Sex/Relații 2.674

SCULĂ MICĂ?

Cum am descoperit un gel uimitor care a mărit dimensiunea sculei soțului meu și acum mi-o TRAGE suficient de tare astfel că am descoperit orgasmele multiple și am REDESCOPERIT SEXUL!

Salutare tuturor! Vă mai amintiți postarea mea în care mă plângeam despre dimensiunea sculei de iubire a soțului meu și chiar nu ar trebui să vă spun toate acestea… dar s-a dovedit că dimensiunea sculei lui nu este suficientă pentru a mă menține complet satisfăcută.

Salutare tuturor, numele meu este Emilia. Am 32 de ani și iată povestea mea.

La început am fost ceva de genul: OK, de unde își iau toți din filmele pentru adulți erecția – am încercat tot ce vă puteți imagina, de pompe și exerciții pentru alungirea și îngroșarea penisului până la yoga și alte ritualuri tantrice. Rahat – scula lui a rămas la aceeași dimensiune și sexul devenea tot mai puțin interesant, pe măsură ce trecea timpul.

În aproximativ 6 luni, am renunțat. Am decis că e vina genelor și a condiției lui fizice, așa că nu e nimic de făcut. La urma-urmei, nu pot spune că îl mai doream la fel ca înainte, pentru că, deși își dădea toată silința, simțeam că mai am nevoie de 2-3 cm în plus pentru a atinge ACEL punct, știți voi.

Dar ajutorul a venit atunci când mă așteptam cel mai puțin

 

E o diferență URIAȘĂ

Am dat peste un interviu cu Johnny Sins din Brazzers, în care spunea că orice bărbat își poate influența dimensiunea penisului fără operație. E ceva care mă interesează, m-am gândit. Potrivit lui Johnny, el folosește un produs organic care oferă toate vitaminele și microelementele necesare, activează producția naturală a hormonului masculin numit testosteron și accelerează o circulație sanguină mai bună în zona genitală. – toate într-o combinație inofensivă pe care o poți cumpăra fără rețetă. Compoziția gelului se bazează pe ingrediente naturale puternice, permițându-le bărbaților de toate vârstele să-și mărească organul sexual.

Johnny a recomandat Be up acest gel complet organic pe care îl folosește el, deci am găsit website-ul lor pe internet și am decis să fac o comandă. Am fost foarte surprinsă de costul pachetului, deci am comandat gelul.

Care a fost rezultatul?

Gelul a sosit rapid și abia așteptam ca soțul meu să-l încerce. La început, nu a fost deloc fericit, cui i-ar plăcea să audă că are un penis mic? Dar apoi a fost de acord să-l încerce și a aplicat gelul conform recomandărilor – o dată pe zi cu mișcări de masaj. În câteva zile, am simțit că senzațiile din timpul sexului sunt diferite – scula lui nu era mult mai mare, dar era mai fermă și calitatea sexului era cu siguranță mai bună. Am așteptat să se încheie întreaga cură de 3 de zile și i-am măsurat noua dimensiune a celui mai bun prieten al său și DA! – era mai mare cu aproximativ 3 cm!

Website-ul spune că utilizarea produsului Be up prin ingredientele conținute, facilitează procesul regenerării celulelor, penisul devine mai sensibil, se întărește mai rapid și devine mai mare în timpul erecției. De asemenea, declanșează producția de testosteron, nu doar că face erecția mai lungă și mai puternică, ci te face să pari și mai atrăgător în ochii femeilor, deoarece îți determină caracteristicile fizice.

Prin urmare, cu siguranță pot recomanda uimitorul Be up tuturor celor care doresc să-și mărească dimensiunea penisului

NOTĂ:

 1. Produsul are un impact benefic asupra sistemului cardiovascular și nu provoacă dependență.
 2. Te rugăm să te asiguri că tu (și partenerul tău) sunteți suficient de sănătoși pentru o activitate sexuală viguroasă.
 3. Poți experimenta erecții spontane în timpul zilei. Îți recomandăm să întrerupi tratamentul dacă ești afectat negativ.
 4. Nu e o escrocherie. Este știință de ultimă oră, combinată cu natura. Câteva ingrediente simple puse aici pe pământ de Dumnezeu în sfârșit îți pot rezolva problemele, definitiv.
 5. Nu mai trebuie să te resemnezi cu ce ți-a oferit natura de acum înainte! Îți poți mări penisul sigur, fără proceduri riscante sau rezultate temporare dezamăgitoare, care dispar de îndată ce închei cura.

ÎȚI RECOMANDĂM SĂ FOLOSEȘTI UN PREZERVATIV DACĂ OBIȘNUIEȘTI SĂ TE CULCI CU PARTENERE NOI ÎN MOD REGULAT

20 Comments

 1. Simona

  Am fost cu iubitul meu timp de 5 ani și sincer nu obțineam nicio plăcere în pat, deoarece cocoșul lui e atât de mic. Într-o zi nu am mai putut suporta și am început să am o aventură cu un bărbat cu un cocoș uriaș! Am devenit atât de dependentă de penisul lui de 28 cm, încât abia așteptam să ne-o tragem rapid de 3 ori de fiecare dată când ne întâlneam. Până nu demult, mi-a spus că secretul atât al rezistenței sale, cât și a cocoșului său tare ca piatra este acest Be up. Aș vrea să mulțumesc gelului pentru că mi-a arătat în sfârșit ce înseamnă o plăcere adevărată!

  Reply
 2. Alex Morgan

  Sincer, nu mă așteptam la o postare atât de tare din partea ta 😉 De fapt, folosesc acest gel de aproximativ un an deja și nu aș putea fi mai fericit. Sexul a devenit complet nou pentru mine și fetele nu-și pot lua mâinile de pe mine!

  Reply
 3. Edy M.

  Mulțumesc mult, Emilia! Ieri mi-am primit pachetul și am început deja să-l testez! Sper să mă ajute și pe mine. Vă promit că vă voi anunța când observ rezultatele.

  Reply
 4. John Mcgain

  Fratele meu locuiește în străinătate și spune că acest gel este FOARTE popular acolo… Nu știu, nu l-am încercat încă…

  Reply
 5. Ileana I.

  Salut, Emilia, e într-adevăr impresionant! Voi urma și eu sfatul tău și voi comanda un pachet pentru soțul meu. Cine nu ar vrea să adauge 2-3 cm de plăcere? haha

  Reply
 6. Konstantine

  Am folosit acest produs timp de două săptămâni și pot spune cu siguranță că nu m-am așteptat niciodată la un efect atât de puternic. Este pur și simplu UIMITOR – îl pot vedea crescând!

  Reply
 7. Jolly Brooks

  Salut, am comandat și eu gelul pentru iubi al meu și abia aștept livrarea! Sunt pregătită să-l încerc!

  Reply
 8. Daniel

  Soțul tău este un tip foarte tare dacă postează astfel de lucruri și e dispus să încerce lucruri noi. Și eu vreau să fiu ca el.

  Reply
 9. Irina

  Știu o mulțime de oameni care folosesc acest gel în loc de pompe dureroase și le place mult mai mult.

  Reply
 10. Laura S.

  Bună, mulțumesc pentru postare, și eu am comandat un pachet pentru iubi al meu. Funcționează ca un miracol, scula lui e mai mare ca niciodată și erecția lui a devenit mai puternică.

  Reply
 11. Igor Strong

  Am cumpărat acest gel cu aproximativ o săptămână în urmă și acum sunt dependent de el, haha! Nu regret că am cumpărat gelul, cu siguranță

  Reply
 12. Andrei Cel Mare

  Am cumpărat un pachet și vă pot asigura pe toți că acest gel funcționează ca prin magie. Înainte, am avut niște probleme cu femeile – erecția mea era ok, dar dimensiunea părea mai mică decât media. Acum totul a devenit mai bine, erecția și orgasmele, de asemenea. Mulțumesc, Emilia!

  Reply
 13. George

  Și eu știu despre acest gel, l-am cumpărat din străinătate, însă. A făcut o treabă foarte bună.

  Reply
 14. Jack Sparrow

  Soția mea e atât de fericită acum! Mă întreabă ce am pățit și cum de ce mă simte mai bine acum, iar cocoșul meu e întotdeauna tare ca piatra! Încă un client fericit aici. L-am comandat și eu și a fost livrat foarte rapid, fără probleme

  Reply
 15. Vlad B.

  L-am comandat și eu și a fost livrat foarte rapid, fără probleme

  Reply
 16. Dani T.

  Sper că toată lumea poate obține aceleași rezultate ca mine după utilizarea acestui gel. Aș putea cu ușurință să mi-o trag în fața camerelor, scula mea nu e mai mică decât a tipilor din filmele porno! Sunt pur și simplu șocat. Mulțumesc pentru postare!!!

  Reply
 17. Laura

  Salut, și eu știu despre acest gel. Soțul meu l-a folosit o vreme și sexul s-a schimbat complet acum… Mi-o trage atât de adânc, încât abia mai pot umbla după aceea 😉

  Reply
 18. Vio

  Acest gel e într-adevăr grozav și-l voi încerca chiar acum! Am primit pachetul mai înainte, când eram într-o călătorie de afaceri și acum sper că voi testa rezultatele!

  Reply
 19. Gheorghe C.

  Am decis să încerc acest gel doar din curiozitate. Nu credeam că îmi poate mări penisul sau să-mi întărească erecția. Dar după ce am folosit gelul timp de 2-3 săptămâni, am observat schimbarea – a funcționat!

  Reply
 20. MachoMan

  Acest produs nu e nou deloc! Toți cei care își doresc o sculă mai mare și o erecție puternică trebuie să-l folosească!

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *