Sănătate 535

Top 10 produse-campioni pentru arderea caloriilor

Top 10 produse-campioni pentru arderea caloriilorExistă alimente, care într-adevăr te pot ajuta să slăbești. Dar acest lucru nu înseamnă, că poți înghiți un tort cu cremă de unt, iar apoi să mănânci unul dintre aceste produse alimentare minune – și caloriile vor dispărea imediat. Din păcate, nu există alimente cu un astfel de efect. Nu poți înlocui cu nimic regulile de aur: un regim alimenatr sănătos și un stil activ de viață. Dar, din fericire, există niște produse alimentare, care pot ajuta la digestie și pot stimula un pic metabolismul. Mai jos îți prezentăm top 10 astfel de produse.

1.Cafeaua

Această băutură atât de iubită de toți accelerează considerabil metabolismul. Însă, cu toate că are efecte pozitive pentru siluetă, totuși îți recomandăm să consumi nu mai mult de o singură ceașcă de cafea pe zi. Ai grijă de inima ta.

2.Ceaiul verde

Aceasta este băutura preferată a tuturor fetelor suple și slabe. Medicii nutriționiști ne recomandă să consumăm nu mai puțin de patru cești de ceai verde în zi, dar nu mai mult de doi litri și ceaiul nu trebuie să fie tare. În cantități mari, ceaiul provoacă o excitare a sistemului nervos. Pe lângă faptul, că ceaiul verde accelerează metabolismul și contribuie la pierderea în greutate el, de asemenea, previne formarea celulelor canceroase și consolidează sistemul cardiovascular.

3.Pâinea din făină integrală

Pâinea din făină integrală conține fibre sănătoase pentru organism și vitamine esențiale. Dar nu este recomandat pentru persoanele cu probleme de stomac. Dacă ai secreție crescută de acid, ulcer gastric sau gastrită, ar fi mai bine să nu consumi această pâine.

4. Kiwi

Include fructul de kiwi în regimul tău alimentar și el te va ajuta să te saturi mai repede și să-ți cureți organismul. O altă proprietate a fructului kiwi: acesta ajută la descompunerea grăsimilor, deoarece are o mulțime de vitamina C și flavonoide.

5. Alimentele bogate în proteine

Alimentele bogate în proteine sunt mult mai greu de digerat de către organism, ceea ce înseamnă, că el va trebui să cheltuie cu mult mai multe calorii, decât pentru descompunerea carbohidraților și grăsimilor.

6. Produsele lactate cu un conținut scăzut de grăsimi

Produsele lactate cu un conținut scăzut de grăsimi sau degresate conțin hormonul calcitriol, care face ca celulele sa ardă mai multe grăsimi nocive, saturează organismul cu calciul necesar. De asemenea, aceste alimente sunt bogate în bacterii sănătoase, care contribuie la o digestie bună și la accelerarea metabolismului și, prin urmare, cheltuielile rapide a stratului de grăsime.

7. Oțetul de mere

Oțetul de mere reduce apetitul, reduce dorința de a mânca dulciuri, normalizează digestia și descompune grăsimile și toxinele.

8.Apa

Consumul insuficient de apă încetinește metabolismul, iar organismul începe să stocheze cât mai multă apă, ceea ce are un efect negativ asupra siluetei. Astfel, noi obținem umflare și cute inutile de grăsime, care conțin de asemenea apă. De aici și apariția celulitei. În plus, de multe ori senzația de foame este confundată cu setea. Dacă dorești să mănânci, încearcă mai întâi să bei apă, posibil, organismul cere doar apă. Dar pentru a-ți potoli setea și, prin urmare, pentru a-ți curăța organismul este necesar să consumi numai apă potabilă curată. Apă carbogazoasă și mai ales băuturile, care conțin zahăr nu se potrivesc în acest scop.

9. Scorțișoara

Consumul unei lingurițe de scorțișoară în zi reduce considerabil nivelul de zahăr din sânge și previne transformarea glucidelor în grăsimi. Scorțișoara stimulează metabolismul și scade dorința de a mânca ceva dulce, deoarece numai mirosul ei creează o senzație de satietate. Dar scorțișoara folosită în produsele de patiserie nu va da un rezultat pozitiv, pentru că într-o astfel de combinație ea își pierde proprietățile sale benefice. Scorțișoara este mai bine să fie consumată împreună cu diverse fructe. Dar ea are și câteva contraindicații. Nu se recomandă oamenilor cu boli de ficat și femeilor gravide.

10.Fructele de mare și peștele

Locuitorii marini au un conținut ridicat de iod, care normalizează activitatea glandei tiroide și ajută la descompunerea grăsimilor.

Însă, cât de eficiente nu ar fi aceste produse în lupta pentru o siluetă suplă, acestea sunt doar un ajutor suplimentar. Ele nu vor avea efectul pozitiv așteptat, dacă în afară de ele tu nu vei face exerciții fizice și nu vei avea un regim elimentar sănătos. Deci, mișcă-te mai mult, mănâncă alimente sănătoase și în curând vei observa rezultate plăcute. Baftă!

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *