Sănătate 578

SEXUL DE DIMINEAȚĂ – NUMAI ARGUMENTE PRO, NIMIC CONTRA! 

Cu ce se deosebește sexul de seară cu cel de dimineață? Noi ne-am obișnuit să facem sex înainte de a merge la culcare sau în weekend și am încetat să mai încercăm măcar câteodată sexul de dimineață. Se pare că seara tot nu-i prea rău, dar noi nu observăm lucruri elementare. pe parcursul zilei noi obosim atât de mult, încât nivelul de energie este aproape de zero spre seară. Omul vrea să se odihnească seara, mai degrabă decât să facă exerciții fizice în pat. Seara se reduce perceperea senzațiilor și a organelor de simț. Mulți percep sexul înainte de a merge la culcare ca o datorie sau o obligație. Acest lucru este valabil mai ales pentru femei, cărora le place să dea toată vina pe oboseală și dureri de cap. Dar dimineața toate lucrurile stau cu totul altfel. Care sunt avantajele sexului de dimineață?

Aspectele pozitive ale sexului de dimineață

  • Sexul de dimineață ne trezește și ne revigorează mai bine decât cafeaua.
  • Sexul de dimineață este mult mai plăcut și mai eficient decât antrenamentul de dimineață.
  • Bărbații dimineața au întodeauna ”dispoziția” ridicată, situația de care vă puteți folosi cu plăcere.
  • Dimineața omul este plin de putere și odihnit după somnul de noapte.
  • Organismul relaxat reacționează mai puternic și mai repede la mângâieri.
  • Temperatura corpului este crescută, ceea ce are un efect bun asupra sensibilității.
  • Orgasmul, după sexul de dimineață este mult mai puternic, mai îndelunhat și mai plăcut.
  • Orgasmul te face să ai pomeții roz, strălucire în ochi și o dispoziția excelentă pentru toată ziua.
  • Seara puteți merge amândoi la culcare fără a vă simți vinovați pentru că nu doriți să faceți sex.
  • Sexul de dimineață îi face pe doi îndrăgostiți să fie mai apropiați. Acesta oferă relațiilor sensibilitate, armonie și temperament.

Aspectele negative ale sexului de dimineață
Nu am putut să nu menționăm despre unele dificultăți ale sexului de dimineață. Probabil aici putem spune despre respirația urât mirositoare și despre dinții nespălați. Dar dacă ți-ai spălat dinții de cu seară, atunci totul va fi, mai mult sau mai puțin, în regulă. După sex, mai bine să iei repede un duș, iar din păcate noi mereu nu avem timp de dimineață. Putem să nu reușim să ne luăm micul dejuan și există riscul de a întârzia la serviciu.
Dar toate aceste dezavantaje sunt aproape nimic în fața posibilității de a obține un impuls de energie pentru intreaga zi.

Cum să faci sex de dimineață?

În primul rând, trebuie să mergi la culcare la timp, pentru a dormi suficient și pentru a te trezi devreme. Îți poți trezi partenerului cu niște mângâieri orale plăcute sau îl poți excita cu ajutorul mâinilor. Sexul de dimineata este de obicei mai rapid, mai blând și mai aprins.

Dacă nu practicați încă sexul de dimineață, atunci ați pierdut mult. Cât de mult sex facem în timpul vieții? Aceasta și alte statistici interesante aici .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *