Sex/Relații 386

Reguli de bază ale prieteniei masculine – femeilor intrarea este intersiză

Există reguli de bază a prieteniei bărbaților. Aceste reguli nu sunt scrise de un profesor înțelept sau de cercetători – astfel de dogme au fost formate prin practică și de zeci de ani.

«Anii vor trece, iar prietenia în inimă va rămîne pentru totdeauna».Există  ceva mai mult decît amintiri despre copilărie, prima iubire și despre unele pozne. Merge vorba despre prietenie. Despre adevărata prietenie cu cei cu care nu demult te-ai dat cu sania,cu care ai jucat fotbal, ai mers împreună să te clarifici cu certurile cu băieții si cu care ai încercat prima dată alcoolul. E mai mult decît prieteni – aceștia sunt frați adevărați.

Prietenie fără dată de expirare

Spre deosebire de femei care iubesc să facă schimb de «curtoazii», cum ar fi: «Ce fel de prietenă ești, în întreaga săptămînă ai sunat doar de 3 ori! » Bărbații pot să nu se întîlnească și să nu se sune o lună sau mai mult, prin urmare neavînd nici o pretenzie unul pentru celălalt.

După un timp se schimbă locul de muncă, locul de reședință, hobby-urile, pleacă din viața ta unele cunoștințe, dînd loc celor noi. Dar ei – frații tăi – vor fi întotdeauna alături, în ciuda statutului tău social, a banilor și a sănătății.

Frații și fetele      

Nici o femeie nu ar trebui să fie între prieteni. La urma urmei, o fată este ușor de găsit, dar un prieten adevărat – nu. Fratele nu va atrage la el niciodată o fată. În plus, în unele cercuri ale bărbaților există un tabu privind relațiile sexuale cu foștii prieteni.

Solidaritatea masculină

Solidaritatea printre bărbați într-adevăr există. Indiferent cît nu ar încerca să critice și să infirme doamnele, ea într-adevăr există. Dar solidaritatea feminină –  un concept dubios. În lumea lor există concurența și chiar invidia. Prin urmare cu aceasta nimeni nu este contra. Nici bărbații, nici femeile.

O mînă de ajutor

Prietenii acordă întotdeauna ajutor unii altora. Acesta poate fi un apel la mijlocul nopții, cerînd ajutor la rezolvarea situației. De asemenea, ajutorul poate fi în materie economică, la repararea apartamentului sau a mașinii. Și, bineînțeles, lucrurile care miros a idiotism – nu sunt o excepție. Da, da! Prietenii chiar fac și prostii împreună.

Spatele și acoperire

Cînd amenință un pericol sau un necaz, un prieten adevărat te va proteja întotdeauna. El va compune mai bine decît scriitori, istorii credibile și le va spune soției tale, serviciului fiscal sau directorilor.

Nu cuvîntului «nu»

Prietenii, de regulă, nu refuză unul altuia la cererile de ajutor. La urma urmei, totul este de obicei realizabil. Dar și dorința de a refuza fratele nici nu apare.

Prietenia este prietenie, iar afacerile – separat

O aventură periculoasă – afacere comună cu un prieten. Deoarece banii pot strica nu numai omul, dar și prietenia. În plus, pot exista multe situații în care părerile voastre nu vor convine, iar afacerea nu va tolera amînări.

Un prieten căsătorit nu este un motiv pentru glume

Adesea în diferite filme, ca și în realitate, puteți vedea cum prietenii fac glume la adresa unui prieten căsătorit. Desigur, un prieten adevărat la glume posibil să nu se supere. Totuși, cînd îți vine în minte încă o glumă, ține minte: « Toți vom fi acolo».

«Nu mă învăța să trăiesc»

Prietenii se acceptă reciproc așa cum sunt. Prietenul – acea persoană care vă apreciază și vă respectă cu sinceritate fără toate măștile tale și modele de comportament dezvoltate pentru cineva. Cu toate acestea, nu ar trebui să înveți pe un prieten cum să trăiască și să-i dai cuvinte de îndrumare. Chiar dacă toate «lecțiile» vor fi ascultate, prietenia poate da o crăpătură.

Concluzii 

Chiar dacă nu cîștigi milioane acum, nu ocupi poziția dorită, dar ai prieteni adevărați –  ești incredibil de bogat. Prietenia te îmbogățește moral și spiritual. Și cînd aceste componente ale vieții tale sunt în armonie, ai toate șansele să atingi înălțimile dorite.

[poll id=”62″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *