Sex/Relații 324

Trei sfaturi pentru o relație ideală cu bărbatul tău

devushki-4

Femeile au nevoie, uneori, pur și simplu să-și arate caracterul lor, în multe cazuri, dificil. Însă, dacă o vei face în mod regulat, în bărbat se va trezi dorință cât mai repede posibil să fugă de la astfel de parteneră, sau va apărea o dorință irezistibilă de a te „pedepsi”. Dacă vrei, ca acest lucru să nu se întâmple nici într-un caz, trebuie să respecți trei reguli de bază.

  1. Trecutul este trecut. Acesta trebuie să fie lăsat în urmă. Niciodată și nici într-un caz nu-ți aduce aminte de insultele, greșelile și păcatele vechi. Ce a fost – a fost, și a rămas deja în trecut. La urma urmei, asta poate înnebuni orice om, chiar și cel mai puternic. Acum sunteți împreună, iar evenimentele, care au fost în trecut, nu trebuie să influențeze relația voastră acum. Dacă v-ați iertat reciproc păcatele, care au avut loc în trecut, atunci nu merită să vi le amintiți, aceasta va provoca doar iritare. Trebuie să lăsați toate problemele în trecut și să nu provocați mai multe scandaluri.
  2. Amintește-ți cât de des tu pui bărbatului tău ultimatumuri? Chiar și cele mai inocente ultimatumuri cândva încep să deranjeze mult. Orice ultimatum, pe care tu îl pui, bărbatul începe să-l perceapă ca o manipulare, ceea ce ar putea să se termine, în el mai bun caz, cu un scandal. La urma urmei, fiecare femeie din lume, cu cuvinte calde, cu iubire și afecțiune poate primi de la bărbat mult mai mult decât cu ajutorul ultimatumurilor.
  3. Sâcâire permanentă și neîncetată. Femeia jalnică, nefericită, umilită și supărată nu provoacă la bărbat dorința să-i fie milă de ea. Sâcâirea permanentă și resentimentele au un efect teribil asupra nervilor și provoacă numai negativ. La început, bărbatului, desigur, îi va fi milă de tine, și va compătimi, și va empatiza, dar în cazul în care asta va dura permanent, el va înceta să mai audă, să vadă și să acorde atenție la scâncetul și lacrimile tale. Dacă tu vei continua să te comporți în acest mod, mai devreme sau mai târziu, el va începe să se descarce pe tine. La urma urmei, cred că nimănui, mai ales unui bărbat, nu-i va plăcea să trăiască cu o fată, care este mereu nemulțumită de ceva și se plânge permanent.

Dacă ai observat în tine cel puțin o trăsătură asemănătoare cu acestea, atunci este necesar să scapi imediat de ea. În caz contrar, nici nu poate să meargă vorba despre o relație caldă, iar în schimb vei primi doar un partener agresiv, care nu-ți va acorda nicio atenție și va fi iritat la cel mai mic pretext.

Dragi fete, țineți minte, că bărbații ca și fetele iubesc să primească cadouri, cu și fără motiv. Așadar gândește-te bine și fă-i o surpriză plăcută iubitului tău. Iar dacă nu ai nici o idee, ce anume să-i cadonezi, îți putem propune să cumperi un halat de baie. Numai că acesta trebuie să fie călduros, moale și, desigur, frumos. Iar dacă veți comanda cadoul la un magazin online, poți economisi semnificativ și nu e o problemă de a găsi halate pentru bărbați chiar și de o dimensiune mare. Așadar, grăbiți-vă la cadouri calde!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *