Sănătate 470

Veșnica presiune a timpului – reguli de supraviețuire

Cu siguranță știi sentimentul acela „mereu pe fugă”. Atunci când apar problemele mai repede decât ai timp să le rezolvi. Numai ai găsit soluția, că apare altă problemă. Ești prins în cercul muncă-casă-muncă și rutină,rămânând fără nici o forță pe ceva cu adevărat important. În căutarea fericirii în viitorului sumbru, pierzi ziua de azi, nu ai timp să te bucuri de relație, copii, prieteni, hobby-uri.

Graba – cauza multor probleme psihologice si fiziologice. De ce? Să vă explic. Întârziați la muncă dimineața, faceți un duș, vă îmbrăcați pe fugă și vă grăbiți la birou. Rezultatul – alimentație neregulată, ciuperca piciorului, dureri de spate, migrene. Adăugați aici stresul, griji, iritare – poftim – deja sunt o grămadă de probleme!

Stomacul suferă de o gustările rapide cu alimente dănătoare, pielea – de la un mediu umed și cald se dezvoltă infecțiile fungice (atunci când nu ai timp să te usuci după duș, te încalți și ieși în stradă), mușchii își pierd tonusul de la sarcină bruscă (dormi – apoi brusc te ridici), coloana vertebrală slăbește, nu se alimentează suficient celulele creierului și toate celelalte organe.

Cum de a iesi din acest cerc? Cum să nu te gândești la modul în care să tratezi osteohondroza, migrenele sau să cauți un  tratament pentru ciuperca unghiilor?

În primul rând trebuie să-ți stabilesti prioritățile. Să faceți totul și dintr-o dată nu poate nimeni, poate doar cu excepția lui Chuck Norris. În continuare – definiți în mod clar ordinea de zi / săptămână / lună și urmați-o. Adică, dacă trezirea e la 7.00 dimineața, atunci pune sute de alarme până să te trezești, ci ridicăt-te de la primul sunet și fă câteva exerciții de încălzire. Aceasta asigură vitalitatea corpului și minții pe durata întregii zile! În continuare – un duș revigorant și un mic dejun hrănitor (nu săriți peste masa de dimineata – acesta stabilește tonusul intreagii zile).

Pielea – cel mai mare organ, ai grijă de ea. Dacă exfolierea pielii piciorului, iar unghiile se ingalbenesc, cumpără o cremă bună împotriva ciupercii. Dacă vă iritați după ras – luți o loțiune de calitate. Dureri de spate – stați în fața calculatorului corect, luați pauze, atenție la postură. Ascultă semnalele corpului tău – ele vorbesc despre problemele existente mai clar de cât crezi!

Puteți evita tratamentul onicomicozei, bolile degenerative de disc sau venele varicoase

Am să vă împărtășesc sfaturi cu privire la modul de a organiza în mod corespunzător timpul, astfel încât să le reușiți pe toate și fără nervi.

 • Reduce importanța. Renumitul Zeland spune în toria sa ” transurfing reality” că cele mai multe dintre problemele din viața noastră sunt doar rodul imaginației noastre. Dacă coborâți bara și importanța fiecărei situații, acestea vor fi tratate în mod neutru, pentru a primi muncărezultate mult mai productive și de a rezolva rapid problemele care apar în cale. Deci, atunci aceasta nu este chiar o problemă?

Exemplu: ați observat fisuri în pielea călcâielor, îndepărtarea unghiei de patul unghial. Prima reacție: panică, ce să fac acum? Feilor nu le plac bărbații cu picioare urât miirositoare, tragedie. Soluție: există o problemă – o ciuperca pe picioare. Cumpără unguent, aplică în mod regulat – nu mai e nici o problemă.

 • Înțelege că nu ești atotputernic. Prioritizează. Ce în această etapă a vieții este cel mai important? Cum poți obține acest lucru? Ce se poate jertvi?

Exemplu: mutarea într-o casă nouă, e nevoie de reparații. Soluția: efectuați comenzi și însușiți-vă munca cu bine pentru a dispune de cît mai mult capital, găsiți meseriași buni, discutați rezultatul dorit cu familia. Da, viața de zi cu zi nu va fi perfectă, dar nu și insuportabilă! Vă puteți sacrifica confortul pe durata reparațiilor, dar după să stați 20 de ani fără grijă.

 • Faceți timp pentru sine si familie. Orice n-ar fi, mai important decât familia și sănătatea nu este nimic. Deci, gasiti timp pentru petrecerea timpului liber împreună cu familia, alegeți un hobby, iar dacă nu aveți unul, optați pentru sport. Vei simti că zilele vor fi mai luminoase și mai interesante.

Pe scurt, găsiți ceva ce vă aduce bucurie. Și faceți ca pe o parte integrantă a vieții. Atunci, nici o problemă de sănătate nu vă sperie – nici dureri de cap sau de insomnii, ciuperca unghiilor sau diabet zaharat…

Dacă există o problemă – acționează!

Viața este imprevizibilă. Și poate fi diferită. Dar orice obstacol poate fi depășit. Doar ești bărbat. Deci, poți face orice.

Sa mai discutăm câteva exemple ale unor situații din viață ce se pat întâmpla oricui dintre noi.

Vă pregătiți de vacanță, bilete cumpărate, slipi / costume de baie, mai sunt câteva săptămâni, și dintr-o dată descoperi la tine / soție / copil exfoliere și mâncărime ale pielii picioarelor. Tratamentul onicomicozei, detectat din stadiu incipient este o chestiune de săptamani. Deci, doar cumparați unguente antifungice și bucurați-vă de rezultat.

A doua situație. Ai făcut o achiziție majoră, pe care ați cheltuit toate economiile. Și dintr-o dată apar noi cheltuieli. Cu siguranță ați auzit despre posibilitățile largi alee freelancing-lui. Cu orice sferă n-ar fi legat locul de muncă, comenzi suplimentare pot fi găsite întotdeauna. Deci, vă păstrați autoritatea la locul de muncă principal, fără a cere un avans, rezolvați problemele de familie desinestătător și rezolvi situația cu stil.

Și, în sfârșit, un sfat – vorbiți. Nu păstrați totul în sine. Alege pentru tine, cum este mai bine ca să faci față emoțiilor, ce poate fi discutat cu iubita, ce mai bine să spui decât prietenilor iar pentru un sfat ar trebui să te adresezi părinților.

De exemplu, câteva produse anti-fungice îți pot sfătui persoanele în vârstă, moduri de generare a veniturilor – colegii iar tactici de comportament cu persoane neplăcute – soția.

Stare bună de sănătate și bucurie de viață să ai!

5 Comments

 1. Matt Author

  Mi se pare, veșnica grabă este problema fiecărui bărbat modern. Înșiși ne clasificăm, și apoi suferim. Într-adevăr ar trebui să fim mai simpli. Dacă ceva nu reușești – nu-ți pierde speranța. Cu părere de rău, nu funcționează întotdeauna!

  Reply
 2. Eugen Author

  pentru mine vacanța la mare – cea mai bună descărcare) pur și simplu nu fac altceva decât să stau la soare și să beau cocktail – paradis!

  Reply
 3. Emil Author

  Despre ciupercă ați nimerit perfect la țintă! Doar ce am cumpărat o crema ămpotriva onicomicozei)) într-adevăr – nu există nici o problemă imposibil de rezolvat!

  Reply
 4. LeO007 Author

  Eu împărtășesc totul soției mele – ea este cel mai bun prieten al meu!

  Reply
 5. FELIX Author

  Articol foarte interesant. Doar cu cele spuse la urmă nu sunt de acord – soția trebuie ținută departe de problemele tale, să fii în fața ei un zeu, nu un băiețaș.

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *