Sex/Relații 377

Topul fanteziilor sexuale ale femeilor

Sexualitatea este o componentă importantă a identității femeii moderne. Adevărul deseori nespus sau ocolit este că, în ciuda unor tabuuri și norme sociale, femeile, de fapt, sunt atrase de sex la fel de mult ca și bărbații, ba chiar mai mult, când este vorba de imaginația erotică și fanteziile sexuale. La ce se gândesc femeile în pat? Care sunt cele mai frecvente fantezii ale femeilor?

S-a dovedit, că femeile au la fel de multe fantezii despre sex ca și bărbații, dar rareori ele reușesc să-și realizeze visele sale în realitate. Mai jos sunt 10 fantezii cele mai comune fantezii ale femeilor.

Dominarea

Recunoaștem sau nu, însă chiar și cele mai submisive femei și-au imaginat măcar o dată cum ar fi sa domine un bărbat. Și dominația poate varia de la lovituri puternice cu paleta, ordine verbale, obiecte fetiș, diverse jocuri sau femeia îl poate ține legat. Pentru unele femei scena cu cătușele și bărbatul legat de un pat, deja pare a fi un foarte excitantă.

Supunerea

Se spune că dorința unei femei de a se supune – este esența sa interioară. Dar când ai emoții sau pur și simplu dorești să te relaxezi complet, atunci este foarte plăcut să faci sex cu un bărbat puternic, care hotărăște totul în pat.

Străinul întâmplător

Multe femei visează la un bărbat întâlnit întâmplător sau la un bărbat frumos, care a venit la ea și care decide brusc să facă cu ea un act sexual senzual și nebun, iar dimineața pur și simplu dispare ca ceața.

Office sex

Femeile, care petrec mult timp la locul de muncă, de multe ori își imaginează că face sex cu cineva dintre colegii săi sau cu șeful. Și totul trebuie să se întâmple brusc, chiar pe masa de lucru, într-un birou descuiat și fără acord prealabil.

Preludiul îndelungat

Cea mai nevinovată fantezie – un preludiu îndelungat, care durează timp de mai multe ore. Această fantezie este întâlnită cel mai des în rândul femeilor, care obțin prea pușin sex și nu sunt prea mulțumite de viața sa sexuală.

Jocul de-a virgina

În scenariu, o femeie naivă și pierdută este implicată cu forța într-un act sexual agresiv, dominator, simulând un dezacord. Puține dintre femei încearcă să realizeze această fantezie, dar probabil multe femei ar fi de acord să meargă la așa ceva, aflându-se în condiții de siguranță și într-o încăpere bine protejată.

Sexul în cabina de probă

În general, femeile sunt de acord să facă sex în locuri neobișnuite și ele deseori au fantezii pe această temă. Ele pur și simplu nu au întotdeauna curajul de a propune acest experiment.

Prostituata

Multe femei au încercat rolul unei femei de vânzare. În această situație, femeilor le este mai ușor să se exprime și să realizeze unele dintre dorințele sale, pe care mama unei famili nu le va recunoaște niciodată.

Un partener sexual exotic

Femeile doresc să încerce sex cu bărbați de altă naționalitate sau rasă în timp ce călătoresc în alte țări. Mai ales dacă ar fi auzit vreodată, că italienii sunt niște bărbați pasionanți, iar afro-americanii – impresionanți.

Întruchipând fanteziile ei, ai grija să cumperi prezervativul corect.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *