Sănătate 379

SCHIMBĂRI AICI ȘI ACUM

Aceste reguli-exerciții simple te vor face mai sănătoasă, mai rezistentă și mai atrăgătoare.

Încearcă să nu mănânci pe timp de noapte, iar în decurs de 1-2 săptămâni vei începe să vezi vise ușoare și strălucitoare și te vei trezi cu inspirație..

Încearcă  să nu adaugi în mâncare două condimente: sare și piper, și vei vedea, că te poți sătura cu o cantitate de 2-3 ori mai mică de hrană, timp de 1-2 săptămâni, organismul va înceta să se umfle, iar într-o lună vei pierde în greutate considerabil (se referă numai la oamenii cu greutate în plus).

Încearcă  să nu bei băuturi răcoritoare și băuturi carbogazoase, și vei vedea cât de gustoasă este apa simplă, și că pentru a-ți potoli setea ai nevoie de mult mai puțin, decât consumi tu acum.

Încearcă  să nu bei cafea și ceai timp de două săptămâni, și vei vedea că ești fericită și te bucuti de tot ce se află în jurul tău, vei adormi în liniște și vei dormi profund, ridurile de față se vor netezi.

Încearcă , spunând la revedere unui om, nu mai spune „Haide, ei bine, haide!”, și vei vedea cât de ușor și plăcut este de a spune la revedere.

Încearcă  să mergi și să stai cel puțin o săptămână cu spatele drept, și vei vedea că se va îmbunătăți memoria și vei începe să te gândești mai repede.

Încearcă , amintindu-ți de o persoană, de care nu prea îți place, dăruiește-i un cadou imaginabil, imaginându-ți cât de mult el se bucură, și vei vedea, că el te va trata mai bine și mai bine.

Încearcă  cu o oră sau două înainte de culcare oprește televizorul și calculatorul, și vei începe să vezi dorințele tale și impulsurile creative.

Încearcă  timp de 2 săptămâni să vorbești la telefon numai când ai nevoie, și vei vedea că într-o zi sunt 36 de ore.

Încearcă  de fiecare dată când dorești să iei o țigară – ia un măr / mandarin / portocală / banană sau bea un pahar cu apă, iar după 2 săptămâni vei simți de două ori mai puternic, mai rezistent și mai sănătos.

Încearcă  de fiecare dată, când vrei să faci ceva ce te interesează, fă-o dintr-o dată, fără a pierde timp pentru a te gândi și de a evalua, și vei vedea, că poți mai multe, decât credeai.

Încearcă  să zâmbești de fiecare dată, când apare o dorință de a zâmbi unui trecător, și în termen de o lună vei începe să percepi fiecare persoană ca fiind familiară și deloc periculoasă.

Încearcă  să stai întins în iarbă, printre copaci, departe de clădiri și mașini, și vei auzi tăcerea multașteptată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *