Sex/Relații 1.168

Te cicălește nevasta-scorpie? Descoperă pentru sine 5 abordări secrete cu ea!

În fiecare fetiță, fată, femeie, se ascunde o scorpie. La urma urmei, nu fără motiv, toți bărbații spun că „toate femeile sunt scorpii”. Și ei, indiferent cît de trist nu ar fi, au absolută dreptate!

Scorpia — nu este o înjurătură, această fată este specială, luxoasă, capabilă să controleze bărbații și să îi subordoneze, adică, o fată de cel mai înalt standard! Orice scorpie începe cu o mare dragoste pentru sine, altfel nu poate fi. Ea se teme nemaipomenit să își piardă libertatea și, chiar căsătorindu-se, va încerca întotdeauna să le arate celor din jur independența sa, care adesea îi bate pe bărbați asupra respectului și încrederii în de sine.

Ce să faci dacă soția este o scorpie

Cu aceasta poți să te împaci, să lupți sau să nu-i atragi nici o atenție, dacă scorpia — nu este soția ta, cu care ești mereu alături, o iubești și nu intenționezi să te desparți de ea.

Bărbaților, indiferent cît de tristă și avansată este situația, nu disperați și nu lăsați mîinile în jos! La urma urmei, pentru a-ți îmblînzi scorpia, e suficient doar să înțelegi puțin în psihologia femeilor și să găsești o abordare elementară față de soția ta!

Abordări secrete pentru a îmblînzi scorpia

Dacă soția ta se comportă întotdeauna agresiv, ca un butoi de pulbere care poate exploda în orice moment, dacă adesea este o participantă activă în orice conflict, reține, în nici un caz nu o contrazice, deoarece orice frază pe care ați spus-o ca opoziție va deveni pentru ea următorul motiv de a vă organiza un scandal. Deoarce ea asta și așteaptă! Trebuie doar să o distrați de la conflict.

Dacă soția ta vorbește continuu, se agață de diferite mărunțușuri, scrupuloasă pînă la nebunie ce ține de casă, atunci acest stil nu mai poate fi corectat sau schimbat. Îți rămîne doar să te adaptezi cu asta, făcînd tot ce spune ea, dar cu o abordare umoristică.

Dacă soția ta consideră că întreaga lume se învîrte în jurul ei, iar ea este înconjurată doar de niște paraziți-lenoși, mereu vă arată cum să realizați unul sau alt lucru – ar trebui să manifestați față de ea mai multe sentimente, gingășie, sentimentalitate. Și numai atunci cînd se va simte lîngă tine slabă, o fetiță mică, te va lăsa să o numești iepuraș, pisicuță și va încerca să se comporte astfel.

Scorpia nu este un verdict

Dacă soția ta este foarte frumoasă în exterior, plăcută în comunicare, în general este capabilă să cucerească orice bărbat, încearcă cu orice ocazie convenabilă să îți dovedească ceva, te face întodeauna să fii gelos, foarte emoțională, uneori chiar egoistă, atunci în nici un caz nu trebuie să îi cazi în plasă. Trebuie să devii pentru ea un fel de mister, încearcă să o surprinzi mereu, pentru a nu pierde interesul soției tale.

Dacă soția ta este o persoană complexată, ofensată pe întreaga lume, pentru tot ce se întîmplă cu ea, întotdeauna vrea să se răzbune pe toată omenirea —  acesta este un eșec total. Și în acest caz aveți doar două opțiuni: fie să îndurați toată viața și să fiți un sac de box pentru iubita ta, fie să o lăsați cu problemele ei imaginare în singurătate.

Despre valoare tăcerii bărbaților.

[poll id=”91″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *