Sex/Relații 405

TOP 8 CELE MAI SEXUALE EROINE DIN BLOCKBUSTERE

TOP 8 CELE MAI SEXUALE EROINE DIN BLOCKBUSTERE

Starurile de la Hollywood, care au jucat rolurile de super-femei au o mulțime de fani. Ei cum să nu te îndrăgostești de ele? Nu numai că sunt frumoase de nemaipomenit, dar și sunt într-o formă fizică excelentă.

Văduva Neagră

Recent, pe ecranele de cinema s-a lansat filmul „The Avengers”, în care este prezentă și eroina de „Iron Man 2”, numele ei este Natasha Romanoff sau Văduva Neagră. Acest rol l-a jucat Scarlett Johansson, care și-a schimbat pentru acest film culoarea părului său din alb la roșu.

Văduva Neagră este o eroină inteligentă și foarte frumoasă. Și mai mult decât atât, îi stă foarte bine în negru. Este înconjurată de niște actori frumoși, cum ar fi Robert Downey Jr., Jeremy Renner, Chris Hemsvora și Mark Ruffalo. Cine altcineva în afară de acești bărbați pot fi prezenți lângă o așa frumusețe în latex strâmt? Cu toate acestea, după filmarea filmului, Scarlett Johansson a mărturisit, că în acest latex foarte sexy și strâmt este teribil de cald și inconfortabil.

Elektra

Jennifer Garner a jucat un alt personaj iubit de mulți oameni – Elektra. În film, ea a fost înviată pentru a îndeplini comenzile dificile ale Ordinului ”The Hand”. O comandă dintre acestea a fost uciderea lui Mark Miller și fiicei lui. Însă Elektra a trecut de partea lor.

Trebuie remarcat faptul, că Jennifer Garner îndeplinea singură chiar și cele mai dificile trucuri. Și a fost un moment, când asta aproape a dus la o tragedie, fiindcă actrița s-a încurcat în frânghiile de siguranță.

Apropo, în anul 2002 Jennifer Gardner a fost inclusă în lista 50 cele mai frumoase persoane ale planetei.

Leeloo

Milla Jovovich a jucat rolul de „al cincilea element” – Leeloo. În film, ea a fost creată într-un aparat special din bucățile unei nave extraterestră. Leeloo cu părul ei de culoarea roșie orbitoare, care învață aproape instantaneu și are o putere incredibilă, după „Fifth Element” a devenit foarte populară. Mai mult decât atât, însuși Bruce Willis o ajuta să salveve lumea.

Atunci când Milla Jovovich abia visa să devină o actriță, ea își dorea foarte mult să joace personaje serioase „clasice”. Cu toate acestea, în filmografia ei putem întâlni niște personaje foarte ciudate. Să luăm de exemplu chiar și Leeloo. Prin urmare, mulți cred, că actrița și în viața reală este foarte ciudată.

Lara Croft

În ciuda faptului că Angelina Jolie a jucat în mod repetat o varietate de super eroine, după rolul Lara Croft numărul de fani a crescut în mod semnificativ. Acest rol al actriței poate fi considerat pe drept unul dintre cele mai memorabile.

De la început Lara Croft a fost eroina unei serii de jocuri video populare. Apoi, a fost decis să se facă un blockbuster despre această eroină. Lara Croft este o fată din înalta societate, pentru că ea este fiica unui lord. Dar ea nu este interesată de diverse petreceri și distracții, ci de salvarea lumii. Eroina Angelinei Jolie este atletică, inteligentă, are o mulțime de cunoștințe, împușcă din orice arme și poate supraviețui în condiții extreme.

Jolie arată foarte sexy în maiou, pantaloni scurți și cizme de luptă. De aia nu este surprinzător faptul că ea a apărut în rolul acestei eroine pe coperțile celor mai diverse reviste aproximativ de două sute de ori.Susan Storm

Jessica Alba a jucat rolul eroinei Sue Storm în „Fantastic Four”. Pe lângă frumusețe, eroina acestui film are și invizibilitate. Creatorii filmului au introdus un pic de umor în acest rol. Astfel, în locul invizibilei Susan Storm, la început poți sta în fața hainelor ei.

Apropo, Jessica Alba a făcut cunoștință cu viitorul său soț anume pe platourile de filmare a acestui film. Oare cum a putut producătorul de film Cash Warren să reziste împotriva acestei super eroine sexuale?

Aeon Flux

Blonda Charlize Theron a jucat rolul eroinei Aeon Flux în blockbuster-ul omonim. Pentru a putea juca acest rol, actrița a fost nevoită să-și vopsească părul în culoarea neagră și să învețe cele mai dificile trucuri de acrobație. Fanii Charlize Theron o pot urmări în acest film într-un costum de baie din lanțuri și haine foarte strâmte și sexy.

Barbarella

Barbarella a devenit un sex simbol al anilor ’60 ai secolului trecut. Jane Fonda a jucat în acest film rolul unei eroine frumoase – Barbarella, care a plecat într-o expediție intergalactică. Ea fiind foarte bună și naivă, după cum se cuvine unui super-erou, luptă cu răufăcătorii din întreaga galactică.

Filmările au avut loc într-un pavilion cu decorații ciudate. Iar ținutele personajul principal șoca pe cei din jur, fiindcă era destul de erotic pentru vremurile de atunci.

Storm

În „X-Men” a fost o eroină fermecătoare cu numele Storm. În ciuda faptului că, în acest blockbuster toate personajele principale aveau unele superputeri, Storm se evidenția și prin faptul, că rolul ecestei eroine l-a jucat o vedetă populară și foarte frumoasă de la Hollywood – Halle Berry. Această super eroină lupta împotriva inamicilor cu ajutorul forțelor naturii. Ea putea aduce peste ei ploaie și chiar furtuni de zăpadă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *