Sex/Relații 592

Semnele, care dau de gol femeile pasionate și bune la pat 

1. O femeie pasionată întotdeauna știe, ce vrea

Femeia, care este bună în pat, știe întotdeuna ce vrea să mănânce la cină, cu ce se va ocupa diseară și, în general, în viață. Ea nu are probleme chinuitoare în ceea ce privește diverse alegeri. O femeie cu încredere în sine se simte și se poartă mai liberă în pat, și ea va juca cu tine în același domeniu. Persoanele ipohondrie, pline de complexe și îndoieli nu vor fi niciodată bune în pat.

2. O femeie pasionată iubește mâncarea

Femeile bune în sex niciodată nu se grăbesc, în timp ce își iau masa. Ele înghit lent mâncarea, se bucură de gustul ei și mestecă cu atenție. Uneori ele chiar își închid ochii pentru a obține o satisfacție mai deplină de la mâncarea consumată.
De asemenea, femeile, care neglijează eticheta de mâncare, sunt foarte bune la pat. În bucătărie, acestea pot mânca cu mâinile din tigaie, fără a-și face griji cu privire la mâncarea, care se scurge pe pieptul lor.

3. O femeie pasionată dansează bine

Cine duce femeia la o cină, acela și dansează cu ea. Dar, noi vorbim până ce doar despre ringul de dans. Dansul este aproape un indicator garantat, că femeia dată este o amantă bună la pat. Dacă femeia se mișcă foarte bine și iubește să danseze, atunci poți fi sigur, că ea și în sex este la fel de bună (sau poate și mai bună). Ai observat de multe ori, că îi place să danseze pe stradă după o melodie întâmplătoare sau dansează așa, fără nici un motiv? Acesta este, de asemenea, un semn bun, că e o doamnă/domnișoară fierbinte.

4. O femeie pasionată nu se teme de murdărie

Un sex cu adevărat bun nu e pentru mofturoși. Fetele, care se tem prea mult de murdărie și sunt extrem de ordonate, nu vor fi în măsură să satisfacă un bărbat așa cum dorește el. Dacă femea își poate lega părul cu orice bucată de ață găsită, se poate așeza în blugi chiar pe iarbă sau pe pământ, nu se teme să-și murdărească mâinile cu noroi – atunci a este o amantă bună. Astfel de femei iubesc sexul murdar, și nu va fi o prințesă rece, care nu se mișcă deloc.

5. O femeie pasionată este activă în viață

Ai făcut cunoștință cu o fată și ai observat, că ea abia se mișcă, este moale, maleabilă, pasivă și nu prea ia inițiativa în propriile sale mâini? Dacă așa face în viața de zi cu zi, poți fi sigur, că așa e și în sex. Acesta va fi un sex trist și nefericit. Caracterul femeii, pe care ea îl arată în viață este simetric cu acțiunile ei în timpul actului sexual. 

6. O femeie pasionată iubește sportul

Dacă fetei îi place sportul, atunci ea are destulă energie. Un libidou crescut și un temperament energic o împing să meargă la antrenament și să facă chiar și acasă diverse exerciții fizice. Dacă femeia urăște sălile de fitness, nu aleargă niciodată, nu-i place bicicleta și alte distracții active, cel mai probabil ai dat peste o ființă, căreia nu-i prea place să se miște, inclusiv și mai ales în timpul sexului.

7. O femeie pasionată sărută excelent și pasional

Sărutul o versiune demo a sexului viitorului. O fată pasională nu doar te sărută, dar și se atinge cu pieptul de tine, te mângâie cu mâinile sale firebinți și lucrează cu întregul său corp. Te asigurăm – fata asta este bună la pat.

8. O femeie pasionată este veselă

Femeile pesimiste, isterice și care se concentrează mereu la probleme nu vor fi în măsură să satisfacă dorințele partenerului în pat. Ele sunt întotdeauna pe gânduri, mereu se gândesc la probelemele, pe care le au, atunci când în timpul sexului ar trebui să te relaxezi. Alege fetele vesele, optimiste, distractive și un pic nebune. Acestea știu cum să se relaxeze în pat la toate 100%. Ajuns la „desert” nu exagera, amintiți-vă ipostazele periculoase pentru sex, care pot fi traumatice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *