Sănătate 379

Te învățăm să te bărbierești, astfel încât toate domnișoarele frumoase vor fi a tale!

  1. MAI ÎNTÂI – SUB DUȘ

Înainte de bărbierit ar trebui să-ți aburești pielea. De obicei, unii sfătuie să-ți înfășori fața cu un prosop fierbinte. Dar noi hai să-i lăsăm bărbierului chestia asta cu cârpa umedă și fierbinte, iar în condiții casnice, înainte de bărbierit este mai bine să iei un duș fierbinte.

  1. HARTA FEȚEI

Începe bărbieritul întotdeauna în direcția creșterii părului. Nu trebuie să mergi cu aparatul de ras strict în jos – pe diferite părți ale feței, firele de păr cresc în direcții diferite, iar la alții în general este asemenea unui desen al câmpului magnetic. Bărbieritul împotriva creșterii părului traumează foliculii și duce la firele de păr crescute sub piele.

  1. MAI MULT ULEI

Să bărbierești miriștea ascunsă sub un troian de spumă – e ca și cum ai împușca dintr-o pușcă în vrăbii. Uleiul însă hidratează excelent pielea și nu face spumă – vezi foarte clar frontul de lucru. Însă, din păcate, numai cei care au o barbă moale și rară pot folosi uleiul.

  1. CÂT MAI MULTĂ SPUMĂ

Dacă ai o barbă deasă și firele e păr sun tari, deasupra uleiului poți folosi spumă. „Aplică spuma și pe zonele bărbierite deja. În caz contrar, pielea va fi uscată. Pentru aceasta se potrivește spuma de săpun, ea va hrăni pielea în timp ce tu îți bărbierești restul feței.

  1. FĂRĂ APĂSARE

Aparatul de ras trebuie să fie greu. avantajul unui astfel de aparat de oțel constă în faptul, că acesta, alunecând pe piele, sub propria greutate, asigură o presiune optimă. Ție îți rămâne doar să tragi pielea cu degetul. Aparatele de ras din plastic sunt ușoare, trebuie să apeși pe ele, iar asta îți rănește pielea.

  1. O COMPRESĂ RECE ÎN FINAL

Deci, treaba e făcută. Acum trebuie să-ți liniștești pielea fierbinte și proaspăt rasă și să aplici o cremă antiseptică. Pentru a face acest lucru, spală fața cu apă rece – pentru a închide porii. Niciun fel de creme sau alte unguente care conțin alcool.

Deci, ai acum un aspect exterior excelent, dar este extrem de important să iei în considerare câteva reguli importante pe calea de seducție a femeilor frumoase.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *