dorință, atunci ea începe să vadă în tine o persoană interesantă, de la care este foarte plăcut să primească orice complimente. Cum să devii un narator interesant este cu mult mai ușor, decât ți se pare. 

Cum să-ți arăți interesul cu ajutorul gesturilor 

Laudă fata, dar nu pentru aspectul ei fizic. Pentru asta, de asemenea, o poți lăuda, dar un pic mai târziu – la etapa începătoare este mai bine să te concentrezi pe realizările și avantajele, pe care le poți afla prin intermediul unei conversații sau cu ajutorul altor semnale. Acest lucru va arăta, că ești foarte interesat în obținerea unei imagine complete despre persoana ei. Este posibil să simți, că vorbele despre avantajele și meritele „dincolo de sex“ te depărtează de sexul mult dorit, dar rezultatul va fi cu totul invers – unei fete îi este mai ușor să vorbească cu un băiat, care vede în ea nu numai trupul, ci și o persoană, cu care poți vorbi ore întregi.

Evită complimentele încărcate sexual

Dacă vrei să spui ceva despre aspectul ei exterior – este alegerea ta. Dar îți recomandăm să eviți frazele și complimentele cu subtext sexual. Este destul de dificil, pentru că dacă vrei să spui ceva despre calitățile corpului, în mod inevitabil vei atinge cumva tema sexului, chiar dacă numai pe departe. Aici te va ajuta un gând înțelept. Dacă complimentul tău sugerează, că caracteristicile externe ale fetei ajută bărbatului să obțină o plăcere sexuală, atunci este mai bine să nu spui în glas acest gând – te poți confrunta cu o neînțelegere. În rest – vorbește cât și ce dorești, fetele iubesc așa ceva. La etapele începătoare, evită intimitatea.

Fii sincer 

Cu toate acestea, în primul rând, este necesar să fii sincer. Sincer cu tine însuți, sincer cu fata de lângă tine. Nu încerca să-i placi, nu încerca să folosești tehnici de pick-up primitive – acestea lucrează numai pe acele domnișoare, cu care este mai bine să nu dormi deloc. În general, în ciuda faptului, că multe femei spun, că ele nu au nevoie de lumea patriarhală al secolului XX, ar trebui să te apropii cât mai aproape de idealul bărbatului al secolului trecut – la gentlemanul, care vorbește cu doamnele și domnișoarele cu respect, politicos și omenește.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *