Sex/Relații 455

Subtilitățile agățării pentru adulți

Noi am crescut din acele timpuri, când pickup-ul arăta ca o abilitate de a face cunoștință repede și de a seduce o fată. Un bărbat modern atrage și singur se lasă pradă seducției. Cum arată pickup-ul contemporan adult? Fetele frumoase și uimitoare te așteaptă deja.

Arta de seducție și-a preluat denumirea din limba engleză, de la «pick up». Moda de pickup este neschimbată, deși tehnicile folosite de maeștrii ai seducției (Pick Up Artists – PUA), în cele mai multe cazuri, nu funcționează. Pickuperii (mai pe scurt PUA) încearcă NLP, legarea emoțională, kinestetica, raportul, reîncadrarea, trucruri neverbale, modele, șabloane și alte trucuri. Dar toate acestea sunt un nonsens. Astfel de trucuri funcționează numai la fetele tinere, care ți-ar da, chiar dacă nu ai folosi toate aceste trucuri și tehnici ale pickup artiștilor. Cu ce se diferă adevăratul pickup modern de maximalismul tineresc și suferința din cauza lipsei atenției din partea reprezentantelor sexului feminin? Caracteristicile pickupului pentru adulți, care într-adevăr funcționează.

Pickup-ul modern

1. Fetele sunt o parte a drumului tău

Numai băieții buni pot încerca să surprindă și să satisfacă toate dorințele femeii. Asta nu funcționează. Pickup artiștii încearcă să joace pe emoții, care merge la fel de rău. Fetele, care au un IQ mai mare decât un capac de bere, nu se lasă amăgite de astfel de trucuri ieftine și proaste.

Nu este nici un sens să alergi după fete în speranța de a le atrage atenția și interesul. Încercările spasmodice de a face cunoștință sau de a fi bun – sunt inutile. Vânătorul profesional nu fuge după prada sa, ci o atrage. Trebuie să-ți fie vesel și să te distrezi. Acesta este primul și cel mai important pas. Fetele vor veni singure la al doilea pas.

Pickup-ul modern – nu reprezintă metodele de comunicare cu sexul frumos, ci modul tău de viață. Fata nu este visul vieții tale, ci doar un tovarăș în drum spre el. O viață bogată și interesantă a unui bărbat atrage fetele mai puternic, decât orice trucuri ieftine de pickup. Obiective clare, ambiții, planuri, libertate, pasiune și distrugerea tuturor limitelor. Fetele frumoase și uimitoare vor dori singure să devină prietenele atle, fugind de la alți ratați frustrați.

2. Tu ești un rechin în lumea femeilor

Cât de confortabil te simți atunci când comunici cu fetele? Mulți bărbați se simt inconfortabil în rândul femeilor. Ei se tem să spună ceva greșit sau să facă o mișcare greșită. Ei se tem, transpiră, sunt nervoși. Ei au pierdut deja, cu toate că nici măcar nu au intrat în contact cu adversarul de sex feminin.

Pickup-ul modern înseamnă că trebuie să încetezi să te înjosești singur pe tine. Tu ești un rechin în lumea femeilor. Femeile ar trebui să fie nervoase, dar nu tu. Ele sunt niște peștișori mici, pe care le poți mânca cu ușurință și apoi poți pleca în căutarea unei noi victime. Simte că ești cool. Când vezi o fată decentă, tu deja știi, că ea este în așteptarea unui bărbat vesel și cool. Ea te așteaptă pe tine.

3. Nu trebuie să dovedești nimic

Nu trebuie să dovedești nimic nimănui. Nu trebuie să te lauzi prietenilor despre victoriile pe frontul de dragoste. Nu trebuie să dovedești femeilor cât de bun și cool ești tu. Reputația ta și opinia despre tine nu ar trebui să depindă de alții. Acesta și este pickup-ul modern.

Libertatea de opiniile altora și încrederea de sine îți asigură succesul la femei. Bărbatul nu are nevoie să arate ce poate în fața unei fete, alergând după ea, încercând să fie bun, dăruindu-i cadouri și asigurând-o că el are numai intenții sincere. Cui și ce poți dovedi cu toate astea?

Nu ești obligat să dovedești nimic nimănui. Ești destul de cool, fără tot felul de dovezi și jocuri.

4. Strategia modernă de pickup

Zâmbește mai mult. Zâmbetul este foarte atractiv și provoacă femeile să-ți zâmbească înapoi. Femeile nici nu se uită la bărbații triști și plictisitori.

Pickup-ul modern presupune capacitatea de a flirta și de a glumi. Trebuie să fii deschis și puțin îndepărtat în același timp.

Când faci cunoștință cu o fată este foarte important să menții contactul vizual. Nu teribil, ci unul jucăuș, atrăgător și distractiv.

Presiunea ”de husar” sperie adesea fetele. O metodă, care funcționează mult mai bine este atunci, când petreceți timpul împreună foarte bine. Fetele iubesc distracția, aventurile și emoțiile.

Dacă nu ai cucerit o fată, aceasta înseamnă, că nu ai făcut primul pas la momentul potrivit. Bărbații cu stimă și încredere de sine iau asupra sa inițiativa și conducerea. Ea nu își va dezbrăca singură chiloțeii.

Regula pickup-ului constă în faptul că nu există nicio regulă și nimeni nu vorbește despre asta. Exact ca în filmul „Fight Club“. Despre pickup cel mai mult vorbesc și discută cei, a căror viață sexuală nu ”strălucește”. Strategia modernă de pickup implică lipsa de trucuri proaste și agitația în fața fetelor. Pickup – nu este o încercare de a agăța pe cineva, ci o viață fără reguli și restricții ale propriilor dorințe. Pickup-ul modern – este abilitatea de a trăi și de a merge spre obiectivele sale. Fetele singure vor avea o mare dorință să devină prietenele tale și vor atârna pe gâtul tău. Îți va rămâne numai să alegi… Ca să-i fii pe plac unei doamne, trebuie să fii zmuzant și să-i oferi doar emoții pozitive.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *