Sănătate 651

Tratați artrita la timp!

Modul actual de viață, din păcate, acționează dezastruos asupra sănătății omului. Niciodată nu am făcut abuz de mâncare nesănătoasă și nu am avut vicii. Deocamdată acest fapt nu este o garanție absolută a sănătății. Viața sedentară mi-a adus durerile de spate. Toată ziua la calculator, seara acasă în fața televizorului.

La început am simțit că îmi amorțește spatele. Cu timpul – tot mai rău. Ați avut vre-o dată senzația de durere bruscă în spate de parcă, de parcă va-r fi lovit cineva? Așa durere pe toată coloana a devenit o durere permanentă. Tratamentul pentru osteohondroză a devenit o prioritate, pentru că durerile îmi făcură viața insuportabilă.

Situația s-a înrăutățit, pentru că senzațiile de durere îmi împiedicau să mă concentrez la serviciu. Reușeam să-mi găsesc o poziție comodă, dar după un sfert de oră durerile reveneau.

Am început să fac câteva exerciții simple dimineața – înclinări, aplecări. Mărturisec că a ajutat, îmi trecea somnolența, deveneam mai vioi. Numai că pe la prânz la serviciu senzațiile de durere reveneau. Însă nu puteam să las lucrul și să exersez la fiecare 10 minute!

Am întrebat un medic cunoscut, ce să fac. Mi-a recomandat o cremă pentru tratarea artritei. Mi-a spus să aplic această cremă în fiecare zi și durerea va trece. M-am gândit de ce nu? Sincer, eram gata pentru orice!

Tratamentul durerilor de spate a decurs cu succes!

Am făcut comandă de cremă. Denumirea este Osteoren (nu-mi mulțumiți!). Când am primit crema, am studiat instrucțiunile și am urmat strict indicațiile.

De ce recomand acest preparat?

În primul rând ingredientele sunt naturale, este inofensiv, fără efecte secundare.

Ingredientele sunt: aloe vera, gheara diavolului, fucus, coada-calului, gălbenele, mușețel, iarbă de mare… Cu siguranță rezultatul este bun! O asemenea combinație extraordinară de extracte naturale!

Aceste plante au un efect extraordinar în tratarea articulațiilor, deaceea se poate spune, că Osteoren poate trata orice durere de articulații. Este o găselniță!

Principalele proprietăți:

Antiinflamatoare (principala funcție a cremei, pentru că  crema tratează cauza durerii, nu numai calmează ca alte creme similare).

Elimină senzația de disconfort, durerile (la numai 20 de minute după ce am aplicat crema durerile au trecut – am rămas șocat).

Reduce inflamarea articulațiilor, îmbunătățește mobilitatea lor (te miști liber și bucuros, ușor).

Stimulează colagenul și alte substanțe inertcelulare ( îțeleg să se reface țesutul inflamat).

Într-un cuvânt, tratarea durerilor articulare cu acest prepart este efectivă. Nu eram atât de încrezut dacă nu îl testam personal.

Osteoren este pentru toate vârstele!

Această cremă nu are restricții de vârstă. Poate fi folosită atât de persoane tinere, cât și de adulți.

Aceste prepart este recomandat și sportivilor, contra luxațiilor, traumelor. De exemplu Osteoren este recomandat în durerile de genunchi, pentru că acționează ca un calmant.

Este bine ca folosind această cremă să faceți și mișcare, să includeți în dieta zilnică produse care conțin calciu.

Am reușit să înving durerile de spate, dar înțelg că nu mai sunt la prima tinerețe, deaceea mă strădui să fac mai multă mișcare. Mișcarea este viață, duminica merg la fotbal, sunt foarte mulțumit, mi-am făcut timp și pentru mine!

În cazul în care aveți și cea mai mică durere de spate sau vă sunt cunoscute sintomele artritei, merită să încercați preparatul, să schimbați ceva în viața dumneavoastră.

Am comandat încă câteva bucăți în scop profilactic. Am recomandat crema Osteoren și vecinului, așteptăm împreună curierul.

Vă mulțumesc pentru atenție. Sper că mărturisirea mea să vă fie de folos.

P.S. La încheiere mă adresez domnilor – nu uitați că sunteți pilonul familiei, iar pilon trebuie să fie sănătos, să aibă articulațiile sănătoase.

3 Comments

 1. Nicolae Author

  Cât durează un tratament, aproximativ?

  Reply
  1. Stefan Author

   Eu folosesc Osteoren de o lună. Nu mă mai doare nimic))

   Reply
 2. Maxim Author

  Istorie cu final fericit) acum am comandat produsul. Am vorbit cu o domnișoară foarte amabilă, cu voce de îngeraș!) mi-a oferit mai multe detalii, a răspuns la întrebari, am rămas fascinat) am întrebat-o dacă au ceva produsse împotriva varicelo, și am avut noroc! Așa că am comandat două tuburi – un Osteoren pentru dureri de spate, și un Venum Pro – pentru varice. Sunt foarte mulțumit! Aștept))

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *