Sănătate 855

Tratamentul rapid și eficient pentru ciuperca piciorului există

XnytoEq-edit-OHBEkpqmpHF5Mw

Am „prins” ciuperca piciorului de la fiul meu, care umblă la înot. Știm cu toții, că această infecție se transmite imediat, iar spațiile publice sunt locuri ideale pentru răspândirea ciupercii. Dacă o persoană din familie este infectată, lucrurile sunt rele – mai devreme sau mai târziu, cineva va călca pe un fulg microscopic și voila – apare ciuperca piciorului.

Așa cum problema a afectat pe toți din casă, am decis să nu așteptăm un stadiu avansat al bolii. Deja la primele semne ale onicomicozei (pe unele degetele de la picioare unghiile își schimbă culoarea, apar pete și dungi) am decis, că trebuie să o tratăm.

Am văzut personal, ce se întâmplă, atunci când neglijezi problema și întârzii cu tratamentul ciupercii piciorului: afectează în primul țesutul de piele. Apoi se distrug unghiile. Ai nu numai senzații dureroase, mâncărime, dar și arată foarte urât: unghiile devin dure, galbene, distruse la margini, deformate. În continuare – mai rău, unghia se poate rupe de tot.

Am început cu remedii populare, deoarece pe internet sunt multe variante a medicinii de acasă, folosind decocturi și infuzii de plante aromatice, oțet, iod … Baie, patch-uri, comprese – am încercat o mulțime de lucruri. Lucrurile fiului au mers spre bine, dar eu am fost mai puțin norocos – plastina unghiilor se stratifica, culoarea devenea aproape verde, iar mirosul înțepător al picioarelor „completa” imaginea.

KONICADacă citiți aceste rânduri, probabil, știți cum e. Ciuperca piciorului este o boală neplăcută. Numai ți se pare, că situația se îmbunătățește, cum infecția se întoarce cu noi puteri. Și toate acestea se întâmplă din cauza faptului că, chiar și cea mai mică părticică a ciupercii, care nu este „eradicată”, dă un nou val.

Eram deja disperat și am decis să pun capăt încercărilor. Dacă va fi foarte rău – vom elimina unghia, ce să facem.

Dar pe unul dintre forumuri am găsit istoria unui bărbat, care câțiva ani la rând a suferit de ciupercă și la fel ca mine, nu putea să scape de ea. Acolo el vorbea despre crema care l-a ajutat. Ce-am făcut eu? Desigur, am găsit și mi-am comandat și eu așa cremă. Astfel am uitat eu de ciupercă!

Ciuperca piciorului și a unghiei pot fi tratate foarte simplu!

^8E939340AD58EC6AD0D923C6E3645EAF56C0486D8B22796633^pimgpsh_fullsize_distrDenumirea acestui produs – Fungaxim. Livrarea e relativ rapidă (comand deseori ceva pe internet, începând de la alimente și până la aparate de uz casnic, deci am cu ce compara).

Aspectul ambalajului se potrivea celui declarat. Instrucțiunile sunt foarte ușor de înțeles. Ce mi-a placut cel mai mult – aplicarea cremei ia mai nimic timp, iar in timp ce dormi sau te ocupi cu treburile tale, crema funcționează!

Cât de surprins am rămas eu, când am văzut primele rezultate după o (!) săptămână. Pielea nu se exfolia deja. Plus – durerea lângă unghie a dispărut. Inflamația a scăzut, dar n-am oprit tratamentul ciupercii unghiilor. Am urmat toate indicațiile de pe ambalaj până ce s-a terminat toată crema din flacon. Apoi i-am luat și fiului unul – el a folosit-o pentru prevenirea acestei boli. Gândiți-vă singuri – eu m-aș fi recuperat, iar sursa de infecție rămâne în casă.

Un alt argument important al beneficiului cremei – timpul. Am multe treburi și griji în afară de serviciu. Iar când seara cazi pe canapea, nu mai ai puteri să faci băi cu aburi, să bandajezi etc. Mai ales, că în absența unui efect, nu prea ai mare dorință să încerci o altă rețetă de pe internet. Iar crema este o frumusețe. O aplici, freci ușor și gata – procesul este început.

Dacă nu aveam această experiență personală, nu credeam, că o astfel de boală supărătoare, cum e ciuperca piciorului, poate fi vindecată fără pastile și ”excursii” la medic. Dar m-am convins singur, că metode eficiente sunt! Acum, vă spun acest „secret” vouă. Sper, că sfatul meu va fi binevenit și pentru voi.

Ciuperca dispare și nu mai revine!

gribok-nogtej-u-detej-2Așa cum am spus mai devreme, deseori mulți oameni se confruntă cu situația în care rezultate sunt, dar boala nu dispare. Dacă te oprești din efectuarea acestor jumătăți de măsură din medicina tradițională, ciuperca unghiei imediat revine cu noi puteri, distrugând unghiile și țesuturile în jurul lor.

Noi toți umblăm prin locuri aglomerate. Așa că, nu trebuie să mergi departe pentru a ”prinde” onicomicoza. Infecția te poate aștepta în saună, în sala de sport, în parcul acvatic, bazinul de înot, pe plajă, în transport, în cele din urmă. Și dacă ați simțit primele simptome – nu așteptați până când mirosul și mâncărimea nebună a picioarelor vor deveni însoțitorii tăi!

De la sine, aș recomanda, paralel cu tratamentul cu această cremă, să dezinfectați casa – ștergeți pereții și podelele cu detergent. Acest lucru va ajuta la prevenirea problemei revenirii bolii.

Vă mulțumesc, că ați citit până la capăt! Vă doresc o sănătate bună și să fiți nevoiți să cumpărați numai produse pentru odihnă!

Vă doresc să uitați de ciuperca piciorului și să reveniți la viața obișnuită, dar fără această boală!

★ Am cumpărat aici, pe site-ul oficial ★

6 Comments

 1. Eduard Author

  E o cremă super, funcționează cu adevărat! Am suferit de ciupercă circa 5 ani. Numai ce nu am încercat, inclusiv și creme. Dar numai această cremă m-a ajutat. Vă mulțumesc foarte mult pentru articol și pentru sfat! Vă doresc dvs și familiei dvs sănătate bună!

  Reply
 2. Ignat Author

  Fiul meu (el are 15 ani) a avut ciupercă la talpă, crema a ajutat. Până acum doar compresele cu iod mai ajutau puțin, dar efectul cremei este incomparabil, desigur. Suntem la a doua săptămână a cursului de tratament cu această cremă. De zi cu zi

  Reply
 3. Simion Author

  Am comandat deodată patru flacoane, fiindcă ciuperca este problema întregii noastre familii. A ajutat TUTUROR! E uimitor!

  Reply
 4. Vasile Author

  După vacanța în străinătate am prins onicomicoză. Pe plajă sau în piscină, cred. M-am întors și imediat am început să caut vreun produs. Urmând sfatul autorului articolului am comandat crema. Acum totul e super!

  Reply
 5. Roman Author

  Aveam în plan o călătorie de afaceri importantă. Vara! Iar ciuperca în timpul iernii, pur și simplu „mi-a mâncat” unghiile. Trebuia să găsesc rapid un mod de a-l distruge. Această cremă s-a dovedit a fi bagheta mea magică. Vă recomand!

  Reply
 6. Dan Author

  Mirosul picioarelor la bărbat – este întotdeauna o problemă. Dacă mai este și ciupercă, nici nu mai vrei să ieși din casă. Am trecut un tratamet timp de două luni cu această cremă. Am uitat de ciupercă o dată pentru totdeauna.

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *