Sănătate 495

Top 3 exerciții pentru durerile de spate

Pe internet se găsesc o mare varietate de practici pentru a trata afecțiuni de genul tratamentul durerii de genunchi, spate, articulații. Aceasta este o problemă foarte sensibilă, deoarece exercițiile greșite pot agrava situația printr-o sarcină pre mare pe coloana vertebrală. Prin urmare, nu vă recomandăm să vă grăbiți și să efectua orice sistem de exerciții, mai întâi examinați cu atenție caracteristicile mai multor antrenamente.

Am studiat o mulțime de informații și am discutat cu experți pentru a prezenta cititorilor nostril doar exercițiile de top, care vor înlocui tratamentul medicamentos al osteoartritei si să vă simțiți o persoană sănătoasă și fericită!

Pregătiți? Să începem!

Exercitii pentru tratamentul bolilor degenerative de disc №1

Este foarte simplu. Sprijiniți-vă în mâini, cu genunchii flectați. Ar trebui să vă asigurați că coloana vertebrală este într-o poziție neutră. Mâinile sunt plasate direct sub umerii iar genunchii – sub șolduri. În poziția de pornire încordați mușchii abdominali. Acum, trageți un braț în fața sa paralel cu podeaua. Piciorul opus , deasemenea, se îndreaptă. Într-o astfel de poziție, stați aproximativ 10 secunde și apoi reveniți la poziția de pornire. În continuare, se repetă exercițiul pentru celălalt braț și picior.

Cum funcționează

Acest exercițiu este prezentat ca un tratament preventiv al durerilor osoase. Acest efort  solicită tot spatele, formând o musculature mai puternică, care poate susține coloana vertebrală, ameliorând astfel durerile de spate.

Ideal ar fi să se efectueze 5 seturi pe fiecare parte, dar în prima zi nu este necesar să faceți efortul maxim, măriți treptat durata tratamentului și intensitatea acestuia.

Sportivi celebri susțin – este mai bine de să faceți mai puține seturi, dar să faceți totul ccorect, mușchii încordați la maxim.

 Scândura laterală – exercițiul №2 pentru dureri de spate

Toată lumea știe despre beneficiile miraculoase ale exercițiului scîndura pentru sănătatea noastră. Și dacă pentru a avea un abdomen și fese frumoase se recomandă scăndura clasică, pentru tratamentul artritei e nevoie de a executa scândura lateral.Pentru a face acest lucru, întindeți-vă pe o parte ca support fiind antebrațul. Cotul trebuie sa fie paralel cu umărul. Apoi, îndoiți genunchii și ridicați trunchiul, astfel încât corpul să formeze o linie dreaptă. Pentru persoane cu condiție fizică mai bună se poate efectua același exercițiu cu genunchii drepți. Se menține poziția ridicată cel puțin 10 secunde.

Rasuciri – o modalitate bună de a trata bolile degenerative de disc №3

Poziția de plecare – culcat pe podea, pe spate, cu un picior îndoit de la genunchi. Mâinile – palmele în jos, sub spatee. Se ridică capul și umerii, și mențineți poziția 10 secunde.

Precauții pentru pentru persoanele ce fac un tratament al artritei

Cu toate că aceste exerciții sunt concepute pentru a calma durerea și tensiunea spatelui, este important să nu supraestimați capacitățile sale, astfel încât să nu dăunați organismului.

Dacă există probleme grave sau un tratament al articulațiilor , consultați un medic înainte de a începe oricare dintre aceste exerciții.

[poll id=”3″]

4 Comments

 1. Adam Author

  Scândura laterală – un exercițiu pe veci! Se tonifiază tot ce se poate tonifia! Fără ea, restul exercițiilor nu au sens.

  Reply
 2. Viktór Author

  Scândura laterală – un exercițiu pe veci! Se tonifiază tot ce se poate tonifia! Fără ea, restul exercițiilor nu au sens.

  Reply
 3. Mark_Gortet Author

  Am dureri de spate, pentru că stau așezat toată ziua (eu lucrez ca șofer). Și astfel de exerciții sunt salvarea mea! Testat pe pielea mea. Într-adevăr ameliorează durerea de spate, și devine mult mai ușor.

  Reply
 4. Michael Author

  Mulțumim blog-ul dvs.! O să-i dau link-ul de la articol unui prieten, pentru el este un subiect foarte relevant!

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *