Sănătate 584

Să fii întotdeauna puternic– prejudecățile înfrang bărbații

Un bărbat ar trebui să fie un sprijin pentru familia sa. Bărbatul trebuie mereu să păstreze calmul. Bărbatul – întotdeauna este o persoană puternică, de încredere. Nu vi se par prea mulți de „trebuie”? Sunt de acord cu ceea că zilnic viața ne aduce noi provocări, dar suntem cu toți oameni. O persoană poate trece prin perioade de criză, durere, uneori, este confuz și epuizat.

Soția mea – o femeie uimitoare, și eu o iubesc foarte mult. Peste multe lucruri am trecut împreună. Inclusiv tratamentul meu pentru articulații. După cum se știe, o astfel de problemă nu dispare într-o zi, ci necesită persistența și diligență. Și nici nu se limitează la administrarea medicamentelor – este necesar să se diminueze efortul fizic și o alimentație sănătoasă…

Mi-era teamă că aș arăta slab în ochii ei, atunci când boala ma doborât. De aceea, am încercat să fac față singur. Cât de bine că ea a înțeles problema mea, încerca să adauge în alimentația mea cât mai multe proteine pentru că ajută la întărirea oaselelor și articulațiilor  🙂

Cum se face că eu, bărbat în vârstă de 51 de ani, a ajuns într-o astfel de situație? Vă povestesc.

Eu lucrez aproape de casăg, așa că de multe ori merg pe jos. În această iarnă mă deplasam în mod normal, la muncă, și nu acordam nici o importanță temperaturii aerului. Da, e frig, dar este bine pentru organism. Greșit  🙂 Nu e bine! Am răcim de câteva ori, ca rezultat am obținutt problemele de sănătate. Ei bine, dacă e o răceală comună – beau ceai, mă întind câteva zile, și totul este super. Dar nu, am îmbolnăvit articulațiile!

Tratamentul dureriilor de genunchi – o sarcină destul de dificilă, deoarece este important să se identifice în mod corect boala pentru a orienta tratamentul în direcția corectă.

Tratamentul artriteimetoda mea

După ce s-au intensificat durerile, am mers la medic. El a spus de îndată că am artrită. Astfel plimbările zilnice în aer curat mi-au jucat feste.

Din fericire, nu am întârziat cu mersul la spital, iar șansele de recuperare rapidă era foarte bune.

Am făcut exerciții speciale, aplicam cremă pe picioare, haine cât mai groase. În general, tratamentul artritei a durat o lună. În termen de 4 săptămâni, roșeața a dispărut, am început să mă simt odihnit.

Cum tratamentul articulațiilor afectează relația dumneavoastră

Cu siguranță vă întrebați de ce am început povestea mea cu reflecții pe tema imaginii bărbatului în viața unei femei. Pentru că nu trebuie să se depună eforturi pentru a ține pasul în tot și toate. Viața este foarte imprevizibilă. Și nimeni nu este imun la probleme, cum ar fi una ca a mea.

Deci, nu lăsați până la urmă, dacă simțiți că starea de sănătate se înrăutățește. Este mai bine să mergeți la medic și să aflați că temerile au fost nefondate. Decât să-ți fie frică să nu arăți slăbiciune în fața celor dragi si să ignori semnalele corpului cu privire la o problemă.

Nimic nu apare din senin și nu dispare de la sine.

Mă bucur că am înțeles la timp. Nu mă tem să par prea suspicios în ceea ce privește sănătatea  🙂

Dacă nu sunteți sigur dacă aveți nevoiie de tratamentul bolilor degenerative de disc, trebuie să acordați atenție  semnalelor corpului.

Dacă:

 • observați umflarea, modificări în structura articulațiilor;
 • în anumite zone apare roșeață;
 • în timpul mișcării apar și dispar sau persistă dureri în picioare, spate, coate, încheieturi,

ar trebui să luați imediat măsuri.

Tratamentul dureriilor osoase – o problemă ce vă poate afecta oricând. La urma urmei, poate fi provocată de mai mulți factori. Chiar și o alergie banală!

Deci, ca să nu fie nevoie să se recurgă la măsuri drastice (intervenție chirurgicală), respectați regulile de prevenire a problemii:

 • nu stați în frig;
 • excludeți alcoolul și țigările;
 • faceți sport;
 • mai multă odihnă, aveți un somn complet;
 • fiți atenți la greutatea corporală.

După cum puteți vedea, aceste reguli se aplică nu numai în artrită, dar, de asemenea, și la starea generală de sănătate.

5 Comments

 1. M@r@t Author

  Nu sunt de acord – bărbatul trebuie să îndure și arate slăbiciunile. Nu respect tipii care la cea mai mică zgârietură arată ca un martir!

  Reply
 2. Nik Author

  Artrita – boală teribilă si necruțătoare. Mă ajută doar unguentele!

  Reply
 3. Roni Author

  Grozav că aveți o soție atât de înțelegătoare, nu am fost atât de norocos …

  Reply
 4. SamsonZZZ Author

  băieți, recomandați-mi un unguent pentru artrită!

  Reply
 5. Dan_Dan Author

  Soția mea a avut osteohondroză, a aplicat Osteoren de două ori pe zi – ia plăcut într-adevăr efectul! Ți-l recomand)))

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *