Sănătate, Sport 359

Un antrenament la aeroport: ultima șansă de a reveni în formă înainte de vacanță

dopsjPe parcursul întregului an îți dădeai promisiunea să te ocupi cu sârguință, ca să nu-ți fie rușine să ieși pe plajă vara. Dar, iată te afli deja în sala de plecare, în curând trebuie să-ți iei zborul și tu simți, că nu te-ai ocupat destul cu corpul tău. Nu-ți fă griji, un antrenor personal celebru Dean Jones spune, cum, fără a atrage atenția asistenților medicali, te poți pregăti pentru vacanța pe plajă chiar în aeroport.

  1. Ridicări pe vârfuri stând în picioare

3 seturi x 20 repetări

Fă-te că citești. Mâinile aflate în această poziție te vor ajuta să menții echilibrul. Bazându-te mai mult pe degetele mari de la picioare, ridică-te și stai așa o secundă. Lasă-te încet înapoi la pământ și repetă. După 60 de repetiții vei fi mulțumit de faptul că ai îmbrăcat pantaloni scurți în drum.

  1. Plimbarea unui fermier

5 seturi x 100 metri

În așteptarea înregistrării plimbă-te înainte și înapoi cu valizele tale grele și ca să nu apară întrebări, fă-te că ești în căutarea unui bancomat, apoi unui loc în cafenea. Plimbarea unui fermier va umfla muschii tăi deltoizi și mușchii trapezului.

  1. Exercițiul izometric pentru biceps

3 seturi x 30 secunde cu fiecare mână

Ia în mână telefonul și un rucsac greu. Prefă-te, că te-a sunat cineva și du mâna spre umăr. Spune ceva cu un glas semnificativ în telefon și numără până la 30. Odihnește-te 30 de secunde și răspunde la apelul următor, dar cu mâna stângă.

Poziția câștigătoare

Să tragi burta în speranța de a atrage o doamnă frumoasă – o ocupație dubioasă. Lasă șezlongul să facă tot lucrul pentru tine. Mută spatele și suportul pentru picioare ale șezlongului cu o despărțitură în sus și în jos de la nivelul plat, astfel încât corpul tău va lua ușor forma literei V. Astfel abdomenul tău va arăta mai avantajos și cutele inutile în diferite locuri se vor netezi.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *