Lifestyle 534

Un bărbat de milioane – cum să arăți elegant

Bărbații comit niște greșeli serioase în materie de aspect exterior și stil. În acest fel, ei se privează de șansa de a face o impresie bună la fetele din jurul lor. Ce obiceiuri în aspectul exterior fac bărbații să pară mai puțin atractivi și sexy ochii femeilor?

De ce femeile cred deseori că bărbații sunt niște animale murdare și neîngrijite? Chestia nu constă în faptul că noi ne gândim foarte mult la sex și ne putem controla prea slab dorința. Asta este normal pentru un bărbat ănătos. Chestia e că bărbații comit niște greșeli proaste în aspectul exterior și stilul lor.

Greșelile bărbaților în aspectul lor exterior

Apa de toaletă pentru bărbați

Mirosul bărbatului spune multe femeilor despre el. Un miros prea puternic a apei de toaletă face să dispară dorința de a comunica cu o astfel de persoană. În timp ce un miros ușor și plăcut al apei de toaletă a bărbatului atrage mai mult. Parfumul pentru bărbați trebuie să fie scump și de înaltă calitate. Un astfel de accesoriu se cumpără pentru o lungă perioadă de timp, de aceea nu îți recomandăm să economisești pe un lucur atât de important, cum este parfumul pentru bărbați.

„Miriștea” de pe obraz

Cercetările au arătat, că femeile preferă bărbații cu obrazul neras de circa 10 zile, față de un bărbat proaspăt bărbierit, și ele nu iubesc acel puf de sub buză. Un bărbat poate iubi stilul ”miriște”, dar el nu trebuie să uite, că cel mai important este îngrijirea. Dacă pe față rămân niște bucăți aparte de fire de păr, asta arată ridicol. Puțini dintre femei iubesc barba nebărbierită și ieșită de sub control. Majoritatea femeilor urăsc părul de sub buză, pe care bărbații uită să-l radă. Fetele nu vor să sărute acele resturi pătrate de păr, de aceea ele evită astfel de bărbați.

Săpun pentru întregul corp

Nu-i prea bine să folosești unul și același săpun pentru față, corp și cap. Corpul tău, pielea și părul au nevoie de o îngrijire corectă, și numai un singur produs nu poate face acest lucru. Mulți bărbați sunt surprinși apariția prematură a ridurilor, de înăsprirea pielii și lipsa de păr de pe cap (cap chel). Niciodată nu trebuie să economisești pe propriul tău aspect exterior, deoarece cu timpul vei regreta. Fetele observă atunci când bărbatul folosește un șampon bun, se spală pe corp cu un gel de duș bun și folosește produse cosmetice pentru față. Un ten sănătos și strălucirea părului nu pot fi confundate cu nimic altceva.

Igiena mâinilor

Fetele sunt niște ființe curate, care au grijă de sine, și vor permite niciodată să fie pipăite de un bărbat cu unghiile murdare – este un Mauvais tone. Unghiile mușcate, lungi, murdare sau cu cuticule arată pur și simplu groaznic. Cuticula este acea piele moartă, care crește în jurul unghiilor și pe care trebuie să-l îndepărtezi periodic. Ai grijă de unghiile și mâinile tale. Cumpără o cremă de mâini. Mâinile moi vor ajunge la sânii femeii, iar cele bătătorite și dure – nu. Fetelor le va fi mai plăcut să comunice și se vor purta mai bine cu un bărbat, care are mâini îngrijite.

Părul pe corp

Părul subsuoară este o etapă trecută deja. Este timpul să bucuri femeile cu lipsa de păr în această zonă a corpului. Iar un număr nerușinat de păr în zona pubiană, în genere, aduce înapoi amintirile din anii 90. O tunsoare intimă îngrijită este în orice caz mai bine decât o junglă sălbatică, în care cu greu poți găsi penisul. Așa că ai grijă de ce ai acolo mai jos, dacă vrei să fii întotdeauna gata de aventuri amoroase.

Multe greșeli de stil și de aspectul exterior pot lipsi bărbatul de atenție din partea reprezentantelor sexului frumos. Nu comite greșelile și stoarce totul din aspectul tău exterior. Arată de un milion de dolari.

Ghidați-vă după regulile bărbaților eleganți, acesta vă vor oferi un aspect uimitor!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *