Sănătate 412

SLĂBEȘTE UȘOR, RAPID ȘI CU PLĂCERE 

Tu ești cea mai leneșă persoană, care tocmai s-a rostogolit de pe canapea? Nu ai nici timp, nici dorință de a merge la sala de sport? Atunci această metodă este pentru tine! Cum pierzi în greutate fără efort și dificultăți, folosind metode viclene de a scăpa de excesul de greutate.

Te simți un pic grăsulean sau chiar gras, dar nu iubești să faci sport? Sala de fitness nu este singurul loc, unde poți scăpa de caloriile nedorite. Cum poate orice trântor să piardă în greutate fără nici un efort?

1. Răcorește încăperea

Reducând temperatura încăperii până la 17 grade timp de două ore pe zi, tu vei reduce greutatea cu 5% de grăsime, timp de 6 săptămâni. Aerisește camera, făcând organismul să cheltuie energie pentru a se încălzi.

2. Folosește scările în locul liftului

Atunci când urci scările în loc să folosești liftului, tu astfel reduci riscul de dezvoltare a bolilor de inimă și pierzi în greutate în fiecare zi!

3. Dansează

Pornește muzica acasă și mișcă-ți fundul, în timp ce speli vasele, gătești bucate, te speli pe dinți și în timpul altor activități casnice. Atunci când dansezi în ritmul muzicii, când te afli în autobuz sau în mașină în timpul unei opriri la semafor – asta te scapă de caloriile în plus.

4. Mănâncă sănătos

Nu sări niciodată peste micul dejun și masa de prânz, dar nu mânca prea mult în timpul cinei. Nu mânca înainte de culcare sau în timpul nopții, porculeț gras.

5. Ieși la o oprire mai devreme

Nu ajunge chiar până acasă, ci ieși mai devreme și mergi pe jos, mai plimbă-te un pic. Fă aceste mici plimbări până acasă un obicei zilnic.

6. Găsește un loc de parcare mai deprate de casă

Găsește un loc pentru parcare mai ieftin sau gratuit. Condiția principală este ca locul acesta să fie cât mai departe de casă.

7. Telefonul mai departe

Noi ne-am obișnuit să ținem telefonul întotdeauna la îndemână. Pune-ți telefonul pe un raft mai departe, și nu chiar lângă masă sau pat. Fiecare apel sau mesaj te va forța să te ridici. Aceste mici exerciții fizice te vor ajută să scapi de niște calorii în plus.

8. Folosește o geantă în loc de rucsac

Rucsacul este convenabil, dar geanta obișnuită în mână creează o povară suplimentară și antrenează mușchii mai bine.

9. Dormi mai mult

Da, ai înțeles bine! Acel om, care doarme 8 ore pe zi este mai slab, decât cel, care doarme doar 6 ore.

10. Fă mai mult sex

Iubita ta ține o dietă și dorește să piardă în greutate? O poți ajuta în asta: spune-i că există o metodă eficientă de a face acest lucru. Faceți sex în fiecare zi și veți arăta amândoi excelnt.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *