Sănătate 341

Trebuie  să înveți de la luptători motivația

Un luptător ca nimeni altul este motivat să cîștige, pentru că fără motivație propriu-zis este pur și simplu imposibil de a fi pregătit pentru lupta viitoare, să primești  lovituri  și să lovești înapoi. Ne vom clarifica în ce  cred acești oameni puternici și curajoși și ce îi face din nou să iasă în ring.

Boxul  este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai traumatice  arte marțiale. În jurul ocupație  cu box sunt mi multe mituri decît în orice alt sport. Antrenamentele de box sunt foarte  grele, obositoare, desigur dureroase. Fără lupte adevărate nu există  nici un progres, deci sunt traume permanente, crește rezistența a traumelor , eforturile de a extinde hotarele sale.

Ce este atît de special în acești sportivi, ce îi motivează să își bandajeze  mîinile  din nou și din nou,să îmbrace mănușile de box și să iasă pe ring?

Credința în destin și loialitatea față de el – cea mai bună motivație

Luptătorii consideră că au fost creați  pentru box. Ei cred că sunt la locul potrivit. Ei aleg nu doar  boxul  ca un sport sau un fel de activitate profesională – l-au ales ca o cale , ca un mod de viață. Un mod de viață în care sunteți dispus să fiți bătuți, obosiți  și sleit de puteri, dar după fiecare antrenament vei fi mai aproape de scopul tău. Această alegere nu este o hotărîre  temporară pentru ei. Aceasta este pentru totdeauna.

  Am de gînd să trăiesc  întodeauna  în luptă – într-un fel sau altul. Mike Tyson

Credința în munca grea

Boxerii , ca nimeni altcineva cred cu advărat  în munca foarte grea. Nu veți găsi printre marii boxeri cei care vor spune că el s-a născut un geniu și talent. Fiecare dintre ei  trec pe o cale foarte grea, înainte de a avea succes, și numai capacitatea de a nu se abate de la această cale și să lucreze cu sine îi face să fie cei care au devenit în cele din urmă.

Dacă doriți să deveniți un boxer bun, trebuie să lucrezi la capacitate maximă. În caz contrar, talentul nu va funcționa. Alții te vor întrece , deoarece munca grea – este lucrul cel mai important. Trebuie să lucrezi asfel ca și cum nu ai avea talent . Roy Dzhons

Durerea pentru ei – o parte a  dezvoltării

Un principiu destu de tocit, care, cu toate acestea, este adesea folosit în sens figurat. Dar nu și în acest caz. Anume boxeri știu ce înseamnă cu adevărată durere și ce este o dezvoltare  adevărată . Ei sunt obișnuiți să îndure și să lupte pentru a obține mai multe. În caz contrar, progresul pentru ei este pur și simplu imposibil.

Cei mai buni luptători  deasemenea cad, dar trebuie să te ridici, cu orice preț. Numai atunci vei înțelege ce valoare aveți de fapt. Roy Dzhons

Capacitatea de a pierde

Luptătorii neînvinși ajung o istorie, dacă vor  rămîne astfel pînă la sfârșitul carierei. Dar adevărul este că, cu toți au avut înfrîngeri măcar odată . Înfrîngeri a avut chiar și Muhammad Ali, dar acest lucru nu împiedică ca el să fie numit „cel mai mare campion.“ Boxerul este capabil să accepte înfrîngerea și să învețe de la ea. El știe cum să piardă.

Campionii adevărați sunt cei care au pierdut o luptă ,iar la următoarea  demonstrează în continuare că au valoare. Roy Dzhons

Nici  o autocompătimire

Autocompătimirea – care este de obicei străină acestor oameni. Adversarului nu îi v-a fi milă de tine în ring, și tu, de asemenea, nu trebuie să îți fie milă.

De multe ori autocompătimirea împiedică  în calea marilor realizări. Și boxerii știu asta.

Medicul poate spune că, dacă simțiți tensiune  , mai bine lasă. Dar, dacă nu vei încorda mușchii, nu vei obține rezultatul dorit. Ar trebui să continui să alergi  chiar și atunci cînd picioarele refuză. Trebuie să alergi și să alergi  înainte – numai atunci vei realiza ceea ce doriți! Mohammed Ali

Credința în capacitățile tale

Boxerii nu sunt cei care se opresc înainte dificultăților. Ei au scop  să devină mai buni decît au fost  în trecut și să atingă scopurile  lor, în ciuda tuturor.

Imposibil“ – aceasta este doar un cuvînt mare,în spatele căruia  se ascund oameni mici. Este mai ușor să trăiești într-o lume normală, decît să  găsești   puterea de a schimba ceva. Imposibil – nu este un fact. E doar o opinie. Imposibil – este o șansă de a te arăta. Imposibil  – acest lucru nu este pentru totdeauna. Imposibilul este posibil. Mohammed Ali

 Cum să  găsești  motivația și succesul

Nu trebuie neapărat să fie un boxer, ca să crezi în tine și să realizezi ceva  . Nu este neapărat nevoie  să fie un atlet ca să cunoști  valoarea unei munci grele și să înțelegi durerea . Dar posibil aceste cuvinte spuse de  marii luptători te vor face să te uiți  puțin diferit la antrenamente, motivație  și succes.

Posibil cî ei te vor motiva  pentru a realiza ceva mai mult. Găsiți motivația ta – și îndrăznește!

[poll id=”26″]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *